lauantai 5. tammikuuta 2019

Kirppislöytöjä ja hienoja vanhoja vaatteita

Vähän löi tyhjää otsikon kanssa, joten tällä mennään - tässä asussa on kirppislöytöjä sekä vaatteita, jotka ovat olleet minulla kauan. Kuvien musta puuvillatrenssi on ainakin kahdeksan vuotta vanha, ellei enemmänkin. Paita ja Love Moschinon laukku ovat löytyneet käytettyinä hyvään hintaan ajat sitten, paita oli euron tai kaksi ja laukku noin 70 euroa, mikä on aika vähän aidosta ja uudenveroisesta yli 200 euron laukusta. Jälkimmäinen löytyi Facebookin kautta, pussy-bow paita taas pääkaupunkiseudun kirppikseltä.

Outfit_white_shirt_tartan_skirt-12

Trenssitakki - H&M
Paita - H&M
Ruudullinen hame - Esprit
Laukku - Love Moschino
Nilkkurit - Fuzz
Lapaset - anopin neulomat
Huivi - siskolta saatu

Outfit_white_shirt_tartan_skirt-10

Fuzz_nilkkurit_talvikengat

Outfit_Winter_look

Kävimme tänään Joensuussa, kun mieheni meni töihin ja lähdimme sitten muksun kanssa kiertelemään kaupungille. Kahvittelua, kirja- ja kenkäostoksia sekä karkkikaupassa käymistä - aika rento päivä takana ja molemmat saivat jotain mukaan kaupungista! Yritin kirjakaupastakin näyttää yhden jutun kohta kuusivuotiaalle lapsellemme, josta alkoikin koko kaupunkireissu. Virkistävää vaihtelua kieltämättä, usein tulee vain työasioilla käytyä ja kavereiden kanssa kahvilla tai viinillä. Tällä viikolla unet ovat olleet niin vähissä, että tekee ihan hyvää välillä mennä sinne minne nenä näyttää ilman tiukkoja aikatauluja.

Pakkasta tänään oli jonkin verran, mutta se ei hirveästi pukeutumiseen vaikuttanut, kun piti miettiä vaatteet, joissa ei tule liian kuuma autossa ja kaupoilla. Kaipasin myös vaihtelua takin kanssa, joten otin trenssin päälle ja mietin taas, että takeissani taitaa olla kolo mustalle villakangastakille. Varastosta löytyykin jo kankaat sekä napit eli pitääpä suunnitella ja valmistaa, ennen kuin talvi loppuu. Tämä trenssi on malliltaan sellainen jokapaikanhöylä, että tämä sopii minkä asun kanssa vaan ja eri vuoden aikoihin myös.

Outfit_white_shirt_tartan_skirt-21

Outfit_white_shirt_tartan_skirt-2

Fuzz_nilkkurit_vuorilliset_talvikengat_2

Näistä Fuzzin nilkkureista tykkään todella paljon, luistinnyöritys on aina kaunis kengissä. Olen viime aikoina käyttänyt myös näitä aika paljon saappaiden lisäksi ja tänään ostinkin yhdet talvinilkkurit, joissa on korkoa enemmän kuin näissä ja plattaria myös. Niistä kerron varmasti myöhemmin lisää ja voi olla, että otamme jo huomenna asukuvia niiden kanssa!

Outfit_Winter_look_blogger

Kokonaisuuden halusin pitää yhtenäisenä, joten myös kengät, laukku ja muut asusteet olivat lähes täysin hameen väreihin sopivia. Lapaset kuitenkin halusin pitää sinivalkoisina, mutta väriä ei kuitenkaan ole liikaa, kun muuten menin mustalla, harmaalla ja valkoisella. Seuraavassa asussa voisikin olla enemmän väriä, vaikka myös nämä hillitymmät värit näyttävät omaan silmään kivalta. Varsinkin tuo valkoinen paita tuo tähän asuun sitä jotain, muuten saattaisi jäädä vähän valjuksi. Rusettikaulus on naisellinen yksityiskohta, tälläisia paitoja kelpuuttaisin vaatehuoneeseeni enemmänkin.

Black_trench_coat_outfit_2

Love_Moschino_bag_black_bag

Fuzz_nilkkurit_vuorilliset_talvikengat

Asu sopi kieltämättä maisemaan aika hyvin, täällä on paljon lunta jo ja puutkin peittyvät lumeen. Talvella saa yllättävän seesteisiä kuvia pakkasesta huolimatta, mutta kaikkein kauneinta lumi on pakkasella kimaltaessaan ajovalojen loisteessa tai auringossa. Talvista viikonloppua teille kaikille - huomenissa blogiin tulee postaus viime vuoden parhaimmista meikkituotteista, eli kannattaa pysyä kuulolla ja käydä kurkkaamassa postaus huomenna!

Outfit_white_shirt_tartan_skirt-22

Black_trench_coat_outfit_blogger

4 kommenttia:

  1. Ihana asukokonaisuus, hieman erilaisempi mitä sulla ehkä yleensä. Paita on mielenkiintoinen, todella kiva tuo rusetti tuossa. Jännä nähdä vielä sun yllä valkoistakin, enpähän mielestäni oo kovin useesti nähnyt :D Musta nyt on tosi haasteista kuvata, koska tuntuu että tausta on vaalea, mutta minä itse jään siinä kuvassa vähän tummaksi ja tuntuu esim että tummemmat sävyt eivät erotu oikein. En osaa varmaan asetuksia laitella hyvin ja pitäis varmaan jotain vinkkejä etsiskellä niihin asetuksiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kata! <3 Tässä tosiaan jää paita rennosti tuohon kynähameen päälle ja paita on erilainen, niin varmaan ne on ne tekijät, miksi asu on erilainen. Tuo rusettikaulus eli pussy-bow- kaulus on ihana, todella naisellinen ja tekee paidasta erilaisen! Joo, tuohon auttaa btw shadows- muokkaus Lightroomissa, saa tummatkin sävyt esille ja kannattaa kuvatessa tsekata mistä valo tulee. Salla on ekspertti valon suunnan katsomisen kanssa ulkona, kannattaa kysyä tarkemmin! ;) <3

      Poista
  2. Tämä on minusta tosi kaunis asu, ja valkoinen raikastaa kokonaisuutta just sopivasti :)

    Mukavaa sunnuntaita ja uutta viikkoa sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salla! <3 Valkoinen kieltämättä raikastaa asua ja mukavaa, että ei ole pelkkää mustaa päällä. :) Kiitos samoin sinne! <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)