maanantai 23. joulukuuta 2019

Luminen Joensuu ja päivän asu saappailla

Joulukuu on mennyt uskomattoman nopeasti - paljon on kaikenlaista ollut työn alla ja mielessä! Vapaata onkin jonkin verran kaivannut ja olenkin viettänyt viikonloppua ystävien kanssa, eilen pidin vapaapäivää ja nyt meidän eskarilainenkin jää joululomille. Hän saa olla tämän ajan ihan kotona ja vähän suunniteltiin yökyläilyä ystävän luona muiden joulutohinoiden lisäksi. Tänään tehdään kortteja ja viimeiset joululahjat! Kaikkien menojen lisäksi ehdimme käydä vielä kuvaamassa Tanjan kanssa ja oli kyllä hauskaa taas käydä kuvaamassa, kun kerrankin keli oli hyvä ensimmäisten kuvausten ajan - loppuajan satoikin räntää taivaan täydeltä. Valkoinen jouluhan meillä täällä on varmasti, kun lunta on niin paljon jo nyt ja koko ajan tulee lisää. Aamulla puputennarit upposivat korviaan myöten hankeen...

Asuinspiraatio-talvimuoti-2019

Nahkatakki ja hame - Rokita
Lapaset - anopin neulomat
Sifonkipaita - Vila
Toppi - Zara
Olkalaukku - Cobblerina
Saappaat - Dame Rose (löytö Italiasta)
Kaulakoru - Mine Güngör
Kaulahuivi - löytö Prahasta

Kuvat; Tanja Räty


Talvi-puinen-silta-asukuva

Rännän satamisessa on toki se kiva puoli, että silloin lämpöasteet ovat plussan puolella ja pärjää vähän kevyemmässäkin varustuksessa. Tästä asusta pidin todella paljon, kokonaisuus on aika simppeli, mutta asussa on silti jotain mikä kiinnittää huomion. Nämä Italiasta ostetut saappaat ovat aivan ihanat nyt talvella, kun laitatin näihin korjauksen yhteydessä talvipohjat suutarilla. Ihonväristen sukkisten kanssa bueno yhdistelmä näin talvellakin! Näistä tulee varmaan toiset käytetyimmistä kengistä tänä talvena, ainakin nyt kun Calvin Kleinin nilkkurit ovat menossa vetoketjun vaihtoon viimeisimmän Helsingin reissun jäljiltä.

Mustat-mokkasaappaat

Tyylibloggaaja-Suomi-asukuva

Mine-gungor-kaulakoru

Tässä asussa on aika paljon kotimaista, mukaan lukien tämä Mine Güngörin ihana kaulakoru - onneksi, onneksi puhuin myyjän kanssa heidän messupisteellään lokakuussa, sillä tämähän ei ollut vielä silloin esillä heidän osastollaan. Värimaailma ei voisi olla enempää minua, upea punainen peilipinta ja mustat kuviot! Mine Güngörilla on liike Helsingissä Hakaniemenkadulla, mutta myös verkkokaupasta löytyy sekä näitä Hawkmoth- kaulakoruja (esim. ruusukultaisella peilillä), kissa- ja planeetta-aiheisia koruja. Eniten brändin koruissa miellyttää aiheet, mutta myös väriyhdistelmät ovat kauniita ja korut sellaisia, mitä ei joka päivä tule vastaan. Kannattaa käydä tutustumassa, mikäli tykkäät koruista ja tämän kaltaisesta tyylistä! Tai dinoista ja avaruudesta. :)

Asukokonaisuus-highlow-hameella-ja-kotimaisilla-vaatteilla

Kotimainen-nahkatakki-tyyli

Black-boots-outfit

Talvi-paivan-asu-kotimaisilla-vaatteilla-5

Suoraan sanottuna ajatus hieman harhailee tässä kirjoittaessa - kävin juuri nappaamassa pari Mokkamaan käsintehtyä konvehtia ja aiemmin kokosimme lapsen kanssa uusia Legoja kesken postauksen kirjoittamisen. Mutta josko tästä nyt jonkinlainen kuulumisten ja asupostauksen yhdistävä punainen lanka löytyisi!

