lauantai 19. tammikuuta 2019

Päivän asu ja mietteitä Kuopion reissulta

Heips! Täällä taas ollaan blogin parissa - en ehtinytkään eilen blogia päivittää, vaikka niin suunnittelin. Tulin eilen Kuopiosta, eikä luppoaikaa jäänyt reissulla ollenkaan, kun vietimme tiiviisti aikaa Katan ja Sallan kanssa. Sovimme tapaamisesta jo aikaa sitten, että saimme kaikki kaksi peräkkäistä päivää töistä vapaaksi, jotta pääsemme pitkästä aikaa näkemään ajan kanssa. Meillä oli siis torstaina tyttöjen ilta, tai naisiahan tässä ollaan, mutta naisten ilta vähän särähtää korvaan eli tyttöjen illalla mennään! Tapaamispaikkana oli tällä kertaa Kuopio, jonne lähdin ajamaan hyvissä ajoin ja Sallalle mennessä kävin hakemassa Katan matkan varrelta. Viimeksi tapasimme meillä täällä Polvijärvellä, tästä postauksesta voit käydä lukemassa lisää.

Pitsihelma_nahkahame_poolopaita

Poolopaita - KappAhl
Nahkahame - Ompelimo Rokita
Pitsihuitula - Ompelimo Rokita
Laukku - Love Moschino
Nilkkurit - Blanco / JKK Outlet
Kaulakoru - Kalevala Koru
Villakangastakki - Ril's
Kaulahuivi - löytö Prahasta

Kuvat ja editointi; Salla / Sallan kengissä

Paivan_asu_Kuopio

Ehdin juuri ennen reissua värjätä tyvikasvunkin ja otimmekin torstaina asukuvia kahvittelun jälkeen. Kuvasimme toisemme ristiin taas kerran; homma toimii hyvin, kaikki saavat kuvia ja koska kaikki meistä bloggaavat, niin on helppo toteuttaa toistemme toiveet kuvien suhteen. Halusin kokeilla tässä asussa tuon pitsihuitulan yhdistämistä hieman kellottuvaan hameeseen, kun olen tätä yleensä käyttänyt kynähameiden kanssa. Minusta nämä sopivat yhteen paremmin kuin kuvittelin, näyttää todella hyvältä, kun molemmat helmat aaltoilevat eri pituisina!

Winter_look_Finland

Rils_villakangastakki

Winter_look_outfit_1

Nahka ja pitsi sopivat muutenkin materiaaleina yhteen, toinen on hieman rokahtava ja toinen niin herkkä. Pinkkiä takkia en mielelläni yhdistänyt tähän asuun, olisin halunnut mustan, mutta koska minulla ei ole vielä mustaa villakangastakkia, niin pinkillä mentiin. Narskuva pakkanen toi auringonpaisteen tullessaan ja muutenkin päivä oli kirkkaampi kuin yleensä nyt talvella on ollut! Kuvia ottaessa ei onneksi ollut 18 astetta pakkasta kuten eilen oli.

Torstaina kävimme porukalla lasillisella ja syömässä Intro Socialissa, jossa käyn muuten seuraavallakin kerralla kun käyn Kuopiossa. Lämpimät suosittelut siis, ruoka oli hyvää! Intron jälkeen lähdimme juomaan margaritoja tyttöjen kanssa Panzaan, joka oli niin rennon letkeä ravintola, että en ole ihan vähän aikaa sitten vastaavassa käynyt. Ravintolan sisustus oli todella mielenkiintoinen, kannattaa käydä tutustumassa ja katsomassa mitä kaikkea löydätkään. Loppuilta meillä menikin Panzassa ja tulihan tässä jo kaksi uutta ravintolaa, missä en ollut aiemmin käynyt. Muutenkin oli ihana olla pitkästä aikaa ilman aikatauluja liikenteessä ja keskustelut jatkuivat yötä myöten vielä Sallan luona. Reissu oli todella rentouttava ja tavallaan huomasi, miten paljon kaipaakaan tällaista kiireetöntä aikaa ihmisten kanssa, joiden kanssa voit olla täysin oma itsesi.

