maanantai 14. lokakuuta 2019

Cattier Parisin parhaimmat tuotteet ja I love me - arvonta lukijoille!

*Kaupallinen yhteistyö Cattier Paris:in ja NHS:n kanssa. Kaikki tuotteet ovat blogin kautta saatuja ja arvonta on Nordic Health Systemsin sponsoroima. 

Tänä vuonna minulla on ollut ilo tehdä tiiviimpää yhteistyötä erityisesti Cattier Parisin kanssa, joka on yksi Nordic Health Systemsin maahantuomista luonnonkosmetiikan brändeistä. NHS tulee I love me- messuille ja heillä on kaikki tuotteet vähintään -40% alennuksessa. Messuosastolta löydät muun muassa Cattier Parisin, Laveran, Nurmen, GRN ja UpCirclen tuotteita. Nordic Health Systemsin löydät samalta paikalta kuin viime vuonna eli messuosastolta 7 G 130.

Cattier-Paris_hiusnaamio

Cattier-Paris-kuivaoljy-hiuksille-iholle

Näin I love me- messujen lähestyessä haluamme arpoa jollekin teistä lukijoista ihanan paketin, joka sisältää suosikkini Cattier Parisin valikoimasta ja kaksi lippua I love me- messuille. Joku onnekas pääsee siis testaamaan näitä omia suosikkejani ja saa esimerkiksi kaverin, äidin tai puolison mukaansa messuille! Huomaathan myös, että tämän postauksen hiustuotteet sopivat myös Curly Girl- metodiin. Seuraavaksi kerron hieman näistä omista suosikeistani, jotka on mahdollista voittaa omaa loppuvuottaan piristämään.

Multi-Purpose Dry Oil - Kuivaöljy hiuksille, vartalolle ja kasvoille


Kuivaöljyn tuoksu on aivan täydellinen; mausteinen, miellyttävän pehmeä ja naisellinen. Cattierin kuivaöljy sisältää muun muassa arganöljyä, joka kosteuttaa ihoa ja hiuksia tehokkaasti. Öljy tuo kiiltoa hiuksille ja hehkua kasvoille sekä vartalolle. Hassua kyllä, yksikään Cattierin öljypohjainen tuote ei tunnu rasvaiselta iholla, vaan tuotteet imeytyvät hyvin ja jättävät ihon miellyttävän tuntuiseksi. Kuivaöljy sisältää myös auringonkukkaöljyä ja jojobaöljyä - kannattaa muistaa, että laadukkaan kauneudenhoitoon käytettävän öljyn tunnistaa siitä, että siinä on useita eri öljyjä.

Cattier-Paris_dry-oil-multipurpose

Tällä öljyllä saa myös vartalolle tervettä hehkua, jonka huomaa erityisesti olkapäistä ja myös tatuoitu iho tykkää kosteutuksesta! Kertakaikkiaan yksi parhaimmista tuotteista, mitä olen koskaan kokeillut. Tätä voi lisätä kuiviin, pyyhekuivattuihin tai kosteampiin hiuksiin, itse laitan joko kuiviin tai pyyhekuivattuihin hiuksiin.

Cattier-Paris-arvonta-blogi

Pitkat-hiukset-syysasu

Miselligeeli - Soothing Micellar Gel


Miselligeeli on herkälle iholle, mutta uskoisin tämän sopivan hyvin myös muille ihotyypeille. Cattierin vaaleanpunainen savi antaa tervettä hehkua iholle ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa yhdessä pellavauutteen kanssa. Miselligeeli puhdistaa meikin kerralla, eikä tuote ärsytä silmiä ollenkaan. Geelissä on luomuruusuvettä ja iho jää käytön jälkeen puhdistetuksi sekä kosteutetuksi. Tuntuu ihanalta, ettei iho mene kiristäväksi meikin pesun jälkeen, vaan jää hoidetun tuntuiseksi tuntumatta rasvaiselta tai siltä, että olisi joku kalvo kasvoilla. Ihastuin tähän ensimmäisellä käyttökerralla ja käytän tätä edelleen, sillä miselligeeliä saa riittoisassa 200 millin pakkauksessa. Miselligeeliin voitte tutustua tarkemmin tässä aiemmassa postauksessa.

