torstai 22. joulukuuta 2022

Guess korkokengät ja niiden laatu / Kenkäjoulukalenteri, Luukku 22

Postaus sisältää kaksi mainoslinkkiä, jotka olen merkinnyt kahdella (**) tähdellä. Tämän luukun kenkäpari on varmaan yksi korjatuimmista kenkäpareistani, sillä suutari on useamman kerran vaihtanut näihin uudet korkolaput ja sen lisäksi molemmista kengistä on korjattu kiinnitys sisäsyrjältä. Näin kengille saatiin lisää käyttöikää ja reunat pysyvät kestävämmin kiinni, kun ne ovat pienen pienillä nauloilla uudelleen kiinnitetyt. Näitä kenkiä olen käyttänyt paljon ja aion pitää niin kauan käytössä kuin mahdollista, sillä malli on todella kaunis ja naisellinen. Helpot ja ihanat kengät varsinkin kesällä! 


Satiini on aika herkkä materiaali kengissä, mutta niin kaunis. Punaiset satiinikorkokengät ovat Guess- merkin kengät ja toisin kuin muut saman merkin asusteet, kengät kestävät todella hyvin käyttöä ja niissä on laatu kohdillaan. Guessin kenkien laadusta olen kieltämättä yllättynyt, kuten myös kenkien lestistä, joka istuu omaan jalkaan todella hyvin. Tästä syystä Guessin korkokengät ovat käytetyimpiä korkokenkiäni ja siksi olenkin uskaltanut ostaa useamman parin, sillä hinta- laatusuhde on erinomainen. 

Brändin kengistä omaan makuun ovat eniten slingback- avokkaat ja näiden punaisten kenkien kaltaiset korkokengät. Minusta Guessin korkokenkien muotokieli on suurimmilta osin siroa ja naisellista, vaikka heiltä löytyy myös tukevampaa ja jyhkeämpää kenkää valikoimista. Nämä satiinikorkokengät ovat sirot ja tavallaan todella simppelit muotoilultaan, mutta rusetin, kiiltävän koron ja yksinkertaisen muotoilun yhdistelmä on ihastuttava. 


Guess on kenkäbrändinä aika edullinen ja varsinkin second handina korkokenkiä saa hyvään hintaan. Kenkähyllyltäni löytyy Guessin korkokenkiä sekä nahkaisina, että tekstiili- ja glitterpinnoilla. Kaikki materiaalit ovat kestäneet käyttöä todella hyvin! Laadun ja käyttömukavuuden perusteella voin suositella lämpimästi ja mikäli Guessin kengät kiinnostavat, niin brändiä jälleenmyy muun muassa Bubbleroom** ja Spartoo**. Spartoolla on tällä hetkellä alet menossa, joten kannattaa katsoa myös vaatepuoli - Guessin kengät ja vaatteet ovat laadultaan hyviä omien kokemusteni mukaan, mutta koruja en enää ostaisi toiste. 

Guessin kengissä lesti on kapeahko, joten jos jalkasi on leveämpi tai olet kahden koon välissä kuten minä, niin kannattaa valita suurempi koko. Guessin kengissä valitsen aina 37- koon, sillä 36 on hieman liian nafti sekä maihareissa, että korkokengissä. Jos korkokengät eivät ole oma juttusi, niin Guessilta löytyy myös aika siistejä nahkaisia kävelykenkiä ja tennareita. 

Onko sinulla tältä merkiltä kenkiä tai muita tuotteita? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)