maanantai 4. joulukuuta 2017

Karkkikengät päivän asussa - asu juhliin

Kävin viime viikon perjantaina suutarilta hakemassa muutamat kengät, joista yhdet olivat nämä ihan uudet Parikan kenkäni. Pohjat pinnoitettiin ja nyt näitä uskaltaa käyttää myös kosteammilla keleillä, myös lumen ollessa maassa. Lauantaina juhlimme kaverimme 36- vuotissynttäreitä ja satavuotiasta Suomea lähes parinkymmenen ihmisen voimin, joten vähän piti pohtia mitä sitä päälle laittaisikaan hieman suurempiin juhliin. Arvelin ensin laittaa satiinisen kotelomekon, mutta päädyinkin vähän erikoisempaan ratkaisuun ja otin käyttöön mustan näyttävämmän mekon joustavalla verkolla sekä korsettimaisella yläosalla. En muista milloin olen tätä käyttänyt viimeksi, joten oli ihan aika ottaa tämä uudelleen käyttöön!

Pikkujouluasu Päivän Asu tyylibloggaaja

Mekko - Hell Bunny
Laukku - Cobblerina
Korkokengät - Minna Parikka
Kaulakoru - Kalevala Koru
Rannekoru - Timanttiset
Takki - Ril's
Lapaset - teetätetty

Asu talvijuhliin musta mekko

Juhla- asun yksityiskohdat change lingerie

Laatu tässä Hell Bunnyn mekossa ei todellakaan päätä huimaa, mutta ihan passeli mekko vaikkakin muutamat jutut tässä häiritsee. Malli on kuitenkin mielenkiintoinen ja ajatus hyvä, mutta toteutus ja valmistaminen olisivat kaivanneet aika paljon enemmän vaivannäköä. Minulla oli alunperin tässä kokonaisuudessa mukana läpikuultavat mustat stay- upit, jotka onnistuin rikkomaan, joten vaihtoon menivät vielä ennen viihteelle lähtöä.

asu pikkujouluihin musta

Partylook for pre- christmas party

Minna Parikka Goodie korkokengät

Minna Parikan Goodie korkkarit vaaleanpunaisina

Kengät ovat ihanan leikkisät ja sopivat hyvin Cobblerinan laukun kanssa yhteen, vaikka värisävyt ovat hieman erilaiset. Kokovalinta oli kyllä täydellinen näiden kenkien kanssa, pienempi koko olisi saattanut olla puristava, mutta näillä 37- kokoisilla jaksoi hyvin koko illan. Kauniit kengät, eivätkä ottaneet illanvieton ohessa itseensä, vaikka tuli baarissa käytyä ja hörpättyä vähän turhankin paljon viiniä. Mutta hauskaa oli, parasta illassa oli ehdottomasti palju, tarjoilut, kavereiden kanssa oleminen ja uusiin tyyppeihin tutustuminen. Hieno ilta, tällaisia bileitä pitäisi olla useamminkin!

tyylibloggaaja erilainen asu talven juhliin

Pukeutuminen talven juhliin asu ideat

Mehän itseasiassa vietimme koko viikonlopun lapsivapaasti, kuskasin miestäni perjantaina firman pikkujouluihin ja hän oli minulle kuskina lauantaina. Vielä olisi kolmet juhlat jäljellä ennen joulua, saa nähdä millaista asua seuraaviin keksiikään ja millaisella kokoonpanolla juhlia pääsee viettämään. Toivottavasti teilläkin oli mukava viikonloppu, meillä oli ainakin hauskaa ja nyt pitäisikin lähteä taas töiden pariin. Mukavaa alkanutta viikkoa!

Goodie korkokengät Minna Parikka glitterkorkkarit


6 kommenttia:

 1. Moi, mekko sopii sulle hyvin, ihana helma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos paljon, ihana kuulla! :) Tää helma on kyl kaunis, vastaavaa voisi joskus suunnitella ihan hameeseenkin itse. :)

   Poista
 2. Ihanaa tämä joulunaika kun juhlia riittää ja saa pukeutua;) Harmi vaan että mulla on tulossa ylle sama asu mitä viime juhlissa oli koska a) oon tylsä ja b) se oli niin kiva:D Ihana kun sä ehdit kuvata nää sun juhla asuset tänne bloginkin puolelle:) Kengät on kyllä melkoisen herkut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! :) Joensuussa ois vissiin alle kolmekymppisille jotkut gaalajuhlat, harmi kun tietoa ei saanut itse ajoissa. Ois siistiä päästä taas iltapukuja käyttämään jossain juhlissa! <3 Haha, miulla on ollut nyt kahesti peräkkäin nää karkkikengät, mut seuraaviin pitää laittaa jotkut muut.... Ehkä. :D On nää niin hienot! <3 Joo, yritän kyl ehtiä kuvata ja yritän tälle viikolle saada loput pikkujouluvinkit, niin ehtisivät tulla ajoissa julki. Hankalaa kuvata kun koko ajan sataa vettä, lunta tai räntää, pitää varmaan alkaa tosissaan suunnitella jonkun suojuksen hankintaa järkkärille. :D

   Poista
 3. Tämä on kyllä ihana kokonaisuus! Hyvin tasapainottavat toisiaan tuo musta mekko ja raikkaan väriset asusteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 :) Samaa mieltä olen, mustalle röyhelöiselle mekolle tulee kontrastia noilla kauniilla asusteilla. ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)