tiistai 19. joulukuuta 2017

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 19

Nämä Vina Vestinan kengät ostin ihan ensimmäiseltä Tallinnan reissultani, jossa kävimme mieheni ja hänen sukulaistensa kanssa. Kävimme tuolloin muun muassa kangasliikkeissä, alusvaatekaupoissa ja merkkikenkäliikkeissä. Todellisen kenkäaddiktin huomaa siinä vaiheessa, kun on kiire takaisin laivaan eli näilläkin kengillä on oma tarinansa.

Kengät Tallinnasta

Nilkkurit Tallinnasta, Vina Vestinan kengät

Kävimme Tallinnassa syömässä eräässä paikassa ja otimme sellaiset annokset, joiden valmistamisessa ei pitäisi mennä pitkään. Mutta tässä paikassa oli todella, todella pieni keittiö ja ruokien valmistamisessa meni niin pitkään, että emme enää ehtineet edes syödä vaikka ruoka luvattiin tuoda ajoissa pöytään.

Kengät Virosta, talvinilkkurit

Meidän pitikin lähteä kiireellä laivaa kohti, että ehditään takaisin ja oikaistiin muun muassa ostarin läpi, josta bongasin nämä kengät. Aivan pakko oli kokeilla esillä ollutta kenkää jalkaan ja sen ollessa sopiva pyytää myyjää tuomaan toinen. En sovittanut molempia kenkiä, vaikka myyjä näin ehdotti vaan selitin, että on kiire ja ostin kengät 15 eurolla. Nappasimme kenkäkassin mukaan ja aloimme mennä puolijuoksua laivalle, ettemme jäisi rannalle! Ehdimme juuri ja juuri laivalle, eikä ihan viimeisiä satoja metrejä tarvinnut enää puolijuoksua mennä. Eli ei myöhästytty laivasta, vaikka tämä kenkiä rakastava nainen jäi vielä ihastelemaan kaunista kenkäparia, se oli varmaan tuo glitter ja lyhyt nyöritys, jotka innostivat. :)

Vina Vestinan nilkkurit

Onko joku teistä lukijoista meinannut myöhästyä risteilyltä tai jopa myöhästynyt? Miten sait korjattua tilanteen, mikäli jäit rannalle?

P.S. Kommentteja on tullut todella paljon ja haluan vastata kaikille ajan kanssa - yritän tänään illalla ehtiä vastaamaan kaikille ja julkaisemaan kommentit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)