lauantai 9. joulukuuta 2017

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 9

Yhdeksännestä luukusta paljastuu Guessin nahkaiset slingback- korkokengät sydämistä muodostuvilla kukilla. Näiden reikäkuviointi on kaunis ja siinä on hyödynnetty kahta eri nahkaa. Kekseliäs voisi kuvata kuviota ehkä paremmin. Kesäisin nämä ovat usein käytössä ja aitonahkaiset korkokengät ovat mukavat jaloissa pidemmilläkin kävelyreissuilla!

Guess Nahkakorkokengät

Nahkaisten korkokenkien reikäkoristelu

Guessin stilettokorkokengät

Tämäkin kenkäpari on itseasiassa mieheni ostama - olin menossa blogitapahtumaan Helsingissä ja kävimme matkan varrella Stockmannilla, josta nämä löytyivät. Minulta lähti silloin jaloissani olleista kengistä korkolappu irti mukulakivillä, joten oli melkoista tuuria kun nämä kengät löytyivät ja mieheni osti nämä minulle. Söpöt kengät ja näille on sittemmin tullut todella paljon käyttöä, ovat aika helpot yhdisteltävätkin asuihin. Nämä kengät on helppo napata jaloista käteen kannettavaksi, kun menee vaikkapa rannalle tai nurmikolle piknikille! Käytönjälkiä näkyy erityisesti kärjissä sekä ulko- ja sisäpohjassa, mutta muuten ahkerasta käytöstä huolimatta nämä ovat säilyneet kuin uusina. Malli on minusta aika ajaton ja mahtavaa, että myös Guessilta löytyy aitoa nahkaa tuotteista.

Kenkien yksityiskohta takana slingback malli

Guess Leatherheels slingback

2 kommenttia:

  1. Mä en Guessin tuotteita ole enää sen pahemmin ostellut, mutta kengät siltä merkiltä voisin kyllä ostaa. Etenkin nää, ajattomat kuten sanoit! Muutama Guessin kenkäpari löytyykin itseltäni tennareina mutta siis ihan korkona tekisi mieli ostaa 8) Roomassa käytiin eräässä outlet kylässä jossa oli hirmu kasa ihania Guessin korkoja, mutta ne mitkä olisin halunnut niin niistä uupui koko:( Muuten varmaan olisi jo kahdet taikka kolmetkin Guessin korot :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, yksi huonolaatuinen koru riitti, mut onneks nää kengät on hyviä. :) Kiitos, nämä ovat kyllä ihana pari ja ajaton malli pienellä twistillä! <3 Oi vitsit, mie oisin varmaan ostanut aika monta paria, jos kokoja ois tarjolla. ;)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)