sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Vuoden 2018 parhaimmat meikkituotteet Top 8

Postaus sisältää blogin kautta saatuja tuotteita, jotka ovat tähdellä (*) merkattuja. Mainoslinkit ovat kahdella (**) tähdellä merkattuja. Julkaisin vuonna 2017 vuoden parhaimmat kosmetiikkatuotteet ja nyt olisikin uuden postauksen aika! Muutamia samoja suosikkeja on edelleen, mutta tässä postauksessa keskityin meikkeihin ja meikkivälineisiin, jotka ovat lähestulkoon päivittäin käytössä. Edellisessä tekstissä mainittu meikkivoide on edelleen suosikkejani ja ostoslistalla tällä hetkellä, eli sen voisi vielä tähän alkuun mainita.

Lavera irtopuuteri* 


Tämä puuteri** on todella, todella hyvä ja riittoisa. Käytin tämän viimeistä jauhetta myöten, sillä tämä toimii ympäri vuoden - tämä ei sävytä ihoa eli sopii talviselle kalpealle iholle ja myös päivettyneelle iholle. Erinomainen hinta- laatusuhde!


Lavera So Fresh Mineral Rouge Powder, Columbine Pink 07


Tätä poskipunaa rakastan - sävy on viileä pinkki, erittäin heleä ja tuo hohdetta kasvoille. Levittyy helposti, ei jätä rantuja ja korostaa kimalluksellaan poskipäitä. Tämä oli oma must have- ostokseni I love me- messuilta tänä vuonna. Käytän tätä päivittäin ja tätä ovat monet tutut kehuneet.

Lavera_poskipuna_luonnonkosmetiikka-2

Bronx_Colors_BooSting_Hydrating_Concealer


Bronx Colors, Boosting hydrating concealer, Light Beige*


Tällä peittää tummat silmänaluset helposti ja pienellä määrällä tuotetta. Tämä peiteaine ei kuivata ihoa, vaikka tätä kerrostaisi kasvoille parikin kerrosta. Näitä on saatavilla myös eri väreissä esimerkiksi ihon punoittamisen peittämiseen ja silmänalusten peittämiseen, mutta itse olen pärjännyt tälläkin. Joskus olisi kyllä kiva kokeilla värillisiä peiteaineita! Hinta on myös edullinen ja tuote riittoisa, olen käyttänyt tätä toukokuulta asti ja tuotetta on edelleen reilusti jäljellä.


Studio 78 Paris, aurinkopuuteri, White Sand 01*


Tätä aurinkopuuteria käytän päivittäin, sillä tämä on todella pigmenttinen ja helposti levittyvä. Erittäin riittoisa ja sävy 01 sopii kalpeallekin iholle. Pidän myös siitä, että tässä tuotteessa on peili kannen sisäpuolella ja puteli pysyy kiinni hyvin. Purkin saa myös tyhjänä kierrätettyä helposti. Tässä on kimalletta hieman, mutta ei liikaa.

Studio78Paris_Luonnonkosmetiikka_EcoBeauty-8

Studio78Paris_Luonnonkosmetiikka_EcoBeauty-5

Avril, Le Mascara Volume, Noir


Tämä ripsiväri on _se_ oikea ripsiväri. Todella hyvä lyhyille ja hennoille suomalaisille ripsille, ripsari saa ripset pidemmiksi, kauniisti kaartuviksi ja tuuheammiksi! Luottoripsari**, joka pysyy hyvin ripsillä.

LuonnonkosmetiikkaVuodenParhaimmatHerkälleIholle-6

EcoTools_siveltimet_meikkisiveltimet-2

EcoTools siveltimet*


Laadukkaat, kierrätysmateriaaleista valmistetut siveltimet** ovat kullanarvoisia ja auttaneet kehittymään myös meikkaamisessa. Mukavampaa on nimittäin kokeilla eri meikkityylejä, kun löytyy sopivat välineet ja sellaiset siveltimet, mistä ei lähde karvoja irti. Näitä tulen ostamaan jatkossakin, vaikkakin tämän setin olen saanut blogin kautta ja nämä kestävät varmasti kauan. Näitä settejä ei ole enää myynnissä Hyvinvoinnin Tavaratalolla, mutta siveltimiä saa ostettua yksitellen ja erilaisessa setissä.

