torstai 1. joulukuuta 2022

Joulukalenteri auki - mitä tuleman pitää? / Kenkäjoulukalenteri, luukku 1

On taas aika joulun ja sehän tarkoittaa, että blogiin tulee kenkäjoulukalenteri! Lähes kaikki kalenterin luukut aukeavat kello kuudelta aamulla, että ehditte vaikka aamukahvin ääressä käydä lukemassa ja katsomassa kaikki luukut. Tänä vuonna aloitin kenkäkalenterin tekemisen jo kesällä, että ehtisin varmasti kaikki luukut tekemään, sillä joinain vuosina on ollut pakko priorisoida muita asioita enemmän ja joskus joulukalenteri on jäänyt kesken omassa elämässä tapahtuneiden asioiden takia. Mitäs tänä vuonna on tiedossa kenkäfaneille?


Olen tehnyt kenkäkalenteria niin monena vuonna, että oli pakko miettiä millä tavalla saisin kalenteriin myös jotain uutta kenkien, kenkien huollon ja vinkkien lisäksi. Toivon onnistuneeni tässä ja toivottavasti teille riittää kalenterista iloa ja hyvää mieltä koko joulukuuksi! Tässä kalenterissa nähdään myös kenkäaiheisia DIY- juttuja, podcastia, ensi vuoden kenkämuotia ja videoita, sekä jotain muutakin... Sen enempää en kuitenkaan spoilaa, vaan saatte itse ottaa selvää. 


Minusta olisi ollut ihanaa sisällyttää kalenteriin myös useampia arvontoja ja yllätyksiä teille, mutta harvan jalkineyrityksen kanssa arvot kohtaavat tarpeeksi hyvin ja osa tekee pelkästään Instagram- tai TikTok- yhteistöitä. Siitä syystä sponssasin ihan itse lahjakortin tätä kalenteria varten ja valitsin kohteen sen mukaan, että siitä on iloa, vaikka kenkiin ei sitä laittaisikaan. Tuntuu hyvältä antaa jotain takaisinpäin, kun pysytte vuodesta toiseen mukana ja elätte hengessä mukana, jonka lisäksi jaksatte kommentoidakin mukavasti täällä, sähköpostitse tai Instagramissa. Kiitos ja halaus siitä, se merkitsee minulle todella paljon!
 

Here we go, toivottavasti pidätte kalenterista! Ihanaa joulun aikaa teille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)