Cattier-Paris-arvonta-blogi-miselligeeli

Savikuorinta - White Clay Scrub


Cattierin tuotteissa parhaimpia asioita ovat teho ja aivan ihanat tuoksut. Tämä valkoista savea ja aloe veraa sisältävä savikuorinta tuoksuu minttujäätelölle ja on ihanan hellävarainen myös herkälle sekä punoittavalle iholle. Kuorinta sopii kaikille ihotyypeille ja kasvot ovat kuorinnan jälkeen valmiit kasvonaamiolle sekä muille ihonhoitotuotteille. Jos haluaa tehostaa kuorinnan vaikutusta ja nauttia hetken kauemmin virkistävästä tuoksusta, niin kannattaa pyöritellä sormin naamiota iholle kauemmin ja jättää hetkeksi kasvoille vaikkapa kylvyn tai suihkun ohessa. Virkistää taatusti! Valkoinen savi kuorii ihon hellävaraisesti ja naamio ehkäisee epäpuhtauksia. Iho tuntuu sileältä ja pehmeältä kuorinnan jälkeen. Suosittelen tsekkaamaan myös Cattierin savinaamiot, joiden hinta- laatusuhde on loistava ja nyt I love me- messuilla naamioita sekä muuta luonnonkosmetiikkaa saa -40% alennuksella!

Cattier-Paris-arvonta-blogi-savikuorinta

Cattier-Paris-Hiusnaamio

Cattier-arvonta-syysmuoti

Cattier Repairing mask, dry hair - Hiusnaamio


Pakkauskoko on tuhti, mutta tämä taitaa olla itselläni jo toinen tai kolmas purkillinen. Aivan ihana karkkimainen tuoksu, mutta teho on vielä tuoksuakin parempi - naamio sisältää bambu- uutetta, cucuapuvoita ja ravitsee hiuksia. Naamion käyttämisen jälkeen hiukset ovat silkkiset, helposti kammattavat ja kiiltävämmät. Erityisesti kuivat latvat rakastavat tätä ja vaikutusaika on viidestä kymmeneen minuuttiin. Joskus laitan tätä saunoessa hiuksiin, jolloin kannattaa suojata hiukset pyyhkeellä. Tästä hiusnaamiosta voit lukea enemmän tästä postauksesta. Vinkki - ennen naamioiden ja hoitoaineiden lisäämistä kannattaa puristaa hiukset pyyhekuiviksi, niin hoitoaine ja / tai naamio tehoavat parhaiten.

Cattier-Paris_repairing-mask

Cattier_Paris_Hiusnaamio_kuiville_hiuksille-2

Cattier_arvonta_syksy_2019_bloggaaja

Cattier-Paris-arvonta-blogi-1

Nämä postauksen tuotteet ja kaksi lippua I love me- messuille lähtevät jollekin onnekkaalle - jätä tämän postauksen alle kommenttia ja kerro samalla mikä Cattier Parisin tuotteista kiinnostaa sinua eniten? Tuotteet lähetetään messujen jälkeisellä viikolla, sillä nyt messuviikolla on niin paljon tohinaa ja messuilla myös. Liput toimitetaan sähköpostitse voittajalle!

- Muista lisätä sähköpostiosoitteesi kommenttiin, jotta saamme osoitteesi tuotteiden toimittamiseen ja sähköpostin, johon lähettää PDF- liput messuille.

- Arvonta päättyy ylihuomenna keskiviikkona 16.10.2019 klo 23:59.

Nähdään messuilla ja käykäähän samalla tutustumassa luonnonkosmetiikkaan Nordic Health Systemsin osastolla!

52 kommenttia:

  1. Tuo miselligeeli kiinnostaa näistä mielenkiintoisimmalta. Myös hiusnaamio kuulostaa erityisen hyvältä kuvauksesi perusteella :) kokkonen.heini(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo miselligeeli on kyllä ihana, yksi pumppaus riittää meikin poistamiseen. <3 Hiusnaamio tuoksuu aivan ihanalle, vähän sellaiselle kirpeälle karkille ja tätä käytän yleensä aina, välillä olen kokeillut muitakin mutta silti palannut tähän. :) <3 Onnea arvontaan!

      Poista
  2. Hiusnaamio houkuttaa eniten! Karkintuoksuiset & hyvinvoivat hiukset kuullostaa täydellisyydeltä♡ (riittääkö tämä nyt osallistumiseen 🙈😄)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähköposti olisi hyvä olla, että saadaan liput ja tuotteet perille! :)

      Poista
    2. Aaivan, arvelin jos se ois jotenkin älykkäästi näkynyt kun googlella tänne kirjauduin 😄 netta.tuononen@gmail.com

      Poista
    3. Haha :D Joo, mieki jo klikkailin, jos tuossa siun profiilissa olisi ollut. Mut hyvä et huomasit vielä käydä laittamassa tuon s- postin! ^^ :)

      Poista
  3. Hiusnaamio houkuttaa eniten! Karkintuoksuiset & hyväkuntoiset hiukset kuullostaa täydellisyydeltä ♡ (riittääkö tämä nyt osallistumiseen 🙈😄)

    VastaaPoista
  4. Savikuorinta, koska minttujäätelö <3 ja myös kuivaöljy kiinnostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi iida! Käythän lisäämässä myös sähköpostin tämän kommentin oheen, jotta saan siut kiinni arpaonnen osuessa kohdille. :) Minttujäätelö on kyllä ihanaa ja tuo tuoksu ilahduttaa aina kasvoja kuoriessa! <3

