maanantai 8. huhtikuuta 2024

Kaikki pinkkiä ja vaaleanpunaista - Päivän asu teemajuhliin!

Pinkki on joskus nuorempana ollut inhokkivärini, mutta jossain vaiheessa nuorena aikuisena pinkkiä ja vaaleanpunaista alkoi ilmestyä vaate- ja kenkähuoneeseen. Ja paljon. Nykyään pinkki on yksi lempiväreistäni. Ystäväni Jenni, Instagramissa @vaniljakeiju, täytti 30 vuotta lauantaina ja hän piti pyöreiden vuosien kunniaksi teemajuhlat! Teemana oli tietenkin jotain pinkkiä tai vaaleanpunaista. Kutsussa oli pukeutumisehdotus teeman mukaan joko enemmän on enemmän- tyyliin tai vaikkapa pienen asusteen tai kynsilakan merkeissä. 


Toppi - NA-KD
Minihame - Link (kirppikseltä)
Kaulakoru - kirppikseltä
Sukkahousut - Snag Tights
Villakangastakki - Ril's
Käsilaukku - Furla
Tennarit - Minna Parikka


. Osa teistä lukijoista saattaa muistaakin Jennin blogin vuosien takaa ja sosiaalisen median kautta mekin tapasimme hänen kanssaan alunperin. Sittemmin olemme pysyneet ystävinä ja myös meidän puolisot ovat bondanneet, samanhenkisiä ihmisiä kun ovat hekin. Minusta on mahtavaa, että miehetkin tutustuivat paremmin ja käyvät nykyään säännöllisesti golfaamassa yhdessä. Ystäviä ei ole koskaan liikaa! 


Puolisoni laittoi teeman mukaisesti ysäriltä tutun siksak- hiuspannan vaaleanpunaisena, sillä hän kasvattaa pitkiä hiuksia tällä hetkellä. Itsehän menin vähän suuremmalla määrällä pinkkiä, sekä vaaleanpunaista. More is more! Hieman harmitti, ettei vaatekaapistani löytynyt mitään pinkkiä paljettijuttua - hametta, toppia tai mekkoa. 

Jotain teemaan sopivaa sentään löytyi! Paita tai hame eivät kumpikaan ole juhlavimmasta päästä, mutta näin jälkikäteen ajatellen nudet sukkahousut olisivat voineet sopia mustia paremmin. Muutamat ihonväriset sukkahousut minulla olisi ollut, mutta niissä on todella lyhyet lahkeet. Eli ovat siis epämukavat päällä. Siksi siis mustat sukkikset, mutta onneksi teema oli aika salliva ja tulkittavissa monella tavalla. Toisaalta hyytävän tuulen takia paksut sukkahousut olivat parempi valinta! Suomessa ei ikinä olla sisätiloissa kengät jalassa, ellei kyse ole jostain myymälässä, yrityksen tiloissa tai ravintolassa järjestettävästä juhlasta. Toisinaan meillä myös ilta venähtää viinin merkeissä, niin valitsin matalat kengät. Oli sen verran liukas keli, että tuntui järkevämmältä ottaa matalat. Kengät jäävät käytännössä koko illaksi eteiseen, kun kuljet vain autosta sisälle ja sisältä autoon. 


Nämä tennarit ovat Minna Parikan Luella- tennarit, värinä tietenkin pinkki. Nämä ovat hieman pinkimmät kuin Minna Parikan puputennarit. Vähän tummempi sävy ei näytä yhtä herkästi likaiselta kuin vaaleampi, mutta kieltämättä pitäisi puhdistaa ja plankata nämä kengät nyt kevään tullen. Pysyisi sitten pintakin kauniimpana. 

Kerrankin oli aikaa meikata vähän enemmän, niin meikkasin luomet vaaleanpunaisella ja lisäsin violettia varjostamaan. Minulla on tosin sen verran raskaat luomet, että meikki ei hirveästi erotu kuvissa, joissa silmät ovat kokonaan auki. Lähikuvaa ei tullut otettua niin, että luomet erottuisivat paremmin, mutta josko saat tästä kuvasta käsityksen! Myös huuliin laitoin pinkkiin taittavaa huulipunaa. 


Aina välillä käytän ihan perusrintsikoita näiden yksiolkaimisten toppien kanssa, aivan sama vaikka toiselta puolelta olkain näkyisi. Mietin, että nyt otan olkaimen irti, että toinen olkapää jää oikeasti paljaaksi. Olin kuitenkin valinnut rintsikat, joista ei saanutkaan toista olkainta irti, joten se piti pujottaa kupin ja ympärysnauhan väliin. Jos minulla olisi ollut irtoavat olkaimet, niin ne olisi saanut myös pujotettua kehon ympäri ristikkäin. Kaikkein paras vaihtoehtohan olisi ollut Bra tape eli suomalaisittain rintateippi, mutta arvaatko olenko muistanut ostaa sitä lisää? En tietenkään. Olenkohan edes käynyt missään mistä rintateippiä saisi? 

Se olisi paras ja toimivin näiden toppien kanssa, sillä rintsikoiden kanssa ainakin itse tykkään laittaa ympäryksen normaalia kireämmälle, sillä kaipaan tukea enemmän, jos toinen olkain ei ole siinä missä normaalisti. Toisekseen silloin ei tule makkaroitakaan näkyviin, kun ei tarvitse kiristää ympärysnauhaa niin kireälle. 


Yksi hyvä vaihtoehto on myös kehoon liimautuvat kiristettävät perhoskupit, mutta ainakaan nuo itselläni olevat eivät liimaudu niin tukevasti, että niiden voisi luottaa kestävän iltapäivästä yöhön asti. Näitä rintsikkajuttuja joutuu aina vähän pohtimaan, jos käytän yksiolkaimisia tai selästä avoimia paitoja. 

Teippi on ehkä kaikkein toimivin, jos muotoja on vähän enemmän. Olkaimettomia rintsikoitakin olen kokeillut useita, mutta yleensä ne eivät tunnu tukevilta tai sitten ne litistävät niin paljon, että ihan kuin käyttäisi urheilurintsikoita. 


Mutta hei, asu toimi hyvin tästä huolimatta ja itselläkin oli varma olo, ettei mitään pääse vilahtamaan! Juhlat olivat hauskat ja oli ihanaa tutustua uusiin ihmisiin, ihan mielettömiä persoonia Jennillä ystävinä! 

Jos pinkki ja vaaleanpunainen inspiroivat, niin käy ihmeessä lukemassa myös nämä postaukset! 


Aivan ihanaa alkanutta viikkoa kaikille, toivotaan paljon aurinkoisia päiviä!

2 kommenttia:

  1. Ihana asu! :) itsekään en lämmennyt aikoinaan vaaleanpunaiselle tai pinkille, mutta nykyään kuuluu lempiväreihin. Sävyjä on niin paljon mitä yhdistellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taija- Tiia! ❤️ Ihana kuulla, et sie samaistut - täällä myös vaaleanpunainen ja pinkki hiipi vaatehuoneeseen vähän varkain. Sävyissä on todella monta erilaista saatavilla, osa toimii paremmin ja osa sit huonommin. Varmasti kuitenkin löytyy jokaiselle joku sävy, mikä sopii itselle tai omaan makuun. 🤗💖

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)