lauantai 9. joulukuuta 2017

Vastauksia lukijoiden kysymyksiin, osa 1: Elämä, perhe ja parisuhde

Marraskuun alussa pyysin teiltä kysymyksiä ja tässäpä tulee ensimmäinen satsi vastauksia! Kysymyksiä tuli paljon ja eri aiheista, joten jaottelin niin, että ensimmäisessä postauksessa vastaamme elämään, perheeseen ja parisuhteeseen liittyviin kysymyksiin. Lopusta löytyy myös aiemmin miehelleni esitetyt kysymykset, joiden postaus oli jäänyt luonnoksien joukkoon eli pahoittelut viiveestä julkaisussa. Mikäli herää lisäkysymyksiä, niin saa tietysti vielä esittää ja voin niihin sitten vastata seuraavassa osassa. Postauksen kuvat ovat arkistojen kätköistä - tällä viikolla on ollut niin huonot kuvauskelit, etten ole saanut kuvattua oikeastaan mitään muuta kuin tuotekuvia sisätiloissa.


Elämä, perhe ja parisuhde

NyhavnKööpenhaminaMatkustaminen
Kööpenhaminan Nyhavnissa. 

PeililabyrinttiPrahassa
Prahassa tutustuttiin muun muassa peililabyrinttiin. 


Missä asioissa ootte sun miehen kanssa erilaisia, entä samanlaisia? :) 

Antti on jämptimpi joissain asioissa ja minä olen häntä sosiaalisempi. Minä olen seikkailunhaluisempi ja villimpi kuin Antti, se on ihan ok ja on kaikkein parasta, kun saa olla oma itsensä eikä tarvitse niin sanotusti rajoittaa omaa minuuttaan missään asiassa. Minulla on ehkä vähän sellainen levoton ja vapaa sielu, vaikka muuten olen kuitenkin aika rauhallinen? Molemmat ollaan aika rauhallisia. Antti kuitenkin ajattelee asiat enemmän järjellä kuin minä ja suunnittelee asioita pitkällä tähtäimellä sekä varautuu yllättäviin tapahtumiin muun muassa vakuutuksin. Minullahan ei itselläni ollut kuin (pakollinen) kotivakuutus tavatessamme, mutta olen tässä vuosien mittaan ymmärtänyt esimerkiksi vakuutusten tärkeyden sekä säästöjen sijoittamisen hyödyn Antin ja Säästöpankin sijoitusneuvojan avulla.

Arvot meillä on aikalailla samat lapsen kasvatuksessa ja elämässä muutenkin. Molemmat olemme hiljaisia alkuun, mutta tutustuessa molemmat alkaa puhua ja avautua enemmän. Minä toki sosiaalisempana aiemmin, mutta kuitenkin molemmat saatamme olla ujohkoja, varauksellisia tai hiljaisia, varsinkin suurissa porukoissa. Kumpikaan meistä ei ole riidanhaluinen, meillä ei oikeastaan riidellä vaan meillä puhutaan, ollaan avoimia, joustetaan ja keskustellaan - kaksi riitaa tulee mieleen koko yhdessäolomme ajalta. Tämä on minusta huippu juttu, riitapukarien tai muuten hankalien ihmisten kanssa olisi todella raskasta elää. Molemmat meistä on myös kunnianhimoisia ja uraan panostavia, mutta myös perheelle aikaa antavia.

MillaJaAntti3
Juuassa käytiin uimassa ja makkaranpaistossa yli vuosi sitten. 


Katsotko vielä salkkareita?
- En katso enää, ei jaksa kiinnostaa kun tuntuu, että asioita pitkitetään toooodella pitkään ennen kuin alkaa tapahtua. Ulkomaisia sarjoja lähinnä ja niitäkin harvoin, jotenkin telkusta on tullut turhake ja esimerkiksi Netflixistä ja Viaplaysta löytyy vaihtelevasti jotain katsottavaa, mutta ei jokaisena kuukautena tai edes viikkona. Kirjat kiinnostavat tällä hetkellä enemmän. 

