perjantai 8. joulukuuta 2017

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 8

Steve Maddenin Fringly- korkokenkiä tuli etsittyä kissojen ja koirien kanssa, kun nämä jätin ostamatta silloin kun nämä ensimmäistä kertaa bongasin Stockmannilta. Kuukausitolkulla tuli selailtua verkkokauppoja näiden sähkönsinisten hapsukenkien takia ja lopultakin näitä tuli uusi erä Asoksen verkkosivuille.

Steve Madden hapsukorkkarit Fringly

Steve Maddenin kengät

Steve Madden suunnittelee kenkiä ja muita asusteita nuorekkaalla otteella, mutta merkki on jo ollut olemassa vuodesta 1990 lähtien. Kenkien muotoilu on usein muista eroavaa ja kaikissa kengissä on joku juju - näissä Fringlyissä ihanat hapsukerrokset ja mokkanahan upea väri, toisissa Maddenin kengissäni todella korkeat korot ja neonkeltainen yksityiskohta kantapään kohdalla.

Steve Madden Fringly- korkokengät

Lesti näissä kengissä ei ole läheskään niin hyvä jalassa kuin L.K. Bennettin ja Calvin Kleinin kengissä eli jos sinullakin on kapeahkot jalat, niin se kannattaa ottaa huomioon. Koot ovat usein pienehköjä, minulla on molemmissa kengissä 37- koot ja 36 olisi ollut ehdottomasti liian pieni. Jos siis käytät kahta eri kokoa normaalisti korkokengissä, niin valitse Maddenin kengissä se suurempi!

Fringly hapsukorkokenkien yksityiskohta


2 kommenttia:

  1. Nää on upeet, mutta mä en itse pysty kävelemään moisilla. Mulla täytyy olla päkijän alla korkoa myös:/ Harmittaa vietävästi sillä tuollaiset kengätkin on upeita joissa ei päkijän alla ole sitä korkoa. Mutta minkäs teet, kävelyni sellaisilla näyttää niin hirveelle että mieluummin jätän pitämättä:'D Mulla on myös eräät sähäkänsiniset avokkaat. Ne ovat olleet käyttämättä pitkään, liekkö osaan edes kävellä niilläkään:'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Nämä ovat kyllä upeat. ^^ Miulla oli ennen sama, mut sitten ostin ekat korkkarit, missä ei oo plattaria päkiän alla niin sit tykästyin käyttämään ilman plattaria. :) Pienestä se lähtee, tän tyyppiset kengät ovat upeita ja tavallaan niin kevyen näköisiä! Eikun kokeiluun, talvella sähkönsininen on upea väri. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)