tiistai 8. lokakuuta 2019

Ihanan naisellinen asu wetlook- hameella

Tämä asu on yksi lemppareistani viime ajoilta, sillä tämä on ihanan naisellinen ja viimeinkin kelit ovat viilenneet sen verran, että wetlook- hame ei ole liian tukahduttava päällä. Kesällä hametta ei tullut pidettyä kovin paljoa, mutta nyt syksyllä sille tulee varmasti enemmän käyttökertoja! Minusta hameen takaosa on todella hieno nyörityksineen päivineen, kun etuosa on ihan tavallinen - pelkästään materiaalissa on sitä jotain edestä katsottuna ja muut yksityiskohdat ovatkin hameen takaosassa.

Paivan_asu_kynahameella

Aurinkolasit - Instrumentarium*
Kaulakoru - Unique design by Maria
Toppi - Urban Classics*
Wetlook- hame - Noir handmade / Leeloo
Laukku - DKNY
Korkokengät - Guess
Nahkatakki - Ellos

Kiharakampaus kukkasilla - Eco Beauty Hair*

*Kampaus, toppi ja aurinkolasit saatu blogin kautta.

Tyylibloggaaja_Joensuu

Mustan asun kanssa halusin laittaa punaiset yksityiskohdat - kierrätetystä fillarin kumista tehdyn kaulakorun ja DKNY- laukun, johon mahtuu kaikki mitä tarvitsenkaan. Mintunvihreä takki tuntui tällä kertaa sopivammalta asuun, että kokonaisuus ei jäänyt liian tummaksi. Kuten ylläolevasta kuvasta huomaa, niin kuroin pompulalla topin helmaa kasaan ja ylemmäs, sillä tämä oli juuri se toppi, joka rullaantuu ylemmäs. Puhumattakaan siitä, että jos helma olisi suorana, niin helman reuna näkyisi hameen läpi, kun materiaali on niin ohutta.

Asu_wetlook-hameella

Asu_wetlook-hameella_3

Tämä asu oli minulla päällä samana päivänä, kun minulle tehtiin yhteistyössä Eco Beauty Hairin kanssa kiharakampaus kukilla. Kokonaisuus sopii kyllä hyvin tähänkin asuun, mutta tästä kampauksesta kerron pian lisää! Kauniit kukat kruunaavat kokonaisuuden ja minusta kukkien sävyt sopivat hyvin asuun, erityisesti tämän mintunvihreän nahkatakin kanssa.


Kukkakampaus_inspiraatio

Guess_Korkokengat

DKNY_laukku

Kukkakampaus_pitkiin_hiuksiin

Tyyli_2019_syysmuoti

Kynähame on yksi naisellisimmista vaatekappaleista, jonka tiedän. Kapea hame sopii hyvin työlookiin, mutta myös vapaalle ja varsinkin jos hameessa on samankaltaisia yksityiskohtia kuin tässä hameessa. Korkokenkien kanssa kynähame on aina ihana - tässäkin asussa kengät ja hame jättävät sääret näkyviin. Slingback- malliset kengät eivät lyhennä jalkoja ylimääräisillä remmeillä tai korkealla etuosalla, vaan linja säilyy katkeamattomana sääristä lähes varpaisiin saakka. Yleensä nilkkurit tai puoleen sääreen ulottuvat kengät kynähameen kanssa saavat jalat näyttämään lyhyemmiltä, mutta eivät toki aina.

Asu_wetlook-hameella_Joensuu

Guessin_kengat_nilkkatatuointi

Tämä asukokonaisuus on omaan silmääni inspiroiva, pidän kokonaisuudesta todella paljon ja varsinkin siitä, miten naisellinen kokonaisuus tästä tuli hameineen ja kampauksineen. Virkistävää vaihtelua hiusten osalta, kun useimmiten tulee pidettyä hiuksia sotkunutturalla tai ponnarilla, josko tämä inspiroisi pitämään hiuksia joskus myös auki tai puoliksi avonaisina.

Mukavaa viikkoa teille, palataan pian ja tällä viikolla onkin arvontaa sekä muuta kivaa tiedossa!

Asu_wetlook-hameella_5

4 kommenttia:

  1. Onpas upea kokonaisuus taas! Enpä olisi itse osannut yhdistää näin tummaan kokonaisuuteen mintunvihreää nahkatakkia, näyttää ihan todella hyvälle mustan vaatetuksen ja punaisien yksityiskohtien kanssa. Hame on kyllä upea ja look niin kauniin naisellinen <3 Ja siis nuo sinun hiuksesi, todella upea kampaus ja kukat tosiaan mätsää hyvin mintunvihreään nahkatakkiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! <3 Joo, siis miekin ensin mietin et onko tuo vähän hassu tässä asussa, mutta se toimikin asussa todella hyvin. :) Pastellisävyt ovat siitä helppoja, että ne sopivat todella moniin asuihin varsinkin näin takin muodossa. Hame on varmaan yksi käytetyimmistä nyt syksyllä, kesällä tämä oli liian kuuma päällä. Tää kampaus oli aivan ihana, pitää joskus toistekin käydä ammattilaisella hiustenlaitossa - oli melkoista hemmottelua arkeen ja sai niin hyvän fiiliksen! <3 Juuri julkaisin postausta vielä tästä kampauksesta erikseen - sieltä löytyy tarkempia tietoja kukista ja kampauksen taustoista. :)

      Poista
  2. Toi hame on kyllä upea, seksikäs ja naisellinen. Ja asu kokonaisuutena on näyttävä ja sopii sinulle todella hyvin ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Spireida! <3 Hame on kyllä aivan mahtava, rakastan noita takaosan nyörityksiä ja muutenkin hameen mallia. :) Kiitos, ihana kuulla - tästä asusta pidän itsekin! <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)