Mihin maahan matkustaisit seuraavaksi?
- Todennäköisesti Espanjaan, Tsekkeihin tai Islantiin. Praha olisi ihana kokea kahdestaan miehen kanssa aikuisten näkökulmasta, viimeksi olimme koko perheen kesken siellä. Toisaalta Espanja olisi mahtava ja varsinkin kun siellä saisi asua mieheni sukulaisten talolla, eli majoituskuluja ei tarvitsisi niinkään huomioida esimerkiksi parin viikon pituisella reissulla. Lapsemme varmasti tykkäisi olla mukana Espanjassa. :) Islanti on unelmamatkakohteena pikkusiskoni kanssa ja sitä varten olenkin laittanut rahaa syrjään jo jonkin aikaa. Haluan jotkut koulutukseen kuuluvat harjoittelut suorittaa ulkomailla, joten aion opiskella mm. saksaa ja espanjaa talvella sekä keväällä, ranskankieleen minulla on yllättävän hyvä pohja ja aionkin myös ranskaa opiskella koulun aikana. Miksi puolaa tai sloveniaa ei voi opiskella ammattikorkeakoulussa?

TanssivaTaloPrahaTsekki
Prahan tanssiva talo oli itselleni sellainen "must see"- nähtävyys! 


Mikä on unelmiesi matkakohde? 
En voi nimetä vain yhtä, sillä haluaisin lähteä reppureissaamaan ympäri maita ja mantuja, mennä sinne minne kiinnostaa sillä hetkellä lähteä. Kuitenkin haluan matkustaa muun muassa Alankomaihin, Egyptiin, Ranskaan, Portugaliin, Floridaan, Irlantiin, Australiaan ja moneen muuhun maahan. Ensin haluaisin kuitenkin nauttia Prahasta mieheni kanssa ja lähteä vaikka koko perheellä Espanjaan, jotta muksukin saisi uusia kokemuksia ja iloisia kohtaamisia.

Mikä on yksi suurin unelmasi?
Kaikki unelmani olen toteuttanut ja jäljellä on oikeastaan nämä - valmistuminen liiketalouden koulutusohjelmasta ja kansainvälinen työympäristö olisi mahtava, joko oman yrityksen puitteissa tai työskennellen jollekin muulle hyvässä asemassa vaatetusalalla, missä voisi käyttää kieliä ja matkustaa aina tarpeen vaatiessa. Työilmapiirin pitäisi olla hyvä ja työpaikan sellainen, joka panostaa työhyvinvointiin. Ei olisi mikään ongelma lähteä töihin ulkomaille, mikäli palkkaus on järkevä ja perustuu työn vaativuuteen sekä työssä olisi mahdollista edetä. Työssä itse tarvitsen tavoitteita ja haluan, että saamani palkka kannustaa tekemään töitä yhtä hyvin jatkuvasti eikä niin, että palkka ei vastaa vaadittua tasoa koulutuksen tai ahkeruuden osalta. Nämä kun on tasapainossa niin ihmisellä on hyvä olla!

Semmoiset My Day-postaukset on tosi kivoja, toivottavasti niitä tulee lisää!

Ja totta kai toinen kenkähullu on kiinnostunut mistä sinun kenkähulluus alkoi :D :D :D
- Molemmista aiheista on postauksia tulossa! :) 

PunaisiaKukkiaKööpenhaminassa
Kööpenhaminassa oli kaunista kukkaloistoa vielä syyskuun lopussa. 


