lauantai 16. joulukuuta 2017

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 16

Nämä kengät ostin vuonna 2009 Sloveniassa vaihdossa ollessani. Nämä ja yksi paita ovat tallella niistä ostoksista, mitä paikan päällä tein. Käytin tuolloin vielä housuja ja niiden kanssa nämä olivat aivan ihanat, mutta hameiden kanssa en oikein osaa näitä käyttää. Käytän tietysti välillä, mutta jotenkin itsestä tuntuu, että jalkani näyttävät tosi isoilta näiden kanssa, kun kärki on sen verran pitkälle ulottuva. Nykyisiin arkikenkien korkeuksiin nähden nämä ovat todella matalat.

Cinderella teräväkärkiset Nilkkurit

Teräväkärkiset kengät eivät ole ihan miun juttu, vaikkakin ostin juuri Parikat, joiden kärki on terävä. Niissä kärki on sirompi kuin näissä Slovenian tuliaisissa. Kenkien metallinvärinen korko on kaunis ja tykkään nuista soljista todella paljon edelleen! Eihän nämä paljoa ole käytössä, mutta en halua näistä luopua - harmittaa muutamat samalta reissulta ostetut vaatteet, kun möin niitä eteenpäin niin en ota enää riskiä, että nämäkin jäisivät vaivaamaan mieltä.

Metallinväriset korot kengissä

Nilkkurit soljilla ja kapeilla kärjillä

2 kommenttia:

  1. Todella suloiset kengät, mutta kuten itsekin tuumit ettei ihan näytä sinun tyylisiltä kengiltä! Koska joo, matala korko ja siis nämä hameen kanssa ei ehkä ihan istu. Housujen kanssa varmasti menee paremmin. Teräväkärkiset kengät ei ole minunkaan juttuni vaikka omistan kahdet matalapohjaiset saappaat joissa on hieman terävämpi kärki. Hauska nähdä tällaisiakin kenkäpareja joulukalenterissasi, joita et pahemmin käytä tai jotka ei tunnu omalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, eivät tosiaan ihan miun tyylisiltä näytä enää. :) Housujen kanssa olivat kivat, mutta kun ei housuja käytä niin ovat jääneet hyllylle. Mukava kuulla, kiitos palautteesta ja ajattelin, että voisi valita kalenteriin vähän erilaisia kenkiä. ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)