tiistai 12. joulukuuta 2017

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 11

Pahoittelut viivästyneestä kenkäjoulukalenterin luukusta - täällä ollaan uppouduttu töihin ja koulutehtäviin, joten ihan unohtui että olin ajastanut näitä kenkäpostauksia viikon sykleissä. Tänään pääsette siis tsekkaamaan maanantain ja tiistain luukun samana päivänä, tiistain luukku tulee poikkeuksellisesti julkiseksi klo 10. Yhdennessätoista luukusta paljastuu Minna Parikan Kicki- nilkkurit eli mokkanahkaiset nilkkurit viilloilla ja tuplaruseteilla.

Minna Parikka Kicki Nilkkurit Musta

Nämä ostin aikoinaan second handina yksityiseltä myyjältä, erittäin kaunis kenkä malli ja sivujen viilloista paljastuu hieman vaaleanpunaista, mikäli niin haluaa. Usein nämä jalkoihin laittaessa nuo viillot jäävät vähän viistoon auki, jolloin vaaleanpunainenkin pääsee esille. En huomannut tästä ottaa kuvaa jaloissa, mutta pitää joku kerta päivän asun yhteydessä lisätä kuvaa, jossa tuo efekti näkyisi! Näissä nahka on miellyttävän tuntuista ja koron sekä plattarin suhde hyvä, yllättävän matalilta tuntuvat jaloissa tuon plattarin ansiosta.

Minna Parikan Kicki nilkkureiden viilto yksityiskohta

Minna Parikan mustat nilkkurit

Minna Parikka Kicki nilkkurit koko 37

En itse asiassa tiedä, miksi en käytä näitä useammin, vaikka näistä pidänkin todella paljon. Mustat nilkkurit ovat yleensä todella helpot yhdisteltävät asuun kuin asuun, mutta näillekin pitäisi saada yhtä paljon käyttöä kuin muille nilkkureille nyt talvella, joten taidanpa siirtää nämä kenkälaatikosta näkyville kenkähyllyyn. Nämä ovat hyvät jaloissa, jaksaa pidemmänkin matkan kävellä näillä niin on kumma juttu, ettei näitä tule käytettyä välttämättä edes joka kuukausi.

Mokkanahkaiset nilkkurit Minna Parikka

2 kommenttia:

  1. Todella ihanat, voisin itsekin mielelläni kävellä nuilla. Mäkin mietin että miks en oo aiemmin nähnyt tätä paria sulla, mustat nilkkurit on helppo yhdistää tosiaan:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos! <3 Joo, siis onhan nämä joskus olleet asuissa, mut viimeisimmästä taitaa olla jo kaksi vuotta! :O Sen jälkeen olen muutamia kertoja käyttänyt, mut en just silloin kun ollaan asukuvia otettu. :) Nää ois kyl helppo yhistää, unohanko mie nää vaan sinne laatikkoon? :D Kumma juttu.

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)