lauantai 24. joulukuuta 2022

Uudet kengät - Minna Parikka Raquel / Kenkäjoulukalenteri, Luukku 24

Kuten moni saattoikin arvata, tästä luukusta löytyy uusin kenkäparini, jonka ostin Black Friday alesta. Tai oikeastaan Minna Parikalla oli Pink Friday ja kenkiä sai hyvään hintaan. En tiedä, mitä Minna Parikka aikoo jatkossa tehdä, mutta Raquel- korkokengät oli pakko saada omaan kenkäkokoelmaani, sillä en tiedä saako tätä klassikkoa enää mistään tulevaisuudessa. Nämä taitavat olla ne kengät, joista Parikka tuli tunnetuksi! 
Raquel korkokengät ovat malliltaan kauniit, rakastan sydänkoristeisia nauhoja ja näiden sydämenmuotoista leikkausta. Raquelin korko on yllättävän maltillinen, mutta pidän sen muotoilusta, joka muistuttaa Pfeifferin korkoa. Pfeifferit ovat käytetyimmät korkokenkäni, joten voin sanoa, että tämä pari on myös mukava jalassa! Pidän siitä, ettei malli ole liian kapea, mutta ei myöskään liian leveä. 

Valitsin nappanahkaiset Raquel- korkkarit, sillä se mukautuu jalkaan parhaiten. Kiiltonahkaiset ja glitter- Raquelit ovat myös kauniita, mutta kokemukseni mukaan kovempia jalassa kuin nappa- ja mokkanahkaiset Parikat. Yllättäin valitsin klassikkokenkiin vielä klassisen värinkin! Näitä ei ollut kovin monessa sävyssä saatavilla, mutta musta toimii kaiken kanssa ja ehkä se onkin paras valinta näin klassiseen malliin. 

En malta odottaa, että saan laitatettua näihin puolipohjat suutarilla! Nämä ovat malliltaan sellaiset, mitä voin talvellakin käyttää, kunhan pohja on suojattu ja nahkapohjaa pitävämpi. Monet Minna Parikan suunnittelemista kengistäni ovat paljon näyttävämpiä, mutta käytän arkena silloin tällöin myös vähän hillitympiä kenkiä. Mielessä on jo todella monta asua, missä nämä olisivat ihanat - ehkäpä nämä nähdäänkin jo alkuvuoden asuissa. Aivan ihanaa joulua teille kaikille ja erityinen kiitos teille, jotka olette seuranneet joulukalenteria koko joulukuun ajan! 

P.S. Parikka- faneille - klikkaa itsesi tänne Minna Parikan sivuille, siellä on kaikki loput kengät -40-60% alennuksessa. Alen piti aueta vasta huomenna, mutta se onkin jo avoinna! 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Nämä ovat nyt Minna Parikan omilla sivuilla alessa noin 200€ hintaan, ei paha! 😍 Siellä olisi myös paljon muitakin hyviä alennuksia, kaikki on -40-60% alessa nyt. Burgundyn väriset glitter tennarit kiinnostaisivat 🤔🤩

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)