perjantai 22. joulukuuta 2017

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 22

Tämän päivän luukun kenkiä en ole käyttänyt pitkään aikaan, mutta käytin näitä paljon silloin kun lapsemme oli pieni. Nämä ostin nimittäin samalla kun tilasin ensimmäisen jutun tulevalle vauvalle 12- raskausviikon jälkeen. Ensikengät pikkuiselle ja nämä kengät minulle tulivat samassa paketissa, molemmilla oli tilatut kengät nimiäisissä päällä. Lapsemme kengät ovat nyt nimiäisvaatteiden kanssa sellaiseen syvempään taulukehykseen kiinnitettyinä, halusimme koostaa lapsen nimiäisvaatteista taulun seinälle.

Juhlavat Slingback Korkokengät

Tuohon tauluun pingotin lakanakankaan, johon vaatteet neulattiin somistusneuloilla kiinni - aika simppeliä ja sai persoonallisen taulun! Vauvallamme oli tuolloin nimiäisissä vahapintaiset farkut kuten isälläänkin. :) Aika menee kyllä hurjan nopeasti, meidän lapsemme täyttää ensi vuonna jo viisi vuotta!

juhlakorkokengät, strassikengät

Korkeat korot, korkokengät

Nämä VT Collectionin juhlakengät ovat kauniit slingback- korkokengät, joiden remmit ovat strasseilla tai rypytyksillä koristellut. Nämä ovat hyvät jalassa, vaikka eivät kovin hinnakkaat olleetkaan eikä materiaalitkaan ole kestävimmät mahdolliset, tuossa kengän sisäpuolella saattoi olla nahkaa, mutta muuten on ihan keinomateriaaleja käytetty näissä kengissä.

Itselleni nämä ovat tärkeät kengät siitä syystä, että näitä tilatessani, kriittiset raskausviikot ohitettuamme, alkoi tuntua että kyllä se vauva oikeasti meille tulee ja uskalsin tilata ensimmäiset kengät hänelle samalla kun tilasin itsellenikin kengät.

Mustat juhlakorkokengät, juhlakengät mustat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)