lauantai 19. lokakuuta 2019

I love me 2019 - messutärpit, älä missaa näitä!

*Bloggaajapassi on saatu blogin kautta ja osa kuvien tuotteista on pressinäytteenä saatuja. 

Yksi päivä messuja olisi nyt takanapäin ja tänään olisi vielä tarkoitus mennä paikan päälle. Messuliput ja tuotteet arvottiin jo ja onnekasta olen yrittänyt saada kiinni, eli tsekkaathan sähköpostisi, ettei tuotteita ja lippuja tarvitsisi arpoa uudelleen! Messuhulinoiden ohella ehdin tavata ystäviä ja uusia tuttavuuksia, mutta tässä postauksessa jaan vinkkejä mitä messuilla kannattaa käydä tsekkaamassa.

Cattier_paris_savikuorinta_savinaamio

Cattier-Paris_dry-oil-multipurpose


Nordic Health Systems, osasto 7g130

Täällä kaikki tuotteet ovat vähintään -40% ja heiltä löytyy myös omia suosikkituotteitani todella paljon. Kävin ostamassa itselleni Cattier Parisin savikuorinnan ja herkän ihon savinaamion, sillä nämä ovat itselläni viikottaisessa käytössä ja halusin myös täällä reissussa hemmotella ihoani. Tästä postauksesta löydät vinkkiä, mitä tuotteita kannattaa ostaa, mikäli haluaa hemmotella itseään kotona luonnonkosmetiikalla! Ostoskoriin meni myös nämä Laveran ampullit ja eteerisiä öljyjä Nurmelta. Benecosia kannattaa myös ostaa, sillä se on jo ennestään edullinen luonnonkosmetiikan brändi ja varsinkin It- Pieces paletti on ihana, kun siihen saa valita haluamansa palat ja sävyt!

Benecos-refill-I-love-me-2019

Benecos-it-pieces-I-love-me-2019-2

GRN_luonnonkosmetiikka_i-love-me-2019

Cattier-Paris-ihonhoito

I-love-me-2019-Mine-gungor-3


MiNE GÜNGÖR, osasto 6u81

Aivan tajuttoman hienoja Helsingissä tehtyjä koruja, muun muassa pääkallokiitäjiä, kettuja ja planeettoja eri sävyissä. Mia löysi täältä kimaltavat salamakorvikset ja itse ostin punamustan korun, jonka näettekin näissä kuvissa. Yrityksen arvoihin kuuluu erittäin laadukkaat tuotteet ja eettinen valmistustapa.

I-love-me-2019-Mine-gungor


Azas-handmade-neulepeitto


Aza´s Handmade, osasto 6t28

Azan pisteellä on ihania löysiä villapaitoja ja -takkeja laadukkaista materiaaleista. Neuleita voi tilata paikan päällä toiveiden mukaan ja Azalla on myynnissä myös neulottuja raheja, sisustustyynyjä sekä peittoja, jotka ovat uskomattoman pehmeitä. Sisustustuotteissa näkyvä neulos on todella kaunis, tekstuuri on kolmiulotteinen ja Suomessa käsintehty. Juttelin yrittäjän kanssa pitkän tovin ja hän on erittäin mukava, tapaaminen oli yksi hyväntuulisimmista kohtaamisista päivän aikana. Materiaalien laatu on todella tärkeä juttu tälle yritykselle, eli täältä saa varmasti lämpimän ja hengittävän neuleen itselleen.

Azas-handmade

Azas-handmade_neuleet


Utua, osasto 6t61

Utua on laajentanut laukuista ja asusteista myös vaatteisiin, joiden mallit ja/ tai kuosit ovat inspiroituneet 1800- luvusta. Pari näkemääni kuosia olivat inspiroituneet ikivanhoista tapeteista ja niitä oli muokattu niin, että niistä tuli toimiva ja kaunis kuosi. Utualla oli aivan ihania laukkuja, erityisesti murretun oranssin sävyinen olkalaukku oli aivan ihana! Vaatteet valmistetaan Euroopassa ja uskoisin, että varsinkin mekko lasketulla empireleikkauksella tulee olemaan hitti - se sopii todella monenlaiseen tyyliin ja on klassinen pienellä twistillä. Osasto on myös visuaalisesti kaunis.