Äh tää on vaikea ja tekisi mieli kysyä vaikka mitä mut ehkä nämä kysymykset olisi nyt hyviä. Mikä on paras asia mitä toinen voi tehdä mikä saa sut heti onnelliseksi? Ja se vastakohta eli mikä on pahin teko joka pilaa sun päivän? 
Hmm. Paras asia mitä minulle voi tehdä on ottaa minut huomioon, esimerkiksi muistamalla miten juon kahvini tai tuomalla sen toukka- viltin minulle herätessäni. Jotain pientä, mistä näkee, että ihminen on kuunnellut tai huomioinut - ne on parhaimpia asioita ikinä, sillä silloin tietää ihmisen välittävän sinusta ja huomioivan niin, että itse et välttämättä tiedosta sitä. Esimerkiksi mieheni tuo aamulla aina kahvit sänkyyn, mikäli olemme aamulla molemmat vielä kotona ja hän tekee minulle usein myös aamupalaa, iltapalaa tms. Sellaista ihanaa arjen luksusta, joka osoittaa että olet toiselle tärkeä tai että joku muu on sinulle tärkeä. :)

Vastakohta eli pahin teko mitä joku muu ihminen voi tehdä, on itsekkyys ja typeryys / ajattelemattomuus - se, että tieten tahtoen tai oman ajattelemattomuuden vuoksi satutetaan muita ihmisiä. Jopa niitä läheisiä ihmisiä ja sitten ollaan, kun mitään ei olisi tapahtunut. Lyhyesti sanottuna huono käyttäytyminen ja minä, minä, minä eikä kukaan muu- asenne on todella lapsellista ja osoittaa erään läheiseni sanoin mielenköyhyyttä. Tällaisia myrkyllisiä ihmisiä en tahdo lähelleni, enkä varsinkaan perheeni lähelle. Sama juttu yhteistyökyvyttömien ihmisten kanssa tyyliin "jos hän ei tee niin kuin minä sanon, niin savustan hänet ulos koko porukasta/ työpaikasta/ mistä vaan" tai "en osallistu isompiin läheiselleni tärkeisiin juhliin, jos henkilö x osallistuu" - aikuisiahan tässä ollaan eikä teinejä enää... Muiden ihmisten uhkailu väkivallalla tai muulla on myös ehdoton ei ja 100% varma merkki siitä, että ihminen kaipaa ammattilaisten apua!

Kööpenhamina
Kööpenhaminassa heitettiin kolikko toivomusaltaaseen ja maisteltiin maan tunnettuja hodareita. 


Jos saisit muuttaa yhden asian menneisyydestäsi mikä se olisi? / Jos sulla olisi aikakone niin mitä sä palaisit taakseppäin sun elämässä muuttamaan tai tekemään erilailla uusiks?
- En lähtisi muuttamaan mitään, millä olisi suurempaa merkitystä, sillä jos jotain isoa muuttaisi niin en välttämättä olisi tässä tilanteessa missä nyt olen. Pienemmistä asioista muuttaisin sen, että en suosittelisi töissä ketään mihinkään hommaan, sillä eräässä entisessä työpaikassa eräs ihminen paljastuikin ihan erilaiseksi kuin millaisena hänet näin ja millaisen kuvan hän itsestään minulle antoi. Tämän jättäisin todellakin välistä jos vaan voisin, mutta tästä opin myös että en enää koskaan anna suosituksia kenellekään työasioissa, ellen tunne häntä todella hyvin ja mieluiten useamman vuoden ajalta. Olin liian sinisilmäinen ja uskoin ihmisten olevan lähtökohtaisesti hyviä, mutta niin vaan sekin piirre muuttuu vuosien mittaan - tavallaan aika surullista, mutta säästyypähän jatkossa vastaavilta kokemuksilta ja osaan ehdottomasti arvostaa itseäni enemmän, enkä enää anna muiden polkea minua alas.

MillaJaAntti

Miten kotinne remontit etenee? 
- Hitaasti, mutta varmasti. Nyt rempataan kenkä- ja vaatehuonetta, ensi kesänä pitää ehkä ottaa kodinhoitohuone työn alle, päivittää nykyaikaan ja muuttaa joitain asioita toimivimmiksi. 

Kuvailkaa toistenne luonteita kolmella sanalla. 
Milla Antista: Kiltti, kunnianhimoinen, huomaavainen. 
Antti Millasta: Rauhallinen, kiltti, seikkailija- luonne. 

