sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Tuoksu vahvalle naiselle - YSL Black Opium

Hajuvesi on saatu blogin kautta. Aloitimme yhteistyön Cocopandan kanssa, joten tiedossa on kosmetiikkavinkkejä ja tässä ensimmäisessä postauksessa haluan kertoa omasta lempihajuvedestäni. Tämä Yves Saint Laurentin hajuvesi on suosikkini Lushin Lust- tuoksun lisäksi, nämä molemmat sopivat arkeen ja juhlaan. Black Opium- parfyymista olen kertonut myös aiemmin, mutta tämä on edelleen aivan ihana ja tuoksultaan sellainen, mikä sykähdyttää minua.

Yves_Saint_Laurent_Black_Opium_Parfum-5

Yves_Saint_Laurent_Black_Opium_Parfum

YSL Black Opium tuoksuu naiselliselle, mutta tuoksu on nuorekas tätimäisen sijaan, vaikka tuoksu on vahvahko. Voimakkuuden takia tämä on myös erittäin riittoisa, sillä yksi suihkaus riittää. Black Opium tuoksuu kahvin, vaniljan ja kukkien huumaavalta yhdistelmältä. Samassa Black Opium- tuoksusarjassa on myös hieman raikkaampia ja kevyempiä tuoksuja, mutta tämä tavallinen parfyymi on ehdottomasti suosikkini!

Naisellinen ja mausteinen tuoksu pukee parhaiten vahvaa, itsevarmaa naista, joka tietää mitä haluaa. Rakastan naisellisia tuoksuja, jasmiininkukkaa ja sitrustuoksuja - ei siis tule yllätyksenä, että tässä tuoksussa alussa voi huomata appelsiininkukan tuoksua, kun taas sydäntuoksussa jasmiininkukkien sekä kahvin tuoksu pääsee esille.

Yves_Saint_Laurent_Black_Opium_Parfum-6

Yves_Saint_Laurent_Black_Opium_Parfum-7

YSL Black Opium tuoksu on seksikäs ja samalla tuoksu on kuin tehty voimakkaalle naiselle. Tämä tuoksu tuo hemmottelua arkeeni ja samalla viimeistelee asun kuin asun. Tykkään myös siitä, miten tämä omalla tavallaan lisää itsevarmuutta myös niinä päivinä, kun hiukset eivät tottele tai kasvojen toisella puolella on (olevinaan) enemmän meikkiä.

Tämän tuoksun voit tilata Cocopandalta joko 30 millin tai 50 millin koossa, molemmat ovat oikein kilpailukykyisiä hintojensa osalta ja on makuasia, tykkääkö pienemmästä vai suuremmasta pakkauksesta enemmän. Itse suosin tätä 30 millin pulloa, sillä tämä kulkee helposti laukussa mukana reissuilla. Lahjana tämä on ihana, sillä vaikka tuote kestää pitkään, niin hajuvedet ovat usein arvokkaita ja välttämättä paketointiakaan ei tarvitse, kun paketti on itsessään kaunis kimalluksellaan ja metallinkiillollaan.

Käytän itse tätä hajuvettä päivittäin, mutta vain yhden suihkauksen, jonka läpi kävelen. Näin tuoksu ei jää liian voimakkaaksi, vaan tuoksuu lähelle tullessa ja ohi mennessä hienoisesti. Tämä on myös järkevämpi ja huomaavaisempi tapa kanssaeläjiä ajatellen, sillä monilla on tuoksuherkkyyttä ja itse ei välttämättä tuoksua haista käyttäessään sitä. Näin tuoksu tulee minusta myös paremmin esille, sillä pehmeä tuoksu on huomattavasti miellyttävämpi kuin liian pistävä. Tälle tuoksulle antaisin kouluarvosanoin 10/10, harva tuoksu koukuttaa ja miellyttää minua yhtä paljon kuin tämä!

Onko Black Opium tuttu teille? Mitä hajuvettä käytätte eniten?

