lauantai 3. maaliskuuta 2018

Oranssin sävyjä päivän asussa ja aurinkoisia päiviä

Nämä aurinkoiset kelit saavat minutkin käyttämään värejä monipuolisemmin ja muutenkin mielen iloisemmaksi pitkän ja pimeän talven jäljiltä. Eilen kuljin kyllä ihan mustissa vaatteissa asusteita myöten, mutta tänään halusin ottaa pirtsakan oranssin Furlan Metropoliksen käyttöön murretun oranssin minihameen ja ruskeiden saappaiden pariksi. Pidän todella paljon eri oranssin sävyistä, mutta harvoin niitä käytän, sillä kaapista löytyy vain yksi oranssi laukku ja yksi murretun oranssi hame.

Outfit_Styleblogger_Winterfashion-5

Jakku - Esprit
Poolopaita - KappAhl
Minihame - Zara
Saappaat - Belle Women / Kipkop Store**
Laukku - Furla Metropolis
Kaulakoru - Kalevala Koru
Aurinkolasit - Unofficial / Instrumentarium*

*Saatu blogin kautta. **Affiliate- linkki.

Outfit, Styleblogger, Winter fashion, päivän asu, tyylibloggaaja

Oranssi on värinä aika hankala näin vaalean ihon kanssa, kun sävyn pitää olla just eikä melkein omaan ihonsävyyn sopiva, ettei väri saa lähellä kasvoja ollessaan ihon sävyä liian kalpeaksi tai sinertäväksi, mutta ei myöskään liian punertavaksi. Tähän mennessä yksikään sovittamani yläosa ei ole ollut oikeaa sävyä, vaikka oranssista paljon pidänkin värinä. Hameessa, laukussa ja kengissä värisävy ei ole niin tarkka, kun välimatkaa kasvoihin löytyy tarpeeksi. Meinasin kuitenkin tehdä tässä postauksessa näkyvän peplumhelman kaltaisen pitsihuitulan itselleni tiilensävyisenä, sopivaa pitsiä kun löytyy jo valmiina varastosta.

Tämän oman laukkuni ostin Helsingin Furlan liikkeestä, mutta näitä Metropolis- laukkuja löytyy muun muassa Zalandolta** eri sävyissä ja eri kokoisina.

talvityyli, pukeutuminen, poolopaidan yhdistäminen asuun, päivän asu

muotibloggaaja, tyyli, outfit

Furla Metropolis, kirkkaanoranssi laukku, Furlan laukku, Furla Metropolis Mini

Kalevala Korun Kielo- koru, tyylibloggaaja, poolopaita

Toivon, että näistä kuvista välittyy fiilis teillekin - tänään on ollut jotenkin niin ihana, energinen ja kaunis päivä, että oma fiiliskin on uskomattoman hyvä! Auringon valo tekee ihmeitä, ei varmaan kesälläkään ollut näin monia aurinkoisia päiviä peräkkäin. Auringon lisäksi ollaan saatu myös nauttia täysikuun katselemisesta ja valoisista öistä. Nyt olisi hyvä hetki kuvailla yöllä, mutta en kyllä täällä maalla uskalla yksinäni lähteä kuvaamaan öisin, täällä kuitenkin aika paljon näkyy myös petoeläimiä ja viime syksynä ennen talviunia karhukin liikkui tuolla muutaman kilometrin päässä. Joskos pääsisin harjoittelemaan yöllä kuvaamista jonkun ystäväni kanssa piakkoin, olisi mahtavaa oppia kuvaamaan myös yöllä ja muutenkin käydä ihastelemassa kaunista, mutta pimeää talven aikaa.

päivän asu, tyylibloggaaja, persoonallinen pukeutuminen

Julkaisen piakkoin postausta My day- tyyliin, mutta ajattelin tällä kertaa tehdä jonkun My dayn videolla ja toisen kuvina, sillä molemmista on tullut toiveita. Osa tykkää enemmän videoista ja osa kuvista, joten otetaas kaksi eri päivää työn alle! Myös Instagramin (@vivianmslb) Storiesiin meinasin tehdä oman My dayn pian. Mutta josko takaisin aiheeseen, meinaa taas lähteä tajunnanvirraksi tämä postaus!

Tästä asusta pidän todella paljon ja jotenkin nämä värisävyt miellyttävät todella paljon. Ruskeat saappaatkin saavat enemmän käyttöä tämän oranssihtavan hameen kanssa, vaikka näitä voisi kyllä käyttää muidenkin vaatteiden kanssa ihan huoletta. Eräänä päivänä näitä olikin tarkoitus käyttää yhden kauluksellisen mekon kanssa, jota en ole käyttänyt pitkään aikaan, mutta teimme lapsen kanssa karjalanpiirakoita täällä kotona ja hän muka pelästyi kissaa (meillä on joku mörkövaihe menossa), jolloin hän juoksi ja tarrasi jauhoisilla käsillä minusta kiinni. Jauhoista mekkoa en kehdannut enää lähteä kuvaamaan, mutta josko seuraavalla käyttökerralla saisin siitäkin asusta kuvia! Sitä sattuu, onneksi tuli hyvät piirakat ja muksunkin mielestä oli mukavaa leipoa synttäreitä varten. :)