Kuvailkaa toistenne ärsyttäviä piirteitä kolmella sanalla (likaiset sukat lattioilla yms). 
M: laturit turhaan seinässä ja lapsen hanskat hukassa. 
A: täysien roskisten tyhjennys ja lapsen lelut lattialla. 

Saitko moottoripyörä sekä henkilöauto inssit / kirjalliset ensimmäisellä kerralla läpi? 
- Motskainssin ja kirjalliset sain kerralla läpi, kummankaan ajokortin kirjallisissa ei tullut kuin nolla- yksi virhettä eli molemmat sain ekalla läpi. Henkilöautoinssiä en saanut ekalla läpi oman mokan takia ja sen käymiseen vaikutti todella paljon asennekin, kun se kortti oli pakko käydä ja se piti myös saada, että pääsen liikkumaan paremmin lapsen kanssa. Moottoripyöräkorttiin asenne oli paljon parempi ja sen halusin käydä ehdottomasti heti kun tuli mahdollisuus, mutta autolla ajaminen ei minua aiemmin kiinnostanut yhtään. Oikeastaan autoilusta nauttimiseen auttoi eniten auto, jossa on kaikki ominaisuudet mitä minä haluan, sitä ennen ajaminen oli pakkopullaa. 

Syödäänkö teillä eineksiä, pikaruokaa vai tehdäänkö ruuat itse? 
- Ei syödä eineksiä, mies saattaa välillä töihin hakea tyyliin jonkun maksalaatikon, jos eväät unohtuu kotiin tai ei ole tehty edellisenä päivänä ruokaa. Antti tekee meillä ruoat alusta alkaen, eli esim. lasagnea kastikkeineen eikä puolivalmiista kaupan einespusseista tehtynä. Pakasteista joskus harvoin ostetaan ranskalaisia nopeaan ruokaan ja babyporkkanoita muksulle kun hän niistä pitää, muuten vihannekset ja hedelmät ovat aina tuoreosastolta. Yleensä Antti kyllä tekee meillä ranet ihan perunoista alkaen. Joitain tiettyjä ruokia teen minäkin, mutta mies tekee ruoat pääosin kun häntä ruoanlaitto kiinnostaa enemmän. Joskus käydään Hesessä, Dollyssa tai pitsaa hakemassa, jos ei jaksa ruokaa laittaa tai lapsi toivoo herkuttelua "punaisessa kaupassa".

RakasPikkuinen2016
Muksu lähdössä hoitoon vuonna 2016. 


RakasKööpenhaminassa2
Kööpenhaminasta löytyi kauniita paikkoja puutarhoista värikkäisiin taloihin. 

Minkälainen on mielestäsi kaunis ihminen? 
- Hyvä ihminen, joka osaa käyttäytyä kauniisti eikä yritä polkea muita alas. Pyyteetön, tyytyväinen ihminen, joka kunnioittaa kanssaeläjiään ja elää omaa elämäänsä läheisensä huomioiden. Jos ihminen on ulkoisesti kaunis, mutta luonteeltaan kamala niin se kauneus kyllä karisee välittömästi, enkä sellaista ihmistä pidä kauniina. 


Kysymyksiä miehelleni 


Bongasin tämän tekstin hetki sitten luonnoksien joukosta, vaikka muistelin julkaisseeni tämän jo ajat sitten. Muutamia kysymyksiä kysyitte mieheltäni tovi sitten ja tässäpä olisi vastaukset samassa postauksessa muiden kanssa. Toivottavasti kaikki kyselleet ovat vielä mukana lukijoiden joukossa, pahoittelen, että postauksen julkaisu oli näemmä unohtunut arjen touhujen keskellä. Tässä siis miehelleni esitettyjä kysymyksiä ja hänen vastauksiaan.

