torstai 24. tammikuuta 2019

Asukokonaisuus itsetehdyillä vaatteilla

Tänään kokosin asun itsetehdyistä vaatteista ja tästä asusta tuli tosi kiva! Villakangastakki vaihtui pinkistä raidalliseen, edellisessä postauksessa nähty lyhyt huppari löysi tiensä päälle ja nahkahame jättää pituutensa puolesta sukkahousut näkyviin. Tänään on aika paljon pakkasta, joten laitoin kahdet sukkahousut päällekkäin - tavalliset petroolinsiniset ja Espanjasta löydetyt verkkosukkahousut ovat kaunis pari.

Rokita_takki_asu

Villakangastakki - Ompelimo Rokita
Huppari - Ompelimo Rokita
Nahkahame - Ompelimo Rokita
Verkkosukkahousut - Calzedonia
Nilkkurit - Minna Parikka
Lapaset - teetätetty
Laukku - Cobblerina
Aurinkolasit - Unofficial* / Instrumentarium

*Saatu blogin kautta.

Itsetehdyt_vaatteet_asu_tyylibloggaaja

Huomaatteko asussa jotain uutta? Kyllä, sain Cobblerinalta uuden laukun ja siitä kerron hieman lisää myöhemmin. Ihana väriyhdistelmä, tämä on niin kaunis! Muuten asun vaatteet ja asusteet ovat vanhoja tuttuja. Laitoin jalkaani eilen ja tänään nämä Minna Parikan Kicki nilkkurit, joissa sivut ovat kuin viilletyt ja nyörityksen päältä löytyy pari rusettia. Myös näihin olen laitattanut puolipohjat, joten nämä eivät luista talvella. Mokkanahan takia säilytän näitä edelleen laatikossa, niin meinaavat välillä unohtua hyllylle, mutta joka talvi ja syksy näitä tulee kuitenkin käytettyä.

Minna_Parikka_kengät

Talvimuoti_paivan_asu

Mokkanahkanilkkurit_Minna_Parikka

Rokita_villakangastakki_raidallinen_1

Tänään aurinko paistoi niin kirkkaasti, että oli pakko kaivaa aurinkolasit esille. Ihanan kirkasta, vaikka pakkasta onkin kiitettävästi! Hupullinen villakangastakki onneksi lämmittää hyvin, tämän takin kangas löytyi Eurokankaalta, jonne tulee välillä pieniä eriä vähän erikoisempia villakankaita. Raidalliset villakankaat ovat harvassa, näitä olisi mukava bongata useamminkin - erityisesti, kun asiakkaat välillä kyselevät tämän kankaan perään.

Lyhyt_huppari_nahkahame_Rokita_2

Cobblerina_laukku

Cobblerina_laukku_nahkahame_Rokita

Rokita_huppari_Cobblerina_laukku

Tästä kokonaisuudesta tykkään kyllä todella paljon, jotenkin kaikki natsaa yhteen, vaikka asussa on eri värejäkin. Petroolinsininen on kaunis sävy, pitäisi hankkia samansävyiset sukkikset vähän paksumpina talvikäyttöön. Nämä tosin toimivat hyvin tuossa verkkosukkisten alla, vähän erilainen look vaihteeksi. Ja tuovathan ne hieman lisää lämpöä kerrostamalla.

Asukokonaisuus_talvi_2019

Rokita_villakangastakki

Minun pitää tästä lähteä takaisin töihin ja sitten asiakkaan luokse, mutta halusin tänään tulla kuitenkin kertomaan tästä asusta hieman. Innostuin onnistuneista kuvista niin paljon, että en malta odottaa seuraavia asukuvia! Ihanaa torstai- iltaa teille, palataan pian taas eri aiheella blogin pariin.

Minna_Parikka_Kicki_nilkkurit_2

Lyhyt_huppari_nahkahame_Rokita

6 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää, kuten aina ;) Rakastuin nuihin sun kenkiisi, oispa aikas ihanat! :D Hyvältä näyttää muuten värikkäät sukkahousut tuollaisten kuviollisten sukkiksien alla, kivasti mätsää just tohon huppariinkin. Ja aurinkolasit, ne on jotenkin sellanen kiva kevään merkki vai voisko sanoo kevättalven <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! <3 Joo, nämä ovat kyllä ihanat! Näitä oli vissiin aikoinaan eri värisinäkin myynnissä, mutta nämä mustat ostin second handina. :) Sama oli mielessä täälläkin, jotenkin asu on yhtenäisempi kun löytyy samaa sävyä hupparista ja sukkiksista. Aurinkolasit tosiaan on kevään merkki, josko tässä pian jo päästäisiin nauttimaan auringosta useammin! <3

   Poista
 2. Such a lovely outfit for winter, and blue is so lovely against the snow. I really like the layered tights - I often do that in colder months (although it's not nearly as cold in London!) K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! <3 I like this outfit too, petrol blue is so beautiful color. Haha, yes, we´ve had cold weathers here lately - couple days ago it was -32 degrees outside. :O Layered tights are must in these weathers and I should use leg warmers too some days.

   Poista
 3. Hyvin kyllä natsaa kaikki yhteen sun asussa! :) sulle sopii tosi kivasti sininen väri ^^ ja ihan hyvä idea laittaa kahdet sukkikset päällekäin, ei tuolla muuten varmaan tarkenis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! <3 Mie tykkään tästä asusta tosi paljon ja petroolinsininen on niin kaunis väri. Ei tosiaan ois tarennut ilman kaksia sukkiksia, säärystimillekin olisi voinut olla tarvetta. :D :D Nyt onneks on vähemmän pakkasta, josko se kevätkin joskus tulisi. ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)