keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Lempparivaatteita ja -asusteita päivän asussa

Ajattelin ensin julkaista nämä asukuvat toisen postauksen yhteydessä, mutta haluankin ottaa siihen kuvat erikseen, joten tällä kertaa mennään ihan tavallisella asupostauksella! Olen kaivannut blogiin kirjoittamista ja kommentteihin vastailua, mutta tällä suunnalla on ollut vähän kaikenlaista - hyviä ja huonoja asioita, mutta nyt olen taas täällä ruudun toisella puolella. Kaipaan jotain mukavaa ajateltavaa, joten tänään puhutaan ihan vain vaatteista ja mahdollisesti jo huomenna palaan muiden ihanien asioiden merkeissä. Sen jälkeen olisi sitten lupaamani Kenkäjoulukalenterin yhteenvetoa ja teille jotain kivaa tiedossa, jonka lisäksi sain vielä eräältä yhteistyökumppaniltani teille arvottavaksi omia lempituotteitani luonnonkosmetiikan saralta! Nämä asukuvat otettiin ennen joulua iltapäivällä, jolloin alkoi jo hieman hämärtyä.

Stylebloggers outfit, river islandin napapaita

Croptop style, outfit or the day, outfit inspiration

Napapaita - River Island
Nahkainen hapsuhame - Ompelimo Rokita
Sukkikset - Vogue
Nahkanilkkurit - Calvin Klein
Kaulakoru - Kalevala Koru
Laukku - DKNY
Huivi - Gina Tricot
Trenssi - H&M

Calvin Klein heels, leather shoes, winter shoes

Kuten jo otsikossakin mainitsin, niin tässä asussa on omia vaatekaappini lemppareita - River Islandin napapaita on aivan ihana, aika imarteleva ja erilainen kuin monet muut napapaidat mitä minulla on. Hameesta pidän todella paljon, sillä se on niin pehmeää ja hyvin laskeutuvaa nahkaa, tuntuu ihan kuin ei olisi hametta ollenkaan. Hapsuihin olen ihastunut ihan kunnolla nyt viime aikoina, pidän siitä miten hapsut liikkuvat oman liikkeen mukana.

Asu nahkahameella, leatherskirt ootd, winter fashion

Calvin Klein Jeans kengät, nahkanilkkurit

Suosikki talvikenkäni ovat nämä Calvin Kleinin nahkanilkkurit, näillä pysyy pystyssä ja varpaat pysyvät lämpiminä tyylistä luopumatta. Muutenkin näiden nahka on niiiiin unelmanpehmeää, että saisivat monet kenkävalmistajat ottaa mallia! Näitä käytän talvisin ehdottomasti eniten kaikista kengistäni.

Leveän huivin ohut matsku lämmittää tarpeeksi ja on ainoita murretun sävyisiä vihreitä huiveja, mitä minulla on. Langanpakoja tässä on kyllä ihan kiitettävästi, mutta toimii hyvin edelleen. Alla olevasta kuvasta ei ehkä ihan saa oikeaa käsitystä, hitusen vihreämpi on luonnossa, mutta edelleen todella vaalea.

ristihuivi, huivi risteillä

Päivän asu, tyylibloggaaja

Styleblogger finland, leatherskirt with croptop

Voguen sukkikset ovat kestävimpiä sukkahousuja mitä minulla on koskaan ollut uuden löydön Oroblún lisäksi, joten näitä bongatessani Joensuun Carlsonilta oli pakko ostaa lisää. Sain alunperin blogin kautta muutamia pareja näitä mattamustia Wings- sukkiksia, mutta näiden ollessa niin kestäviä ostin itselleni lisää näitä kiertoon - ihan parhaat talvella!

Tästä asusta pidin paljon, jotenkin tässä on kaikki sellaisia oman vaatekaapin lemppareita ja tämä oli helppo päällä. Mietin ensin, että paidan ja hameen yhdistäminen ei toimisi omaan tyyliin jostain syystä, mutta puettuani päälle nämä näyttivät ja tuntuivat hyvältä, joten näillä mentiin erään arkipäivän ajan. Ei ehkä ihan kaikkien makuun, mutta tärkeintä on että omaa silmää miellyttää ja tuntuma on hyvä. :) Laukkukin on sellainen jokapaikanhöylä, niin sopii asuun kuin asuun. Mukavaa keskiviikkoa teille kaikille, palaan pian!

Black trenchcoat style, croptop style, blogger

4 kommenttia:

  1. Ihastuttava look, edelleen saan kuolata nuita sun kenkiäsi, sillä ne ovat hemmetin hyvännäköiset ja käyvät niin arkiseen kuin ehken hieman sellaiseen juhlavampaankin kokonaisuuteen. Kauniin sirot mutta silti jotain sellaista ronskimpaa pohjien vuoksi 8) Punainen laukku muuten tummassa asussa = <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Calvin Kleinilla on ihania kenkiä, vähän rouheampaa muotoilua. :) Nämä kyllä sopivat myös juhlaan, useimmiten laitan ihonväristen sukkisten kanssa ja sääret saa näkyä! Värikkäät laukut ovat pop, harvoin tulee mustia käytettyä kun vaatteet ovat niin tummia. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)