Ihan pakko kysyä: Top 3 lauta-, kortti- & seurapelit (yhteensä siis kolme)? Muutaman kerran vuodessa pelaamme sisaruksieni kanssa lautapelejä päivän ajan. Lautapelien kestot vaihtelevat vartista useampaan tuntiin ja listaan tähän muutaman mieleen painuneimman / eniten pelatun pelin.
Ensimmäinen voisi olla Smash Up. Sopivan yksinkertainen, melko lyhyt, mutta kuitenkin monipuolinen korttipeli jossa riittää eri taktiikoita ja variaatioita pelaamiseen. Yksi niistä peleistä, joita pelataan lähestulkoon joka kerta pelipäivinä. Carcassonne seuraavana, pelataan Millan ja hänen tuttaviensa kanssa useimmiten. Helppo oppia, sulavasti etenevä ja rauhanomainen lautapeli, joka ei pakota hyökkäämään vastapelaajan kimppuun vaikka kilpailullinen peli onkin. Sopii vähemmän lautapelejä pelaavien kanssa pelailuun. Kolmatta ei ihan heti tule mieleen.

Mua kiinnostaisi että miten juuri teillä natsasi yhteen, mitkä ovat ne asiat jotka tekevät teistä te :) - Ajatusmaailma on hyvin samankaltainen ja monesta asiasta huomaa, että jos ei ajatella täysin samalla tavalla niin ajatellaan saman suuntaisesti. Eli toinen saattaa sanoa jotain, jonka toinen on myös sanomassa samaan aikaan samoilla sanoilla. Tätä sattuu todella usein. Mikä meillä natsasi yhteen, miusta se on se ajatusmaailma, joka oli koko ajan samansuuntainen. Luonteet meillä on samankaltaiset, vaikka tavatessa olimme eri elämäntilanteissa ja eri tyyppisiä ihmisiä. Mutta perusarvot olivat samankaltaiset.

Kenkähylly
Kenkähyllyt ja rimat rakennettiin eteiseen heti ekana, kun muutimme Joensuusta tänne uudelle paikkakunnalle. 

Yksi asia, mikä on monesti tullut mieleen on nyt sitten pakko kysyä! Kun tolla Millalla on ihan "muutama" noita korkokenkiä, niin mitenkäs se ukko-kulta ymmärtää moisen akkailun? Ollaanko siellä silleen, et taas se pisti monta sataa kenkiin, joita sillä on jo monta kymmentä ja jotka näyttää miehen silmään melkein samalta kaikki? Vai kiikutaako Milla uudet korkkarit sanaakaan sanomatta muiden jatkoksi toivoen ettet edes huomaa lisäpareja? Vai ihanko oikeasti löytyy ymmärrystä ja iloa toisen ilon vuoksi vai löytyykö itseltäsi myös parin sadan tennarin seinä? :) - Kenkien keräily on Millalle harrastus siinä missä mikä tahansa muukin ja onhan niistä monet hyvännäköisiä. Ja niitä on mukava katsella hänen jaloissaan. Yleensä kenkien ostamista miettiessä Milla näyttää kengät minulle netistä tai jos ollaan kaupungilla niin vie katsomaan harkitsemaansa paria, joten hänen kenkähankintansa eivät tule minulle yllätyksenä ja saan hyvin usein toimia makutuomarina. Jos en pidä kengistä tai epäröin kyseisen parin suhteen niin Milla miettii kenkien ostamista ainakin kahteen kertaan. En pidä itse tolppakorollisista tai kiilakorkokengistä hänellä. Eli ymmärrystä kenkiä kohtaan löytyy, sillä ostan itsekin Millalle lahjaksi kenkäpareja silloin tällöin ja itseltäni ei löydy kuin kourallinen kenkiä. Panostan kengissä enemmän laatuun osittain Millan kenkäharrastuksen innoittamana.