Nämä pyhät tulevat kyllä hyvään aikaan, mieli kaipaa jo rauhoittumista ja voisi muutenkin olla aika hengähtää. Elämä ei aina mene ihan niinkuin itse suunnittelee, viime viikko oli hieman raskas ja ei tosiaan ole somehommat olleet päällimmäisenä mielessä, joten postaukset laahaavat ja hermot hieman kiristelevät. Kuten Instagramissa eilen mietinkin, niin armollisuus olisi hyvä muistaa myös omalla kohdalla, vaikka tykkään tehdä ja olla tietyissä asioissa jämpti. Perhe ja muut tärkeät asiat ensin, sosiaalinen media vasta sitten. Nyt on mukavaa, että lapsi on nyt joululoman kotona, vaikka toki se vaikuttaa niin, että teen itse työt iltaisin. Muutaman täysin vapaan päivän aion kyllä itsekin pitää töistä ja opinnoista huolimatta!

Asusteet-Cobblerinan-laukku-ja-alpakkalapaset

Mustat-mokkasaappaat-6

Asukokonaisuus-highlow-hameella-1

Toivottavasti teillä on ollut kiireetöntä joulunalusaikaa - jos ei, niin toivottavasti pääsette viettämään muutamia vapaapäiviä ja rauhoittumaan sekä viettämään aikaa läheisten kanssa. Kiitos myös teille arvontaan osallistuneille ja tiedossa onkin pian uutta arvontaa ihan eri aiheella. Palailen ja päivittelen blogia tässä kun ehdin julkaista postauksia oikoluvun jälkeen, palaillaan ja nauttikaahan joulusta!

Cobblerinan-olkalaukku

Talvi-paivan-asu-kotimaisilla-vaatteilla-10


Talvi-paivan-asu-kotimaisilla-vaatteilla-4

Mustat-mokkasaappaat-2

Talvi-paivan-asu-kotimaisilla-vaatteilla

6 kommenttia:

  1. Ihana asu! Myös ihan minunkin värimaailmani! T: Krista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista! :) Tästä asusta tykkäsin kyllä paljon, sopii moneen ja on kuitenkin suht rento. ^^ Ja nuo saappaat nyt sopivat melkein mihin vaan. ;)

      Poista
  2. Ihana asu ja upea valkoinen maisema. Kyllä talvi sen lumen ansaitsee.
    Tuo punainen huivi on todella kaunis!
    Paljonko noissa saappaissa on korkoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Pihla! :) <3 Tämä paikka on ihan Joensuun keskustan liepeillä, ihana kuvauspaikka ja suosittu lenkkeilyreitti. ^^ Täällä on ihan kiitettävästi lunta, vasta putsasin auton päältä taas kymmenisen senttiä pakkaslunta. Kiitos, oli ihana löytö ja miten lämmin on! Ihana myös siitä syystä, että jos muksulle tulee kylmä, niin tuon saa helposti kääräistyä leveämmäksi lämmittämään. Saappaissa on varmaan joku 12cm korkoa miinus plattari, en ole mitannut, mutta näyttäisi olevan yli kymmenen senttiä korkoa näissä ja platform päkiän alla noin kolme senttiä. :)

      Poista
  3. Joku fiksu joskus keksinyt tämmöisen "ihminen on itse itsensä pahin kriitikko" ja se pitää paikkansa monessa asiassa...itsellä kuvausjutut on aina semmoinen "oonko mä nyt tarpeeksi hyvä vai onko tää ihan turhaa"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo kyllä pitää paikkansa. Sama täällä, mut toisaalta sit kun tilastoja katsoo ja lukijoiden sitoutuneisuutta verrattuna moneen muuhun blogiin, niin kait sitä osaa kirjoittaa ja sitouttaa ihmisiäkin tänne. :) Ihan kaikkialle ei voi revetä, mutta jokainen tehkööt niin kuin parhaaksi näkee ja järjestäkööt kiireensä omien arvojensa mukaan. Tunnistan kyllä tuon, että välillä tuntuu ihan turhalta jotkut asiat, mihin näkee todella paljon vaivaa ja välillä hakkaa päätänsä seinään, kun jotain joutuu vääntämään rautalangasta. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)