tiistai 5. joulukuuta 2017

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 5

Ah, tämä kenkäpari on aivan ihana ja sain nämä viime perjantaina takaisin Joen Suutaripalvelulta, jossa nämä korjattiin niin, että näitä voi edelleen käyttää. Samalla näiden alkuperäiset korkolaput vaihdettiin uusiin, eli ovat entistä ehommat nyt. Nämä ovat siis olleet minulla mm. "rymykenkinä" festareilla ja muissa vastaavissa tapahtumissa, sillä nämä ovat hyvät jalassa eivätkä ole kovin kalliit - Guessin kenkien laatu on ihan eri luokkaa kuin laukkujen ja korujen. Muutenkin Guessin kenkien lesti on omalle jalalleni todella hyvä, vähän kapeahko ja jalan "kulma" käyttäessä ei ole liian jyrkkä korkeasta korosta sekä pienehköstä jalan koosta huolimatta.

Guess Satiinikengät punaiset

Punaiset satiinikorkokengät Guess

Kenkien päällisosa oli sisäpuolelta irtoamassa tuosta sisäsyrjältä, eikä liimauksella pitänyt kiinni, joten laitoin suutarille viestiä että saako näitä enää korjattua käyttöön. Näissä nimittäin kärki meni niin väljäksi, että kengät meinasivat tippua jaloista ja vähän hirvitti käyttää, etteivät reunat pääse kokonaan irtoamaan. Suutarilla laittoivat reunat kiinni molemmista kengistä muutamalla naulalla, jotka eivät näy päälle päin ja naulattuina reunat pysyvät kovemmassakin käytössä kiinni. Eli jes ja tuuletus, kengät saivat yksinkertaisella toimenpiteellä lisää käyttöaikaa - nämä ovat niin ihanat värinsä ja mallinsa puolesta, että olisi ollut kamalaa luopua näistä.

Korkokengät koristeella koristerusetti

Guessin punaiset satiinikengät korkokengät

Kuten olen aiemminkin sanonut, niin hyvä suutari on kullanarvoinen ja kengät sekä niiden käyttäjä kiittävät pidemmästä käyttöiästä!

Kenkäjoulukalenteri Satiiniset korkokengät rusetilla

4 kommenttia:

 1. Ensinnäkin mahtava kuulla että Guessin kenkien laatu on paljon parempaa kuin laukkujen ja korujen. Omistan monet laukut ja korut, muutamat Guessin tennarit ja nyt kun miettii niin kengät kyllä ovat kestäneet paremmin vaikkakin vähän nekin olleet käytössä:'D Nä on nätit, punaiset <3 Käy jopa pikkujoulukauteenkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ero on melkoisen huima - kaikki miun Guessin kengät ovat kestäneet vuosia, mut koruista ei voi sanoa samaa eikä kavereidenkaan laukut ole kestäneet ihan vuositolkulla... Itellä ei oo ollu Guessin laukkua, kun ei oo mallit ja materiaalit napanneet omaan makuun. :) Nää on kyl kauniit kengät, onneks sai vielä suutari korjattua nämä! <3 :) Käy tosiaan pikkujoulukauteen, näiden väri on kyl justiinsa. ^^

   Poista
 2. Noi kengät on kyl upeet! Aivan täydellisen malliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nämä ovat kyllä yhdet kauneimmista punaisista avokkaista mitä miulta löytyy. Tykkään kovasti ja onneks suutari sai vielä korjattua, muuten olisi pitänyt etsiä uudet vastaavan malliset kengät. ;) :D

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)