Mitä vaatemerkkejä suosit ja miksi? - Calvin Klein, Hugo Boss, Rokita, Esprit ja Nanso. Nanson bambusukat ovat älyttömän mukavat ja pehmeät käytössä. Tiger of Swedenin paidat ovat hyviä ja mukavia. Kleinilla on laadukkaat, kestävät vaatteet ja asusteet, jotka ovat mukavat päällä. Erityisesti Calvin Kleinin nahkakengät ovat päivittäin käytössä mukavuutensa takia. Bossilla taas on silmääni miellyttäviä vaatteita ja useimmiten niissä materiaalit ovat hyviä. Ne ovat myös mukavia päällä. Mittatilausvaatteiden istuvuus, huippumateriaalit ja oman kullan kosketus tekevät Rokitan vaatteista loistavat. Espritiltä saa hyviä ja edullisia perusvaatteita.

MurusetPrahassa
Prahassa Petrinin kukkuloilla kävimme lapsen kanssa, täällä oli paljon katseltavaa! Prahassa käytiin perheen kesken vuonna 2016.


Kolme parasta luonteenpiirrettäsi. - Kiltteys, rauhallisuus ja hyvätapaisuus.

Kolme parasta luonteenpiirrettä Millassa. - Naisellisuus, seikkailunhaluisuus ja älykkyys.

Mitä harrastat? - Lautapelien pelaaminen sisarusten ja perheen kanssa, videopelit, ruoanlaitto ja moottoripyöräily.

8 kommenttia:

 1. Sielläpä näkyy korkokenkäkokoelmassa myös tuo nude-madonnablue- väri yhdistelmä, josta aikasemmin mainitsin :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tietopläjäys niin sinusta kuin Antistakin! Antin näkökulma kenkien ostelusta oli varsin mielenkiintoista luettavaa ja ihana kuinka hän ns. tukee sua harrastuksessasi. Musta on lisäksi ihana että hän ostaa sulle niitä kenkiä välillä myös<3 Sellainen on lahja joka ei voi mennä pieleen:)

  Ja hirveetä kun oon yrittänyt miestä houkutella pidennetylle viikonloppureissulle Prahaan tai Köpikseen talvilomalla ja nyt molemmista oli kuvia tässä:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon palautteesta, tätä oli mukavaa kirjoittaa! :) Joo, hän on aarre. <3 Ihana suhtautuminen ja tosiaan mahtavaa, että mieheni tukee harrastusta ja tykkää myös siitä, että käytän niitä kenkiä. Kenkälahjalla ei voi tosiaan mennä pieleen, varsinkin kun Antilla on niin hyvä maku et menee aina nappiin!

   Haha :D Ihana oli näitä kuvia selailla arkistoista, matkakuume iskee! Praha varsinkin on upea, tykkäsin siitä paljon enemmän kuin Köpiksestä, mut Köpis oli ihan jees myös. :)

   Poista
 3. "Vastakohta eli pahin teko mitä joku muu ihminen voi tehdä, on itsekkyys ja typeryys / ajattelemattomuus - se, että tieten tahtoen tai oman ajattelemattomuuden vuoksi satutetaan muita ihmisiä. Jopa niitä läheisiä ihmisiä ja sitten ollaan, kun mitään ei olisi tapahtunut. Lyhyesti sanottuna huono käyttäytyminen ja minä, minä, minä eikä kukaan muu- asenne on todella lapsellista ja osoittaa erään läheiseni sanoin mielenköyhyyttä. Tällaisia myrkyllisiä ihmisiä en tahdo lähelleni, enkä varsinkaan perheeni lähelle. Sama juttu yhteistyökyvyttömien ihmisten kanssa tyyliin "jos hän ei tee niin kuin minä sanon, niin savustan hänet ulos koko porukasta/ työpaikasta/ mistä vaan" tai "en osallistu isompiin läheiselleni tärkeisiin juhliin, jos henkilö x osallistuu" - aikuisiahan tässä ollaan eikä teinejä enää... Muiden ihmisten uhkailu väkivallalla tai muulla on myös ehdoton ei ja 100% varma merkki siitä, että ihminen kaipaa ammattilaisten apua!"

