perjantai 15. joulukuuta 2017

Ideoita pikkujoulutyyliin - Dramaattinen tyyli päästä varpaisiin (+kierrätyshaaste)

Julkaisin aiemmin vinkkejä klassiseen pikkujoulutyyliin ja nyt olisikin vuorossa melkolailla vastakohta - dramaattinen tyyli. Minulla ainakin on vielä pikkujoulut ja muita juhlia tiedossa ennen joulua, mutta tämä postaus jää tämän postaussarjan viimeiseksi, sillä en ehdi kahta viimeistä enää toteuttaa ennen joulua. Näistä saa kuitenkin inspiraatiota myös erilaisia talven juhlia varten. Mutta nyt pitemmittä puheitta asiaan!

Tässä asussa on ensimmäinen kierrätysmateriaaleista valmistunut mekko, tästä postauksesta voit lukea kierrätyshaasteesta enemmän. Ruusukuvioisesta topista, kultaisen nahan jämäpaloista, rikkoutuneesta helminauhasta, vuorikankaan jämäpalasta sekä mustan tyllin jämäpakasta syntyi tällainen tumma tyllimekko kultaisin yksityiskohdin. Olkaimia vielä lyhennän, että mekko istuisi paremmin, niin sitten olisi valmista!

Kierrätyshaasteen Mekko, Tyllimekko kierrätysmateriaaleista

Tyllimekko - merkitön toppi + DIY
Saappaat - Dame Rose (Italiasta)
Verkkosukkahousut - DIM* / Sokos Joensuu
Neuletakki - Esprit

*Saatu blogin kautta.

DRAMAQUEEN


Mitä hätkähdyttävämpi, sen parempi. Mustaa, korkeita korkoja ja näyttäviä asusteita. Draamakuningatar- lookissani piti olla nämä överikorkeat samettikorkokengät, mutta kelin takia ne vaihtuivat saappaisiin ja niiden kanssa laitoin päälleni tyllihelmaisen mekon kultaisilla yksityiskohdilla. Tumman silmämeikin kanssa kokonaisuus olisi mennyt omaan makuuni liian dramaattiseksi, joten kevyemmällä meikillä mennään. Tämä asu voisi sopia hyvin suurempiin vapaamuotoisiin juhliin!

Asu pikkujouluihin

Tyllihelman nahkaiset koristeet

Ylipolvensaappaat Italiasta

Asu talven juhliin, tyllimekko kukilla

Meikki - luonnollinen tai räväkkä, tummat huulet, irtoripset, vahvat varjostukset, glitter

Kampaus - piikkisuorat hiukset, toiselta puolelta korvan taakse loppuvat afroletit näyttävien korviksien kanssa, korkea nutturakampaus, irokeesimäinen keskeltä korkeampi kampaus. Omaan asuuni laitoin päivän mittaan pörrööntyneet hiukset ihan vaan ponnarille kovan tuulen vuoksi.

Selkätatuointi, asu talven juhliin

Ylipolvensaappaat Dame Rose

Tyylibloggaaja, pikkujoulutyyli

Musta tyllimekko

Pukeutuminen - Mustaa ja muita tummia sävyjä, överikorkeat avokkaat tai omaan jalkaan passelit saappaat / maiharit / vastaavat kengät, korsetit, nahka, suuria koruja ja hiuskoristeita. Stay- upit tai verkkosukkikset tiheällä verkolla? Rikotut sukkahousut voisi myös hyödyntää tässä tyylissä. Harnessit ovat tähän tyyliin omiaan.

Korut - Niittejä, sormuksia, näyttäviä choker- koruja, rannekoruja. Löysin korunaulakostani tuollaisen glitteriä sisältävän pullon, joten tämä päätyi asuun ja on kyllä ihan omiaan tähän tyyliin.

Pullokaulakoru glitterillä

Nahkaiset kukat tyllihelmassa

Jotain dramaattisempaa voisin tänään laittaa itse juhliin päälle, katsotaas mitä keksitään. Pinkki harness olisi aika cool tälle illalle! Mukavaa viikonloppua, palailen taas pian blogin pariin.

6 kommenttia:

  1. Todella ihana, ihastelin tätä kokonaisuutta jo Instan puolella :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten kaunis mekko! Ihanaa että pääsit sen kierrätystopin hyödyntämään tuohon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tästä tuli kyllä kiva mekko, vielä vaan noi olkaimet lyhennykseen niin se ois sillä selevä. ^^ Sanoppa muuta, yläosasta tuli kaunis! <3

      Poista
  3. Ihana! Mä taisin just Halloweenina pukeutua vähän dramaattisemmin, oli kyllä mageeta. Olisin halunnut laittaa silloin ylipolvensaappaat korolla mutta musta tyllihameeni oli liian pitkä kun ei olisi ihoa näkynyt yhtään. Ja onhan ne liukkaatkin (oli lunta), eivätkä tue nilkkaa kunnolla:D Meillä on tänään myös pikkujoulut ja ajattelin pukeutua vähän rennommin, vielä en tiedä mitä päätyy ylle mutta jospa sitä töissä vähän ehtisi ajatella;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Siun asu oli kyllä hieno ja muutenkin oon tykännyt siun viime aikaisista asuista! :) Fiiliksen mukaan pukeutuminen on aika jees, aina ei tarvitse olla selkeitä suunnitelmia. Mie olen viime aikoina käyttänyt hirveästi mustaa, josko noita muitakin vaatteita laittaisi päälle välillä. :D

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)