keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 20

Tästä kalenteriluukusta paljastuu upeat Sergio Todzin korkokengät todella ohuilla koroilla. Musta ja punainen ovat lempivärejäni, joten liukuvärjäyksessä käytetyt värit ovat juuri kohdillaan. Näitä tulee käytettyä eniten kesäisin, mutta tänä vuonna en tainnut yksiäkään asukuvia saada otettua niinä päivinä kun nämä olivat käytössä. Ihanat ovat, vaikka nämä ovatkin arkikorkokenkiä selkeästi korkeammat.

Sergio Todzi korkokengät liukuvärjätyillä koroilla, liukuvärjätyt korkkarit

Sergio Todzi korkokengät

Sain nämä mieheltäni vuosia sitten, taisin saada nämä kun asuimme vielä Niinivaaralla Joensuussa. Erittäin kaunis malli ja koron korkeudesta huolimatta nämä ovat todella tukevat jaloissa. Nämä jaloissa ei ole vielä sattunut mitään ikimuistoista, mutta jospa joskus näillekin tulisi oma tarinansa!

Vielä olisi muutamia päiviä kenkäjoulukalenteria jäljellä, tätä on ollut mukava pitää, vaikka välillä on tuntunut menevän aika kortille. Haaste itselle ja samalla rentouttavaa puuhaa, kenkien kuvaaminen on kivaa ja mukavaa on ollut muistella mitä kaikkea tietyt kengät jalassa onkaan tapahtunut.

Piikkikorkoiset sandaletit, korkeat korkokengät

Liukuvärjätyt korkokengät, sandaletit

4 kommenttia:

 1. Vautsi vau, melkoiset korot! Punainen on munkin mieleeni ja siksipä nämäkin iskee muhun:) Harmi ettei näille mitään tarinaa ole vielä tapahtunut mutta sekin aikanaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, kiitos! <3 Punainen on kyllä ihana väri. Sekin aikanaan, saa nähdä millaista tarinaa näille syntyykään tulevaisuudessa. ^^

   Poista
 2. Onpa tosi nätit kengät! Ihania kenkiä sulla muutenkin! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Joo, näitä kenkiä on vuosien mittaan kertynyt aika paljon, pyrin vaihtelemaan usein ja vielä riittäisi useammalle vuodelle pitää eri kengistä kenkäjoulukalenteria. :) Katsotaas josko jatkossakin rahkeet riittäisivät jokavuotisiin kalentereihin! ^^ Kiitokset kommentista ja pahoittelut viivästyneestä vastauksesta.

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)