tiistai 12. toukokuuta 2020

Asu Minna Parikan Nikita- korkokengillä

Jos minulta kysyttäisiin, mikä kenkämalli on ehdottomasti suosikkini Minna Parikalta, niin vastaisin todennäköisesti pitäväni eniten tästä Nikita- mallista tai Pfeiffer- mallisista kengistä. Toisaalta rakastan myös yksisarviskuviota Celestia- kengissä, Meltin väriyhdistelmiä ja Raw Stiletto- kenkien sushikuvioiden leikkisyyttä. Goodie- kenkien ihana karkkipaperi- yksityiskohta on myös mahtava - hankala valinta olisi, mutta näissä Nikita- kengissä on pörröinen pompom varpaiden päällä ja itse kengän malli on todella kaunis. Tästä pääset katsomaan lähes kaikki Minna Parikan kenkäni, videon tekemisen jälkeen olen ostanut tai saanut vaihtareissa varmaan kaksi tai kolme paria lisää.

Asu-Tommy-Hilfigerin-silkkipaidalla

Silkkitoppi - Tommy Hilfiger
Nahkahame ja nahkatakki - Rokita
Korkokengät - Minna Parikka
Laukku - löytö Espanjasta
Kaulahuivi - anopin neuloma
Aurinkolasit - Instrumentarium*

*Saatu blogin kautta.

Asu-silkkipaidalla-ja-nahkahameella-7

Huultenmuotoinen-laukku

Tähän asuun yhdistin nettikirppikseltä vuosia sitten ostetun silkkitopin, jossa niskaan tulevat nauhat saa joko rusetille tai ne voi jättää myös aukinaisiksi, jolloin asuun tulee liikettä ihan eri tavalla. Tässä asussa en kotoa lähtiessä miettinyt yhtään sitä, että sopiiko kirkas pinkki ja punainen toisiinsa, mutta tulipahan kokeiltua! Tämä ei ole lempiasujani, vaikka lähes kaikki osaset ovat omia suosikkejani - erikseen. Olen aika juurtunut siihen, että yleensä asusteet tai yksi vaatteista ja asuste ovat samaa sävyä, niin tässä asussa olisi voinut ehkä laittaa punaiset tai mustat kengät näiden pinkkien sijaan. Pinkit kengät toki ovat ihanat kuin mitkä, mutta olisivat ehkä sopineet asuun paremmin, jos tuo laukkukin olisi ollut samaa sävymaailmaa? Pitänee kokeilla joku päivä peilin edessä vastaavaa asua uudelleen.

Asu-silkkipaidalla-ja-nahkahameella-8

Asu-silkkipaidalla-ja-nahkahameella-3

Minna-Parikka-Nikita-pink

Minna-Parikka-Nikita-korkokengat

Silkki on ihana materiaali, vaikka se onkin tosi herkkää. Silkkipaitoja haluaisin käyttää enemmänkin, jotenkin silkki tuntuu niin hyvältä päällä ja kiilto silkkisatiinissa on omaa luokkaansa - ei sellainen halvalta näyttävä kiilto, vaan hieman himmeämpi ja arvokkaampi kiilto. Normaalisti tilaan Villisilkiltä silkit, siellä värivalikoimaa riittää todella paljon ja on aina mahdollista saada näytteet silkeistä ennen tilaamista. Pystyy sitten mallailemaan kasvojen lähellä, että toimisiko sävy itsellä vai kannattaisiko ottaa joku toinen sävy. Silkin ja nahan yhdistelmästä pidän myös todella paljon, toinen on niin herkkä materiaali ja toinen kestää rouheampana matskuna käyttöä ihan eri tavalla.

Asu-silkkipaidalla-ja-nahkahameella-4

Huultenmuotoinen-laukku

Näistä kuvista itselle muistuu mieleen miten jäätävä tuuli tuona päivänä oli - silmät vuosivat, tuli kylmä ja yritettiin kuvata metsän vieressä suojassa tuulelta. Ihan niin paljon onnistuneita kuvia ei tullut kuin yleensä ja asukaan ei omia suosikkejani ole, mutta välillä on hyvä julkaista myös tämänkaltaisia asuja. Näitä on mielenkiintoista katsoa myöhemmin ja yleensä aina oppii jotain asujen yhdistelystä tai tietystä vaatteesta. Itsellä ainakin jotkut asut "näkyvät" itselle paremmin kuvissa kuin peilin kautta, kun kuvissa kiinnittää eri tavalla huomiota kokonaisuuteen ja tyyliin. Blogikin on vähän kuin tyylipäiväkirja tai lookbook- omasta tyylistä vuosien mittaan, mielenkiintoista on aina selailla miten tyyli muuttuu ja kehittyy vuosien mittaan!

Ihanaa tiistaita teille!

Asu-silkkipaidalla-ja-nahkahameella-Suomi

Minna-Parikka-Nikita-korkkarit

Huulilaukku-ja-pinkit-korkokengat

2 kommenttia:

  1. Höpöhöpö punainen ja pinkki sopivat mun mielestä ihanasti yhteen, eikös se ollut muutama vuosi takaperin myös joku trendikin, tai näin muistelisin! Toki ehkä kengät näyttää vähän irtonaiselta, mutta jos vaikka huivi olisi samaa sävyä kuin kengät, niin mätsäis. Tosin tuo sun huivisihan on melkein samaa sävyä, ei ihan, koska sävy on tummempi mut silti - ymmärrät varmaan mitä ajan takaa! :D Joten mun mielestä todella upea look jälleen kerran! Kävi kuitenkin mielessä, että ne sun sushikengät ois tähän muuten käynyt ihan loistavasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Kata, kiitos kommentista taas! <3 Joo, voi muuten olla et on joskus ollut trendi - mut hassua kyllä, että huomenna tulevassa postauksessa taas vaaleanpunainen ja kirkas punainen ei riitele keskenään, mutta tässä asussa kirkkaanpunainen ja -pinkki tuntuu hieman häiritsevältä. Otapa näistä selvää. :D Sushikengät olisivat kyllä sopineet tosi hyvin tähän, pitää seuraavalla kerralla laittaa ne! <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)