Yves_Saint_Laurent_Black_Opium_Parfum-2


6 kommenttia:

 1. Mun täytyy kyllä myöntää, että olen todella huono käyttämään hajuvesiä. Tuntuu, etten ole löytänyt omaa nenää miellyttävää tuoksua. Etenkin kun en allergian ja hengitysongelmien takia voi sietää voimakkaita tuoksuja. Täytyisi vain koittaa joskus rohkeasti mennä testailemaan josko löytäisi sellaisen raikkaan miedon tuoksun. Siitä kun itselle ainakin tulee ehkä vähän yleellinen olo kun käyttää hajuvesiä, hih.. Silleen hemmottelu juttuna itselle :) arjen luksusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, en tiennytkään. :) Mie olen oppinut käyttämään näitä päivittäin ja ylä-asteikäisenä äidin kanssa etsittiin miulle pari sopivaa tuoksua, käytin silloin mimosan ja sireenin tuoksuja, jotka oli hienovaraisempia ja nuorelle sopivia. :) Näitä on tosi hankala löytää, kun hajuvesiosastot lemppaa parinkymmenen metrin päähän, niin on hankala valita, kun ei haista mitään... Mie löysin tän muistaakseni jostain blogi- illasta, joka järjestettiin ravintolassa, niin siellä tätä oli hyvä tuoksutella! <3 Muuten ois jäänyt löytämättä, en oikein pidä noista hajuvesipilvistä mitä löytyy kaupoista. Allergioiden ja hengitysongelmien takia menisin varmaan itse pienempiin liikkeisiin, esim. Body Shop ja vastaavat, esimerkiksi kauneushoitolat. Tai toki voi netistä blogeista katsoa, mikä ois raikas ja mieto tuoksu, kun usein niissä mainitaan kukkia tms. Eli helpompi arvioida, mistä tykkäisi! :) Ja vaikka tämäkin on parfyymi, niin kun tätä ei laita suoraan iholle vaan ilmaan ja kulkee läpi, niin se tuoksu ei ole liian vahva käytössä eli näitä voi harkita myös. Black Opium- sarjasta löytyy myös Floral Shock, joka on ilmeisesti kukkainen ja raikas verrattuna tähän tuoksuun. :) Arjen luksusta tämä kyllä onkin! <3

   Poista
 2. Oij mä en oo ennen lukenutkaan, että naisellinen ja mausteinen tuoksu kertoo vahvasta naisesta! Tai siis sinä kyllä sanoit että pukee parhaiten, mutta jotenkin vois yhdistää myös siihen että ne jotka haluavat sellaisia käyttää, ovat just sellaisia sitten. :D Tää oli kyllä todella ihanan tuoksuinen, kun tuoksutin tätä silloin 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis miusta kyllä pukee parhaiten just vahvaa, itsevarmaa naista, mutta todellakin voi käyttää muutenkin. :) Mie en itse ois varmaan tykännyt tästä nuorempana, tämä olisi ehkä ollut silloin omaan makuun liian "huomiota herättävä" tai sellainen voimakas tuoksu. :) Mut nyt tykkään kyl todella paljon! Ihana kuulla, tää tuoksuu kyllä niin huumaavalle, ettei tästä voi olla tykkäämättä. :D Miulle tuli tuohon otsikkoon nyt monimerkityksinen otsikko, jätin kuitenkin vaikka oma tarkoitus oli että hajuvesi vahvoille naisille, mutta tuon otsikon voi kyllä ymmärtää kahdella muullakin tavalla. :D <3

   Poista
 3. tosi kauniita kuvia oot ottanut ^^ ja kuulostaa kyllä ihanalta tuo hajuvesi! pitääpäs käydä jossain tuoksuttelemassa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia - mie tykkään kans näistä kuvista tosi paljon! <3 Tää on kyllä ihana, kannattaa käydä tuoksuttelemassa ja tää hajuvesi on kyllä sellainen, minkä voisin siullekin kuvitella. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)