tiistai 12. joulukuuta 2017

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 12

Tämän päivän luukusta löytyy Pedro Garcían satiiniset avokkaat suurilla ruseteilla. Sävynä on savunharmaa ja satiinin alta sekä pohjasta löytyy aitoa nahkaa tuomaan kestävyyttä satiinikengille. Nämä olivat todella hyvä ja edullinen löytö myös, kuten nämä David Andersenin kengät joulukalenterin ensimmäisestä luukusta - sain tästä viimeisestä parista 276 euroa alennusta, eli maksoin näistä 50 euroa. En muistanut ulkoa, mutta minulla on tapana säilyttää näiden kenkien ostokuitteja kenkälaatikoissa, mikäli olen jotain löytänyt todella edullisesti. Muuten toki otan säilytykseen kalleimpien ostosten kuiteista kopiot mahdollisen jälleenmyynnin takia, vaikka en kyllä ostaessa niiden myymistä ajattelekaan. Joskus vaan joku vaate tai asuste saattaa jäädä taka- alalle ja jos on pitkään käyttämättä, niin saatan myydä eteenpäin tai ottaa uudelleen käyttöön.

Pedro Garcia Satin Pumps Grey

Pedro García satin heels with bows

Nämä kengät istuvat jalkoihini todella hyvin ja ovat laadultaan erinomaiset - olin näihin niin tyytyväinen, että pakko oli laittaa positiivista palautetta Pedro Garcían Facebook- sivujen kautta yksärillä! Sain heiltä samana päivänä vastauksen ja he olivat todella iloisia palautteesta, jotenkin koko viesti jäi todella positiivisesti mieleen. Ihana. Lämpimät suosittelut tälle espanjalaiselle kenkäfirmalle, jossa on tällä hetkellä jo kolmas sukupolvi perheyrityksen johdossa.

Pedro Garcian satiiniavokkaat

Pedro Garcíalta löytyy paljon satiinisia sandaletteja ja avokkaita, mutta heidän valikoimiinsa kuuluu myös laukut. Itseäni viehättää eniten nämä satiiniavokkaat suurilla ruseteilla, vaikkakin heidän uusimmassa mallistossaan on enemmän sandaletteja kuin avokkaita.

Satiiniset korkokengät Pedro Garcialta

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille sinne ruutujen toiselle puolelle ja kiitos kun olette seurailleet näitä kenkäpostauksiakin ahkerasti!

3 kommenttia:

 1. Jotenkin nää jakaa vähän omaa mielipidettä. On hienot mutta en tiedä noiden rusettien hapsureunoista että sopiiko ne omaan silmään :) ehkä tää on taas tätä silmän tottumista vaativa asia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja mielipiteestä! :) Miusta toi rusettien hapsureuna tekee näistä arkisemmat, kun materiaali on muuten niin juhlava. Hmm. Käyttäisin varmaan juhlakenkinä näitä enemmän jos hapsuja ei olisi, mutta toisaalta kengät ovat kauniit kummin vain. :)

   Poista
  2. Kyllä kummin päin vain eise vähennä yhtään miten nättejä nämäkin sun kokoelman aarteet ovat.

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)