keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 6

Kuudennessa luukussa on yhdet arvokkaimmista ja kauneimmista kengistäni, jotka sain eräänä ystävänpäivänä mieheltäni lahjaksi. Hän itseasiassa myös bongasi nämä Shopbopin verkkokaupasta ja nämä laitettiinkin samana iltana tilaukseen. Malli on täydellinen, materiaali ihana - kilpikonnakuosi näyttää upealta tämän tyylisissä kengissä! Lesti on kuin tehty omalle jalalleni eli lesti on kapeahko ja muotoilultaan erittäin hyvä.

L.K. Bennett tortoiseprint highheels

L.K. Bennett korkeat sandaletit

Näillä kengillä olen muun muassa kiivennyt Prahassa Petrinin kukkuloille, kävellyt kilometritolkulla eri kaupungeissa ja juhlinut todella monet juhlat. Rakkaimpia kenkiä mitä minulla on ja ehdottomasti yhdet käytetyimmistä, vaikka todella kapea stilettokorko ei olekaan suunniteltu ihan näin aktiivisiin käyttöihin kuin minulla, mutta onneksi korkolappujen vaihtaminen on aika edullista suutarillakin. Näiden korkokenkien laatua on muun muassa suutarit ihastelleet ja ovathan nämä nyt kestäneet ihan älyttömän hyvin jo vuosikausia.

Stilettokorkoiset korkokengät kilpikonnakuosilla

L.K. Bennettin korkokengät

Aktiivisesta käytöstä huolimatta ainoat käytönjäljet ovat sisäpohjassa ja nahkapohjassa ns. suojaamattomalla osuudella. Kestävät ja upeat kengät, ei voi muuta sanoa. Lämpimät suosittelut, L.K. Bennettiä kannattaa suosia, mikäli kaipaa laadukkaita ja käyttöä kestäviä kenkiä. Bennettin mallistoista löytyy matalampiakin kenkiä, aika harvassa ovat nämä minun makuuni tarpeeksi korkeat kengät, mutta näitäkin tulee aina silloin tällöin vastaan!

kenkäjoulukalenteri korkokengät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)