torstai 21. joulukuuta 2017

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 21

Nämä kengät ovat itseasiassa toiset vastaavat kengät, sillä jouduin ensin ostamastani parista tekemään reklamaation ja sain uudet tilalle. Ensimmäisestä parista nimittäin koron koristeen kiinnitys petti ja näiden kenkien juju on juurikin koron yksityiskohta. Pidän Lundbergin kenkien muotoilusta todella paljon, sillä näissä korko on pyöreä ja kärjen platform jää piiloon kiiltonahan alle, eli kengän ja pohjan välinen sauma ei näy päällepäin.

Lundberg Korkokengät Kiiltonahka

Kiiltonahkaiset korkokengät

filigraani perhonen, korkokenkien koriste

Näiden korkokenkien koroista löytyy metalliset perhoset filigraani- tyylillä tehtyinä ja nämä ovat syy, miksi näihin kenkiin niin paljon ihastuin! Todella kaunis yksityiskohta ja muutenkin kengät ovat malliltaan kauniit. Musta kiiltonahka on helppo käytössä ja Lundbergin kenkien lesti on myös hyvä jalalle.

Käytin näitä kenkiä muun muassa työmatkalla Turussa, jossa olimme siis mieheni ja muutamien muiden vanhojen työkavereiden kanssa - tapasimme siis mieheni kanssa alunperin työpaikalla ja siitä se sitten lähti. :) Tuolla reissulla laitoin nämä kengät illalliselle Turun linnaan eli kipsuttelin mukulakiviä pitkin näiden kanssa. Illallisen jälkeen läksimme vielä jatkoille baariin, jonka jälkeen hipsimme mieheni kanssa vaahtokylpyyn hotellille. Mukava reissu - matkakaverit olivat mukavia, saatiin yhteinen ammeellinen huone ja kurssi oli hyödyllinen työn kannalta.

Kiiltonahkakorkkarit, perhosyksityiskohta kengissä

2 kommenttia:

  1. Ohh ihana yksityiskohta, siis tuo perhonen 8) Kaunis ja jotenkin tosi herkkä tällaisten mustien kenkien yksityiskohtana, etenkin kun näissä kengissä on mun mielestä myös hivenen sellanen asenne-meininki tai jotain:'D Kylläpä kalenterin avulla on ihana ollut seurata millasia kenkiä sulla on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo perhonen on aivan ihana! <3 :) Näissä on kyllä vähän erikoisempi materiaali ja muotoilukaan ei ole ihan perussettiä, samaa mieltä olen siun kanssa. :) Ihana kuulla, kiitos palautteesta! <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)