I-love-me-2019_Utua

Utua-kasilaukut

Utua-rannekoru-kotimainen


YO ZEN, osasto 7t101

YO ZEN myy paljon origamikuvioisia tuotteita, mutta saatavilla on myös erilaisia tuotteita sisustuksesta korviksiin. Pelkkiä origameja tältä osastolta ei löydy, vaan saatavilla on myös mielenkiintoisia tarjottimia ja monenlaisia koruja. Itselläni on ihana origamijoutsen, mutta olen haaveillut myös tämän brändin mekoista ja lapsellekin löytyisi vaatteita samalta firmalta.

YO_ZEN_Origamijoutsen

Luonkos-vartalokakku


Luonkos, osasto 7k139

Aamun mediatapahtuman jälkeen oli pakko mennä tutustumaan tähän brändiin tarkemmin - siis mitkä vartalo- ja puhdistuskakut? Yrityksen ideologia kuullosti todella mielenkiintoiselta ja pakko oli mennä tutustumaan tarkemmin. Sain testattavaksi puhdistuskakun, joka tuoksuu ihanalle ja sopii herkälle iholle. Pakkauksissa ei käytetä liimoja, eikä muovipinnoituksia eikä kakkujen kanssa käytetä ollenkaan vettä. Esimerkiksi meikkiä puhdistaessa hierotaan palaa, jolloin käsiin liukenee öljyä ja tällä öljyllä putsataan meikit. Kasvoja ei pestä, vaan meikin puhdistuksen jälkeen kasvot pyyhitään kankaalla tai pyyhkeellä. Ihonhoitokakut ovat käsintehtyjä ja erottuvat muiden joukosta pakkauksineen, tuoksuineen ja käyttötapansa ansiosta.


Flow Cosmetics, 7f128

Olen nähnyt Flow Cosmeticsin tuotteita somessa, mutta en ole ikinä testannut. Täältä löytyy herkullisia kuorintoja ja shampoita. Erityisesti jäi mieleen punaisille kasvivärjätyille hiuksille tarkoitettu shampoo, joka ylläpitää punaista väriä sisältämällään hennavärillä. Erittäin mielenkiintoinen tuote ja vastoin odotuksia, pala olikin ihan tavallisen värinen, vaikka se ylläpitää punaista hiusväriä.

Flow-Cosmetics-kuorinnat

Henna-red-flow-cosmetics


Change Lingerie, osasto 6u48

Tänä vuonna Changella on jopa kauniimpia settejä myynnissä kuin viime vuonna! Ostin itselleni alusvaatesetin, joka maksoi 40 euroa. Täältä saa nyt kahdet rintsikat 40 eurolla ja osastolla pyöritetään onnenpyörää, jossa jokainen voittaa jotakin.

Vogue-I-Love-Me-2019


Vogue ja Nanso, osasto 6r48

Sukkahousuja käyttävät huomio! Täältä sai Vogue Hosieryn Instagram- tiliä seuraamalla -50% kaikista sukkatuotteista. Esimerkiksi tuplapakkaus sukkahousuja maksoi alennuksen jälkeen 5e kappale ja söpöt viininpunaiset rusettisukat 2,5e kappaleelta. Ostin itselleni useammat sukkahousut ja söpöt sukat, jotka ostin myös siskolleni. Yleensähän Voguen sukkahousut maksavat lähemmäs 20 euroa kappaleelta, joten melkoiset alennukset olisivat nyt!

Jukka-Rintala_I-love-me-messut

Weecos_I-love-me-2019

Vilmuri-sukkahousuja-2019

Muita osastoja, jotka kannattaa tsekata; 

Weecos, 6s70 (mm. Cobblerina, Unique design by Maria ja Vilmuri)
Jukka Rintala, 6t40
Katri Niskanen, 6t66
Halla Halla, 6t62
Hálo, 6u50

Ihania messuja ja mukavaa viikonloppua teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Nuo messut kuulostaa kyllä niin kivoilta 8) tosi monena vuonna jo pitänyt mennä mutta jostain syystä jäi tänäkin vuonna välista.. Ehkä ensi vuonna sit! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Sofia! :) Messuilla on kyllä mukava käydä, siellä tapaa paljon Messukeskuksen tyyppejä, bloggaajia ja muotialan ihmisiä. ^^ Kannattaa siunkin hakea ensi vuonna bloggaajapassia, se on aika näppärä messuilla ja aika paljon yhteistyökumppanuuksia on mahdollista löytää. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)