maanantai 4. joulukuuta 2017

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 4

Neljännestä luukusta paljastuu ainoa kenkäparini Christian Louboutinilta. Ostin nämä Facebook- ryhmän kautta ja sain varmistaa aitouden liikkeestä, mistä nämä oli edellinen omistaja ostanut. Minulla oli pitkään etsinnässä nudet avokkaat, mutta juuri omalle iholle sopivaa sävyä oli hankalaa löytää! Monet nudenvärisistä korkokengistä olivat liian tummat tai liian punertavat omalle ihonsävylleni, mutta Louboutinilta löytyi juuri sopiva sävy omalle iholleni.

Christian Louboutin Nude heels
Christian Louboutin Charleen 100 Mary Jane- korkokengät


Christian Louboutin Nude korkokengät

Maksoin näistä käytettynä 350 euroa muistaakseni, eli ihan sopiva hinta muutaman kerran käytetyille Louboutineille. Pinnoitutin pohjat suutarilla, näiden pohjaan löytyi lähes täysin yhteensopiva punaisen sävy eli pohja ei kauempaa katsottuna pahemmin eroa alkuperäisistä punaisista pohjista.

Kengät ovat ihanan laadukkaat ja taidokkaasti tehdyt, mutta kiiltonahka on todella kovaa. Hyvä juttu on se, ettei kymmenien käyttökertojen jälkeen kengissä näy mitään jälkiä, mutta huono juttu se, että kengät ovat suht kovat jaloissa eikä näin ollen käyttömukavuutta pääse kehumaan. Ihan ok ovat kuitenkin jaloissa, mutta Parikan kiiltonahkaiset kengät ovat ehkäpä mukavammat - korkokengät kuitenkin todella paljon laadukkaammat kuin matalat kiiltonahkaiset kengät samalta valmistajalta. So Kate- mallin korkokengät haluaisin vielä ostaa Louboutinilta, mutta haluaisin ehdottomasti tavallisen nahan kiiltonahan sijaan.

Louboutin kiiltonahkaiset korkokengät

Louboutinin kiiltonahkaiset korkkarit

Kuvaamisesta innostunut muksu oli taas kuvaamisessa mukana, kuten voi lentokoneesta huomata. :)

Christian Louboutin nude korkokengät highheels

6 kommenttia:

 1. Aívan ihanan joulukalenterin oot kyllä keksinyt. En ehtinyt kiireisen viikonlopun vuoksi ekaan luukkuun kommentoida vaikka sen ja nuo muut oon lukenut. On mukava lukea kenkäpareista kun niitä omistat niin paljon, ihana myös kuulla tuo pieni tarina niiden takaa kuinka ne on sulle päätynyt ja niin edelleen:) Tähän mennessä oot esitellyt jo ihania pareja, muutamat kuten nuo sushikengät ovat myös ihanan erikoiset ja ihailen kun pidät sellasia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kata, tätä on kyllä ollut mukavaa tehdä ja ollaankin muksun kanssa yhdessä kuvattu näitä kenkiä tänne blogiin. :) Ihana kuulla, et olet lukenut kaikki ja että on kivaa kuulla pieniä tarinoita näiden taustoilta! <3 Sushi- kengät ovat kyllä ihanan erikoiset ja leikkisät, tykkään todella paljon. <3 Erikoiset kengät tekevät paljon asuun, sama juttu muissakin asusteissa! Miun kengistä saisi kyllä joulukalenterit monille vuosille, katsotaan tulisiko tästä jonkinlainen perinne omaan blogiin. ^^

   Poista
 2. Täällä myös nudet kengät toivomuslistalla, mutta ei vielä tähän asuntoon ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, meillä on vähän samantyyppinen ihonsävy, niin kantsii kattoo Louboutinin valikoimaa. :) Heillä on eri sävyisille ihoille nudeja korkokenkiä ja miusta FB:n Louboutin ryhmässä tuli hetki sitten myyntiin vähän samankaltaiset kuin nää miun nudet korkokengät ellei ollut jopa täysin samat? :) Mut jos ei vielä ole aika hankintaan, niin näitä kyllä liikkuu ja osaa malleista on saatavilla aikalailla aina. Hankala oli kyllä löytää sopivaa nudea sävyä itselle, kun iho on niin vaalea! :)

   Poista
 3. Ja siis juuri tuo edellisen postauksen "madonna blue"- sävy korkokengissä yhdistettynä nudeen ja valkoiseen ja vaalaan ruskeaan näyttää minun silmään hyvältä ja kivan raikkaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totta! :) Hmm. Löytyyköhän itseltä kaapista jotain yhteensopivaa nuissa sävyissä... :) ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)