torstai 7. joulukuuta 2017

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 7

Tämän luukun kengistä tein joskus ensimmäisen videopostaukseni - löysin sen vielä Youtubesta, mutta jestas kuinka paljon rennompi nykyään olen kameran edessä. Muistan myös, että joku lukija ihasteli murretta kun puhuin "sattiinikengistä". Nämä olivat myös melkoiset löydöt, sillä olin videon mukaan maksanut näistä 16 euroa uusina, kun olivat näiden alkuperäiselle omistajalle liian pienet. Kengät ostin vuonna 2012.

Bordello Satiinikengät vaaleanpunaiset

Vaaleanpunaiset satiinikengät rusetilla

Kuten näistä Bordelloista voi huomata, näitä en ole hirveästi käyttänyt. Näissä matsku on aika herkkä ja kengät tuntuvat melko kovilta jaloissa, mutta ovathan nämä nätit kuitenkin. Väri on ihana, mutta todella herkkä likaantumaan, toisin kuin punainen tai musta satiini. Näitä pitäisi ehdottomasti käyttää enemmän, mutta jotenkin tulee valittua näiden sijaan vähän tummemmat ja usein mukavammat kengät jalkaan.

bordellon rusettikengät

Vaaleanpunaiset pistokkaat rusetilla

2 kommenttia:

  1. Siis aivan ihanat kengät, todella suloiset ja herkät. Tämä joulukalenteri on kyllä todella hauska kun saa tietää ja nähdä enempi sun kenkiäsi joita ei ehken muuten blogissasi paljoa vilahtele:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samaan ihastuin näissä kengissä! <3 Ihana kuulla, täällä tosiaan tulee joitain pareja, mitkä eivät ole näkyneet blogissa pitkään aikaan tai jopa ollenkaan. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)