  Oh olipas fiksu vastaus niinkuin muutkin vastaukset ja en voisi sanoa muuta kuin että tuo on niin totta. ne minäminä tankit jotka ei huomioi muita on on tooosi ärsyttäviä ja emt kait mä oon aina ollu niin aivoin erilaisille ja uusille asioille että nykyään enemmän vielä hämmästelen ihmisten olematonta kykyä joustaa missään tai lahestyä asioita ilman vahvoja mielipiteiä. saatan tosin itse välillä joustaa asioissa liikaa mikä taas haittaa mua, mutta yritän siitä tavasta päästä eroon joskus. Mukava että löysit semmoisen ihmisen joka ymmärtää sun kenkäaddiktiota myös :), mua ei haittaa jos toisella on joku asia mihin suhtautuu tunteella..esim kaappi täynnä hienoja mekkoja tai joku muu materialistinen intohimo (saatan itsekkin keräillä nurkkiin kaikkea tekniikkaa ja kamerajuttuja). ihmiset tarvii jotain mistä innnostua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos paljon - tää kommentti merkkaa paljon miulle! :) Mietin jo tuossa, et sanonko liian suoraan asian miten se miun mielestä on, mut kyllä miusta aikuisen ihmisen pitää osata ottaa toiset huomioon ellei ole tynnyrissä kasvanut tai muuta ongelmaa elämässä... Peruskäytöstavat opetellaan kuitenkin jo lapsuudessa, erilaisia ihmisiä tulee koko elämän ajan vastaan ja luonnollisesti ihmisten kanssa pitää tulla toimeen edes jollain tasolla, jos aikoo käydä tai joutuu käymään töissä, harrastuksissa, koulussa yms. Samaa olen miekin ihmetellyt, vaikka itselläni on tiukat mielipiteet esim. feikkien ostamisesta, niin ei se estä minua olemasta kaveri jonkun kanssa, vaikka en sitä hyväksykään. Mie olen myös avoin uusille asioille ja olen esim. töissä valmis muuttamaan jonkun asian tekotapaa, jos se on vaikka nopeampi ja tuottoisampi yritykselle. Jokainen elää omaa elämäänsä kuten parhaaksi näkee, mutta joskus on joustettava ja miusta aina on huomioitava muut, melkoinen sekasorto olisi maapallolla jos kaikki käyttäytyisivät huonosti.

   Joo, on kyllä ihana et Antin kanssa tavattiin työn kautta aikoinaan! <3 Ihan kaikki vaan loksahti kohdalleen kun tavattiin ja edelleen tuntuu ihan samalta. :) Plussaa toki tuokin, et hän ymmärtää miun kenkäaddiktion, harrastus se on siinä missä muutkin. Ihana kuulla, on hienoa aina seurata ja kuunnella kun joku puhuu tärkeästä harrastuksestaan tai jostain muusta itselleen tärkeästä. Erittäin inspiroivaa ja hyvälle mielelle saavaa! Sanoppa muuta, ihmiset tarvii sitä jotain mikä sykähdyttää ja tuo iloa elämään. :)

   Poista
  2. Mä oon myös helposti juuri se joka ihan into pinkeenä höpöttää jostain nyt juuri parhaimmasta uudesta asiasta minkä löysin tai leffan minkä näin tai jostain uudesta (mulle uudesta) artistista :D ja tosiaan on mukava myös huomata kun muut myös innostuu jostain. et sä vastannu yhtään liian suoraan mutta ajattelin heti kun olin kysymyksen lähettäny että onko se liian henkilökohtainen ja epäsopiva mutta hyvä että sä sait langanpäästä noin hyvin kiinni kun nähtävästi meillä on tuossa asiassa ihan samanlainen näkemys.

   Poista
  3. Mukava kuulla! :) Aina välillä saa olla vähän varuillaan, kun osa ihmisistä vetää mutkat suoriksi yhtään sen kummemmin miettimättä ja osa tekee omia tulkintojaan rivien välistä huomioimatta, että täällä blogissa ei näy kuin murto- osa elämästä. Vähän taiteilua välillä, mut sitähän se. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)