sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Korjattuja vaatteita ja kirppiskassista pelastettuja laukkuja

Kävimme torstaina ihanan Jennin kanssa kaupungilla kuvaamassa ja viettämässä aikaa terassilla, joka tekikin aika hyvää, kun meillä on itikoiden ja työrytmien takia ollut niin risaiset yöt tällä viikolla. Oli ihana päästä juttelemaan sekä vaihtamaan kuulumisia Jennin kanssa, kun viimeksi olemme nähneet varmaan hänen ja miehensä kihlajaisissa keväällä! Tähän viikkoon on mahtunut paljon muutakin kivaa, vaikka kuvia ei hirveästi ole tullut otettuakaan kuin Instagramin puolelle lukuunottamatta näitä kuvia, jotka Jenni otti torstaisesta asustani.

Tyyliblogi_asukuvat

Croptop - BikBok
Hame - Rokita
Laukku - Ril's
Kaulakoru - kirppislöytö
Kiilakorkokengät - Calvin Klein

Kuvat: Jenni / Sadepisaroita Niitynkukkasilla

Kesamuoti_2019_paivan_asu

Tämän postauksen asu muodostui vähän sattumalta ja mietiskelin otsikon mukaisesti, että tässähän on kirppiskassista takaisin käyttöön otettu laukku ja vasta korjattu hame high-low mallisella helmalla. Laukusta oli tarkoitus luopua, sillä käytän mustia laukkuja niin harvoin, mutta otinkin sen takaisin käyttöön kirppikselle meneviä vaatteita ja laukkuja lajitellessani. Ei ollenkaan paha ajatus, sillä laukku on nahkaa, laadukas hintaisekseen ja kotimaassa suunniteltu.

Hame taas sen sijaan on näkynyt muun muassa tässä päivän asussa aiemminkin, mutta silitin viime loppukesästä hametta uudelleen käyttöön ja muun tekemisen yhteydessä silitysrauta jäi vähän liian pitkäksi aikaa vyötärökaitaleen päälle. Tästä syystä hame meni korjattavaksi ja vaihdon vyötärökaitaleen, mutta sen lisäksi vaihdoin samaan syssyyn piilovetoketjun mustaksi spiraaliketjuksi. Hame on kuitenkin niin ihana, että haluan sen edelleen pysyvän käytössä ja mieluumminhan sitä vanhempaa korjaa. Edestä lyhyempi malli on niin kevyt käytössä ja takaa hame on niin pitkä, että ei tasan tarvitse varoa vilauttamista tai kovaa tuulta.

Paivan_asu_blogi


Bikbok_toppi_ankh_ristikoru

Armeijanvihrea_puuvillatoppi_Bikbok

Calvin_Klein_heels

Asusteet tässä asussa ovat kirppikseltä, alennusmyynnistä ja Carlsonilta ostettuja. Näistä ankh- ristin muistaakseni sain siskoltani tai löysin kirppikseltä, mutta täysin varma en ole kun siitä on niin kauan aikaa. Minusta tuollainen isompi ja vähän rosoisempi kaulakoru sopi tähän asuun hyvin, kun yläosa on aika hempeä väristään huolimatta.

Joensuun Carlsonilta sai ennen Calvin Kleinin kenkiä ja sieltä tuli ostettuakin useammat. Viime aikoina tosin näitä ei ole näkynyt kuin Stockalla - Itä- Suomessa näitä ei ole enää tullut vastaan, joka on todella harmillista näin laadukkaiden ja nuoremmillekin sopivien kenkien osalta. Onneksi verkkokaupoista saa tilattua ja koot vastaavat aika hyvin kokoaan. Nämä Calvin Kleinin kiilakorot ovat uskomattoman kevyet tuon korossa olevan kolon ansiosta ja nämä ovat hyvät jalassa. Jos italialais- tai espanjalaiskenkien lestit sopivat omaan jalkaasi hyvin, niin nämä Kleinin kengät pujahtavat jalkaan kuin ne olisivat sinulle tehdyt!

High_low_hame_asussa

Crop_top_tyyli_kesalook

Asukuvat_Joensuu_keskusta

Calvin_Klein_kengat

Paita on tällä kertaa uusi, enkä muista tarkkaan milloin viimeksi olen ostanut vaatteen valmiina ja ketjuliikkeestä, kun yleensä tulee itse ommeltua tai käytettyä vanhoja vaatteita monestakin eri syystä. Ennen Espoon reissua oli tarkoitus ommella hellevaatetta itselleni, mutta ateljeelta löytyikin joko kuningatar- ampiainen tai herhiläinen, joita näkyy välillä myös täälläpäin Suomea. Jälkimmäiseltä näytti enemmän, enkä ole ennen törmännyt noin kovaääniseen ja ärhäkkään ampiaiseen. Oli kumpi hyvänsä, niin oli todella äkäinen sellainen, joten tuli "hieman" kiire ulos ja leikatut, osittain ommellut kappaleet jäivät työpisteille.

Hellevaatteet jäivät siis siltä kertaa ompelematta, eikä pörriäinen tullut ulos millään, joten tie vei kaupungille lapsen kanssa. Sieltäpä löytyi hieman kesäisempi puuvillapaita viikonlopun helteille ja nyt pörriäinenkin on häädetty ateljeelta. Kaikkea sitä sattuukin, kun olisi reissuun lähteminen tai muu vastaava edessä.

Asu_puuvillatopilla_kesaasu

Calvin_Kleinin_korkokengat

Asu_puuvillatopilla_ja_hameella

Toivottavasti tämä viikko on ollut ihana myös siellä ruutujen toisella puolella, ainakin kauniita kelejä on riittänyt. Tänään vietimme aikaa mummolassa ja nautimme auringosta, eilen päivä meni kaupungilla ja taidenäyttelyssä. Nyt illasta vaahtokylpy ja Täykkärit kutsuvat taas. Mitäs te teitte viikonloppuna?

Kiitos Jennille vielä kuvista ja terassiseurasta, oli ihanaa ja niin rentoa! ^^

Calvin_Klein_kiilakorot

2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi seurasta, oli ihana nähdä! <3 Itse asiassa taidettiin nähdä silloin yhden kerran toukokuussa (?) Jokkarilla! :D Piti hetki itsekin miettiä. Ihana asukokonaisuus ja tuo paita on niin ihana! :) Ja ai että, vaahtokylpy ja täykkärit -kuulostaa ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! <3 Joo, hei niin muuten nähtiin ja silloin ei ehditty kuvaamaan. :) Kiitos paljon, tuosta asusta tykkään itsekin ja paita on niin söpö, mutta kuitenkin oman näköinen. Eilen oli samat suunnitelmat ja aamulla katsoin viimeisen jakson. Nyt sit niitä rikossarjoja jatkamaan.... :D ;) Tuo oma kylpyamme oli ehdottomasti hintansa arvoinen, aika lailla joka viikko on käytössä koko perheellä ja lapsikin tykkää. ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)