piikkikorkoiset saappaat, ruskeat saappaat, saappaat

talvityyli, winter look, fashionblogger

Finnish fashionblogger, päivän asu, poolopaita ja minihame

OOTD, winter fashion, styleblogger

Olen todella, todella iloinen näistä pakkasista ja aurinkoisista päivistä! Lataan niin paljon aurinkoa ulkoilun merkeissä kuin mahdollista, nämä kirkkaat ja aurinkoiset päivät ovat niin harvassa Suomessa nykyään. Kuvatkin onnistuivat tällä kertaa niin hyvin, että oli vaikea valita mitkä tänne blogiin laittaisi ja sehän on vaan positiivinen ongelma, kun välillä saattaa olla vain pari onnistunutta otosta, joista ei kyllä ihan kokonaista asupostausta saa.

ruskeat saappaat, piikkikorkosaappaat

Kalevala Korun Kielo, päivän asu, minihame ja poolopaita

Outfit, Styleblogger, Winterfashion

Muistakaahan nauttia auringosta! Itse siirryn tästä makrotaloustieteen pariin ja myöhemmin kauneushoitolaan hemmottelemaan itseäni. Mukavaa viikonloppua teille kaikille sinne ruutujen toiselle puolelle, palaillaan!

P.S. Ainiin, ajattelin täälläkin huikata, mikäli teiltä on mennyt tämä ohi - Indiedaysin Blog Awardsien ehdokashaku aukesi hetki sitten ja ääniä voi antaa 9.3. asti. Käykääs äänestämässä tuolla ehdokkaita, olisi mukavaa nähdä ehdokkaissa välillä myös pienempiä blogeja ja uusia somevaikuttajia. Tänä vuonna äänestysmääreet muuttuivat niin, että myös pienemmät blogit voivat saada ehdokkuuden, mikäli ääniä kertyy sata kappaletta samalle blogille - toivotaan, että tämän ansiosta paikan päällä nähdään vaihteeksi uusia kasvoja!

tyylibloggaaja, suomalainen tyyliblogi, päivän asu, poolopaidan yhdistäminen

10 kommenttia:

  1. Nuo kengät on kyllä ihanat oranssin kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana kokonaisuus tässä ja niin hyvä fiilis välittyy kuvista!:)♡ Niin rakastan noita kenkiä!😍😍 Ihanaa kyllä kun on ollut aurinkoisia päiviä, niistä saa niin paljon energiaa pimeän kauden jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! :) <3 Ihana kuulla et fiilis välittyy ja nämä kengät ovat kyllä niiiiin ihanat. <3 Sanoppa muuta, jotenkin tuntuu jälkikäteen sumuiselta tuo talvi kun oli niin pimeetä, mut nyt on hyvä kun on niin paljon valoisampaa. :) :)

      Poista
  3. Tyylikästä ♥ Tämä aurinko on kyllä suhteellisen harvinaista herkkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Sanoppa muuta, ihan sama vaikka ois pakkasta kunhan aurinko paistaa. <3

      Poista
  4. Upea kokonaisuus ja oranssi käy minun mielestä sulle todella hyvin! Nuo saappaat on kyllä erittäin ihanat edelleen, kyllä mä kuolaan aina nuita ja niitä sun mustia täydellisiä saapikkaita :D Ja hhui en itsekään uskaltaisi lähteä yksin yöllä kuvailemaan metsiin etenkin jos siellä karhukin voi käppäillä vastaan :D Toki en mä ehkä niitä petoeläimiä ensiksi lähde pelkäämään vaan pimeää ja yksinäisyyttä METSÄSSÄ ja sitten niitä elukoita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Ihana kuulla, tulee niin harvoin käytettyä oranssia. :) Nää on ihanat nää saappaat ja ne Italiasta ostetut saappaat kans. Monia muitakin miulla on, mutta maku on nykyään sirompien kenkien perään, niin on noi tosi korkeat plattarikengät jäänyt kaappiin. :)

      Haha, joo. Viime syksynä karhu tuhos aika paljon paaleja tuolla muutaman kilsan päässä ku etti ruokaa, mut meni sit talviunille jonnekki. Just viime yönä näin unta et meidän takapihalla oli pieni karhu ja sen emo kahteli mettästä. :D Ilveshän tässä liikkui joku vuosi sitten, kamala oli ateljeelta kävellä takas sisälle pimeellä kun murinaa vaan kuulu sivulta. :D Nyt ei oo onneks näkyny tässä meillä, mut lähellä on tehnyt tuhojaan.... :/

      Poista
  5. Tosi hyvin onnistuneet asukuvat ja tuo punainen hame on ihan mahdottoman söpö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Näistä asukuvista tykkään miekin, tulee niin paljo parempaa jälkeä mieheni kanssa kuvatessa kuin itselaukaisimen kanssa. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)