Love_Moschino_bag

High_heels_Blanco_shoes

Lace_leather_skirt_Rokita

Perjantaina sai nukkua niin pitkään kun nukutti, eikä tarvinnut huolehtia kun omasta aamupalastaan, jonka itseasiassa Salla valmisti minulle. Aamukoomailun ja laittautumisen jälkeen lähdimme Kuopion keskustaan, kun muksu pyysi tuliaisiksi Minecraft- legoja, mutta niitä emme valitettavasti löytäneet. Eilen kotiin tullessa tilasimme pojan kanssa parit legopaketit netistä, kun niitä ei Kuopiosta tai Joensuusta pahemmin enää löydy. Eilen oli mukavaa kierrellä liikkeitä Sallan kanssa ja istahtaa kahville ennen Siilinjärvelle lähtöä, kun olin sopinut samalle reissulle työtapaamisia. Tein myös extempore- kirjalöydön Suomalaisesta kirjakaupasta, ostin Menneisyyden jäljet nimisen psykologisen trillerin, joka vaikuttaa todella hyvältä kirjalta - toivottavasti se onkin sitä!

Lace_leather_skirt_Rokita_1

Winter_look_outfit

Tämä Kuopion ja Siilinjärven reissu oli kokonaisuudessaan rentouttava ja voimaannuttava, sain niin paljon energiaa ja ihania kokemuksia tällä porukalla. Myös työasiat ovat niin mieluisia ja sovitukset niin onnistuneita, että ei voi kuin hymyillä. Erityisesti tuo aikatauluttomuus tuntui niin hyvältä, kun ei ollut kiire minnekään ja voitiin mennä ihan fiiliksen mukaan molempina päivinä. Toivottavasti saamme koko porukan kasaan piakkoin, olisi mukavaa nähdä isommallakin porukalla, jos saamme aikataulut sopimaan. Tämä postaus lähti nyt vähän rönsyilemään, mutta ehkäpä se on välillä paikallaan täällä blogin puolella.

Leppoisaa viikonloppua teille!

Winter_looks_Finland_2019

Outfit_inspiration

2 kommenttia:

 1. Mä niin haluan tuollaisen pitsihuitulan kyllä valkoisena, viimeistään nämä kuvat sen himon mulle toi, vaikka himoitsin tuota jo aiemmin! :D Mun mielestä toi passas tosi hyvin kynähameen kanssa, kun pituus oli aikalailla sama niissä, mutta myös tämän hameen kanssa tuo näyttää ihan tosi hyvälle. Kuten sanoit, niin molemmat aaltoilee kivasti eri suuntiin tässä lookissa.

  Ihanasti olit myös kirjoittanut meidän päivästä <3 Ihana oli tosiaan, kun ei aikatauluja ollut :3 Toivottavasti pian päästäisiin uudelleen viettämään päivää yhdessä! Ja vaikka vähän isommallakin porukalla jos aikataulut saadaan vaan sopimaan 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! <3 Tää myö laitetaankin työn alle, kun oli puhetta jo tänään. ;) Tuo on kyl ihana kynähameiden kanssa ja näköjään toimii myös tämän hameen kanssa! Mie vähän haikailen sitä kukkaprinttistä tälläista myös, kun se voisi olla aika hieno myös. Varsinkin tummien hameiden kanssa! <3

   Sanoppa muuta, jotenkin niin rentoa ja sit vaan mietittiin et mitäs tehdään, eikä ollu hirvee kiire bussiin tai muille menoille. :D :) <3 Niimpä, toivottavasti saatais koko porukka kasaan viimeistään keväällä, vaikka ihana ois nähdä useamminkin. Myö tosin nähdään todennäköisesti tässä välissä parikin kertaa. <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)