tiistai 29. tammikuuta 2019

Ruusukultaa laukussa ja kengissä

Osa teistä onkin jo huomannut Instagramin (vivianmslb) kautta, että minulle on tullut muutama päivitys asusteiden osalta. Päivän sana on ruusukulta ja nämä saapuivat minulle peräkkäisinä päivinä - toinen saapui ihanalta Cobblerinalta ja toinen tuli Joensuuhun pakettiautomaattiin Ellokselta.

Rosegold_high_heels_Steve_Madden

Cobblerina_ruusukulta_laukku

Cobblerina_ruusukulta_laukku-5

Kuten arvata saattaa, Cobblerinalta minulle tuli iso Rusettilaukku, eli tämä arkikäyttöön sopiva laukku toiveväreissä. Minullahan on ennestään tästä isommasta laukusta vaaleanpunainen harmaalla rusetilla ja mintunvärinen kultaisella rusetilla. Uusimmassa laukussa on ruusukultainen rusetti ja pohjavärinä murrettu oranssi tai tarkemmin sanottuna ruoste. Näin tämän väriyhdistelmän joskus Cobblerinan Instagramissa ja tästä laitoin heti viestiä, että minulle laukkua tällä väriyhdistelmällä! Erittäin lumoava ja erilainen väriyhdistelmä, tykkään todella paljon molemmista sävyistä.

Cobblerina_ruusukulta_laukku-3

Cobblerina_ruusukulta_laukku-6

Ruusukultahan on ollut jo pitkään pinnalla, mutta edelleen se jaksaa ihastuttaa - ruusukullan pehmeä sävy ja kiilto on se, mistä pidän. Sama juttu valkokullan kanssa, minusta se on keltakultaa tyylikkäämpi ja kauniimpi sävy. Ruusukulta levisi joitain vuosia sitten koruista ja kelloista myös muihin asusteisiin sekä vaatteisiin, puhelimista puhumattakaan. Jostain kun tykkää, niin luonnollisesti silmät hakeutuvat siihen suuntaan ja joltain verkkosivulta bongasin mainoksen, jossa oli nämä Steve Maddenin ruusukultaiset korkokengät.

Rosegold_high_heels_Steve_Madden-2

Rosegold_high_heels_Steve_Madden-4

Rosegold_high_heels_Steve_Madden-11

Itse kengissähän ei ole kovin paljoa muuta erikoista kuin väri, malli on hyvin tavallinen. Mutta tuo sävy! Aivan ihana kiilto ja nämä ovat niin kauniit jaloissa. Möin yhden merkkilaukuistani eteenpäin vähäisen käytön takia ja päätin sitten ostaa nämä kengät, kun hintaakin oli vaivaiset 56 euroa. Loput laukkurahat laitoin sijoituksiin. Näitä on tällä hetkellä enää kaksi kokoa varastossa, 37- ja 39- koot, eli mikäli tykkäät näistä, niin kannattaa pistää tilaukseen ennen kuin loppuu! Steve Maddenin kengissä kannattaa ottaa isompi koko, jos jäät kahden koon väliin.

Rosegold_high_heels_Steve_Madden-8

Rosegold_high_heels_Steve_Madden-7

Cobblerina_ruusukulta_laukku-8

Cobblerinan laukuissa tykkään erityisesti siitä, että laukun etuosassa läpän alla on oma taskunsa. Pienemmästä taskusta löytyy pienemmät tavarat helpommin! Tuskin maltan odottaa kevättä, jotta pääsen käyttämään näitä yhdessä. Laukku ruusukultaisella rusetilla on ollut jo käytössä jokaisena päivänä sen postista hakemisen jälkeen, värisävy on yllättävän helppo yhdistää omiin asuihin, vaikka muuta ruosteen tai murretun oranssihtavan väriä en olekaan tässä viime päivinä käyttänyt. Ruusukultaiset kengät taas ovat varmaan helpommin yhdistettävissä, mutta sen huomaa sitten keväämmällä tarkemmin. Sävy on hiukan kylmempi kuin laukussa, mutta ihana silti. Mikä kullansävy on teidän lukijoiden lemppari? 

Rosegold_high_heels_Steve_Madden-9

Cobblerina_ruusukulta_laukku-7

2 kommenttia:

  1. Mäkin pidän kovasti valkokullasta ja ruusukullasta, mutta keltakultakaan ei oo paha ja sopii hirmu hyvin esimeriksi valkoisen kanssa, jos pukeutumista aattelee <3 Todella kauniit kengät ja laukku, mäkään en malta odottaa mihin yhdistelet tämän parivaljakon keväämmällä 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla! :) <3 Keltakulta kyllä sopii joihinkin laukkuihin ja koruihin, mutta itse suosin enemmän just ruusukultaa, valkokultaa ja hopeaa koruissakin. Pronssi on myös kaunis! Kiitos paljon, innolla odotellaan täälläkin, että lumet sulaa ja kevät tulee! <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)