EcoTools_siveltimet_meikkisiveltimet


Hyvän Olon Maailman Make Up Blender


Hyvän Olon Maailman meikkisieni on ihana, uusi koostumus on entistäkin pehmeämpi ja tekee entistäkin kauniimman lopputuloksen. Tämä on todella hyvä meikatessa ja ostin samalla testiin myös uuden mallisen meikkisienen, jolla on helpompi keskittyä tarkkoihin kohtiin. Make Up Blenderiä käytän muun muassa peiteaineen ja meikkivoiteen levittämisessä. Tavallisen muotoinen Make Up Blender on nyt alessa, kaksi kappaletta meikkisieniä alle seitsemällä eurolla**. Pakkaus on sittemmin uudistunut, kuten alta voitte huomata.

Skin_mood_Hyvan_Olon_Maailman_meikkisieni

Hyvan_olon_maailma_meikkisienet

Laveran luomivärit*


Laveran luomiväreistä käytän useimmiten vihreää** ja violettia**, mutta minulla on myös monta luomiväripalettia eri sävyin. Eniten pidän kuitenkin edellä mainitun sävyisistä meikeistä ja nämä luomivärit ovat ehdottomasti suosikkejani YSL:n violetin sävyisen paletin lisäksi. Molemmat Laveran luomiväreistä ovat upeita pigmenttisiä helmiäissävyjä.

Lavera_eyeshadow_frozen_lilac_green_gemstone-2

Käytän luomivärejä pitkin vuotta ja tykkään myös näiden sävyjen lisäksi keltaisesta, oranssista, ruusukullasta ja purppuraisista sävyistä. Esimerkiksi tämän ja tämän postauksen meikkien värit ovat makuuni. Huulipunasuosikkejani löydät täältä. Säästin muutamia lemppareita viime vuodelta erillisiä postauksia varten, sillä ne ovat huippuja ja ansaitsevat omat postauksensa. Tämän postauksen meikeistä suurin osa on vilahtanut käytössä eri postausten yhteydessä. Sain myös loppuvuodesta kosmetiikkaa testiin ja niistä kerron lisää tuonnempana!

Oliko tässä postauksessa myös teidän meikkilemppareita? Haluaisitteko myös hius- ja vartalotuotteista samantyyppiset koosteet? 

6 kommenttia:

  1. Ecotoolsit ehdottomasti parhaat mitä tiedän! Oon ostellut Sokkarilta sen aika perus setin ja muutamia pikkupaketteja ja kerran tilasin myös netistä niitä ja enpä taida muita siveltimiä käyttäkään (ellei yhtä Body Shopin sivellintä lasketa, sillä se tuli joulukalenterista). Tosi kiva oli vilkaista sun lemppari meikkituotteita! :) Ehdottomasti vaan koostetta myös hius- ja vartalotuotteista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noi on loistavia! :) <3 Miulla on ennestään ollut meikkivoidesivellin EcoToolsilta ja Make Up Storen siveltimiä, mut niissä nuo keinokuituiset ovat niin karheita, että lopputulos ei ollut ihan niin hyvä kuin halusin. :) Mut nää kyllä vaikuttaa todella hyviltä, joskin poskipunalle kaipaisin sellaista viistoa poskipunasivellintä! Ihana kuulla, että sie kans käytät näitä EcoToolsin siveltimiä. <3 Ja huippua, että pidit postauksesta, voisinkin koostaa vastaavan myös hius- ja vartalotuotteista! <3 :)

      Poista
  2. Oi että, ihanan kuuloisia tuotteita! Näistä monet onkin itselle ihan tuntemattomia. Ecotoolsin siveltimiä on kyllä pitänyt pitkään testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia! :) Nää on kyllä huippuja, kuten päivittäisestä käytöstä voi päätellä. EcoToolsin siveltimiä kannattaa testata, miekin yllätyin positiivisesti ja tuollaisella setillä pääsi todella hyvin alkuun. :) Meikkivoidesivellin miulla on myös näiden lisäksi, niin saa tehtyä meikin kuin meikin. ^^

      Poista
  3. Multa löytyy kans muutama ecotoolsin sivellin, ja oon kyllä kans tykännyt niistä tosi paljon! :)

    www.hennam.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laadukkaita siveltimiä ovat kyllä! :) Ja edullisia siihen nähden, että kestävät todella hyvin - pitkäikäisiä meikkisiveltimiä ovat. ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)