      Poista
  5. Kuivaöljy kiinnostaa, koska varsinkin hiukset ottaa osumaa aina talvisin ☺️ krheiska(a)gmail.com (Nähdään pian 😊)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sama täällä - nyt on pysynyt kurissa näillä tuotteilla ja yhdellä John Mastersin öljyllä. <3 Nähdään pian! :)

      Poista
  6. Hiusnaamio kyllä kiinnostaa! Hiukseni ovat menneet huonoon kuntoon viimeisen vuoden aikana ja kaipaisivat tehohoitoa 😊 lumikukka80 at hotmail.com nim. Lumikukka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, vielä tuli näitä kommentteja lukiessa mieleen - jos hiukset kaipaavat tehohoitoa, niin tuosta naamiosta olisi apua ja jos latvat ovat tosi, tosi kuivat, niin kannattaa pestä hiukset, suihkuttaa öljyä erityisesti latvoihin, hieroa ja sen jälkeen laittaa pyyhe päähän + mennä saunaan. :) Tää jälkimmäinen kosteuttaa latvoja tosi paljon, välillä tehdään meidän muksullekin näin, että öljy latvoihin ja saunaan. Saa sit helpommin harjattua latvat, mutta kovin usein tätä ei tarvitse tehdä! ^^

      Poista
  7. Hiusnaamio

    tarja.nevala10@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Hiusnaamio on itselleni uusi tuttavuus, joten valitsen sen. :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Miselligeeli kuulostaa ihanalle tuotteelle.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se onkin - riittoisa, toimii todella hyvin ja Cattierin tuotteet ovat aika edullisiakin. Keskihintaista luonnonkosmetiikkaa, ei ihan halvin mutta ei myöskään kallis. :)

      Poista
  10. Miselligeeli kuulostaa ihanalle tuotteelle.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Hiusnaamio

    kookos2000@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Kuivaöljy kun on niin monikäyttöinen. Tosin hiusnaamiokin ois varmaan mulle just bueno. Cattier oli aikoinaan ekoja luonnonkosmetiikan merkkejä joita kokeilin, ostin sitä jostain reissusta. Nyt ei olekaan tullut hankittua, vaikka saisi jo Suomestakin

    pauleceb @ gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana oli lukea, että Cattier on jo ennestään tuttu! <3 Mie oon nyt käyttänyt näitä Cattierin tuotteita pääosin brändilähettiläänä ollessa ja messuilla todella monet kehuivat ihon kuntoa, kuulautta ja sain kommenttia, että ei näy ihohuokosia ollenkaan. :) Toimivia ja kohtuullisen hintaisia, mikäs sen parempaa. <3

      Poista
  13. Savikuorinta kuulostaa täydelliseltä ja tekisi varmasti hyvää kasvoille!

    piia.pajarinen@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo savikuorinta on ihana, kantsii kokeilla! :) Mie käytän näitä viikon- kahden välein ja ostin messuilta lisää, kun oli niin hyvät tarjoukset. Jos olet miulle tuttu Piia sähköpostista päätellen, niin näitä Cattierin savinaamioita sai ainakin aiemmin Joensuun Eco Beautylta. ;)

      Poista
  14. Miselligeeli kiinnostaa eniten.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  15. Miselligeeliä haluisin testata heti
    jonna.tiittanen@elisanet.fi

    VastaaPoista
  16. Hiusnaamio houkuttelisi, tukka niin huonossa kunnossa.. Mukaan arvontaan siis! ksefedini@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, huonokuntoisille hiuksille laitoinkin jo tuolla ylempänä kommenteissa vinkkiä - toimii! :)

      Poista
  17. Kuivaöljy kuulostaa juuri sellaiselta monitoimituotteelta, jota mielelläni kokeilisin :)
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä monikäyttöinen, yleensä otan reissuun mukaan tämän kuivaöljyn kun sitä voi laittaa koko kropalle. :) Ja plussaa tuosta spraysuuttimesta, saa sillä annosteltua suoraan iholle. :)

      Poista
  18. Miselligeeli näistä kiinnostelee eniten 😊 johanna.paavola@pp2.inet.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon onnea! Arpaonni osui siun kohdille - tsekkaahan sähköpostisi piakkoin, niin saan liput toimitettua siulle ennen messujen alkamista. :)

      Poista
  19. Savikuorinta kiinnostaisi ☺️

    suvi.vikholm(at)gmail.com

    VastaaPoista
  20. Hiusnaamio vbenita@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Kaikki tuotteet vaikuttaa mielenkiintoisilta mutta savikuorintaa olisi kiva testata. niinuska09@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Hiusnaamio kiinnostaisi eniten :) Ihanan värinen paita sinulla !
    susannaposti88@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Kuivaöljy kuulostaa hyvältä!
    mircamaria@luukku.com

    VastaaPoista
  24. Hiusnaamio kiinnostaa.
    jaana.malkonen@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  26. Oh la laa mahtavaa...ehdottomasti kuivat kutrini kaipaa uutta eloa,joten mielelläni haluaisin kokeilla Cattier Repairing mask, dry hair - Hiusnaamio, sekä messuille hakemaan uusia tuulia loppuvuoteen 💚 :) Marianne /hallsta@netti.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä hiusnaamio on kyllä ihana! <3 Paljon oli messuilla porukkaa, toivottavasti siekin pääsit messuille hakemaan uusia tuulia. :) <3

      Poista
  27. Vaimolle olisi paras varmasti tuo öljy kun niistä pitää. Janne.tanninen@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuivaöljyt ovat kyllä suosittuja tällä hetkellä ja nämä Cattierin tuotteethan sopivat myös Curly Girl- metodiin. :) Kannattaa laittaa tuo öljy mieleen vaikkapa joulua ajatellen, vaimo varmasti ilahtuisi, kun pitää kauneusöljyistä! Tässä tuoksu on niiiiin ihana, eikä käytössä jää sellaista rasvaista tuntua. <3

      Poista
  28. Hiusnaamio kiinnostaa eniten :)
    ruskarouva85@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Oispa ihana osallistua arvontaan ja voittaa nuita ihastuttavia tuotteita, mutta multa jäisi liput käyttämättä joten nyt on pakko skipata tämä ihana arvonta. Jos vaikka voitto osuisi, niin liput menee hukille :< Näistä eniten kiinnostaisi tuo hiusnaamio, kuulostaa melko luksustuotteelta ;)

    Harmittaa vietävästi, että en jaksa enää väsymyksen takia kauheata tohinaa ja pitkiä automatkoja istua, muuten olisin varmasti ottanut äitini tai mieheni (taikka molemmat) mukaan ja viimein lähtenyt tonne messuille, mihin oon AINA halunnut, mutta oon ollut töissä :D Loppuraskaus kuitenkin osui syksylle ja sillä mennään, ehkä ensvuonna pääsee käväisemään ja nyt ihan oikeasti sitten :D

    Ja hei miten upeita kuvia oot ottanut tähän postaukseen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo hiusnaamio on kyllä ihana! <3 Näyttää siltä, että mahdollisesti joudutaan arpomaan tämä setti uudelleen, lasken siunkin kommentin siinä mukaan kun arvon numeron generaattorista - en ole edelleenkään saanut voittajaa kiinni, joten eiköhän ole aika arpoa seuraavalle, kun muitakin halukkaita on niin paljon. :) Tosi harmi, että liput meni harakoille. :/ Tämän takia yleensä jokaisessa pitämässäni arvonnassa tulisi olla seuraaja jotain kautta, että saan sitten varmasti kiinni arvontojen osalta.

      Josko sie ensi vuonna pääsisit käymään, onhan tuolla messuilla vaikka miten paljon nähtävää ja inspiroituu aivan taatusti. <3 Kiitos paljon, näistä kuvista tuli kyllä kivoja ja kreivin aikaan otin kuvat, kun nyt tuo taustalla oleva pensas on jo lehdistään luopunut. :) <3

      Poista
  30. Kuivaöljyn kokeilu kiinnostaa eniten:)
    sannise@elisanet.fi

    VastaaPoista
  31. Hiusnaamio kuulostaa tuoksun puolesta ihanalta ja kesän kuivattamaton hiukset ilahtuisivat varmasti :)!
    Inkkarih@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana, tulee aina hyvä mieli näiden tuotteiden tuoksusta. :) Kesän kuivattamille hiuksille on loistava ja Cattierilla on muuten myös shampoo kuiville hiuksille, se oli muistaakseni kymmenen euron seutuja eli ei ollenkaan paha. :) Se shampoo on aika tuhti, varmasti kosteuttaisi hiuksia hyvin! ^^

      Poista
  32. Hiusnaamio on kiinnostavin!! 1601817@edu.karelia.fi

    VastaaPoista
  33. Hellou! Kallistun kyllä nyt hiusnaamioon :). Savinaamiokin kyllä kiinnostelee. kati.tuononen@selkie.fi

    VastaaPoista
  34. Hellou! Kallistun kyllä nyt hiusnaamioon :). Savinaamiokin kyllä kiinnostelee. kati.tuononen@selkie.fi

    VastaaPoista
  35. Hei, kiitos teille kaikille osallistumisesta arvontaan! :) Voittaja on nyt arvottu ja hänelle on laitettu sähköpostia. Ihana miten monet teistä osallistuivat arvontaan, pitää jatkossakin järjestää tällaisia arvontoja. ^^ <3

    VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)