torstai 15. joulukuuta 2022

Steve Madden Fringly / Kenkäjoulukalenteri, Luukku 15

Onko Steve Madden sinulle tuttu brändi? Nämä ihanan sähäkät hapsukengät ovat yhdet hienoimmista kengistäni. En muista, missä alunperin näihin törmäsin, mutta näitä etsin kissojen ja koirien kanssa kunnes löysin suunnittelijan ja verkkokaupan, missä näitä oli vielä jäljellä! Steve Madden on suunnittelijana aika yllätyksellinen ja monipuolinen, sillä kengistä löytyy paksupohjaista saapasta, teräväkärkisiä korkokenkiä ja erikoisia materiaaleja läpikuultavista pohjista kiiltäviin eläinprintteihin. 

 
Useimmat kengät ovat kuitenkin enemmän nuorten aikuisten makuun paksuine pohjineen ja kirkkaine tennareineen. Kenkien muotoilun perusteella arvioisin heidän pääkohderyhmäkseen noin 18-35- vuotiaat ja myös hinnat ovat kohtuulliset. Madden ei ole kallis brändi, mutta ei myöskään ihan edullisimmasta päästä, vaan hinnat pyörivät siellä sadan euron hujakoilla ja alennuksesta kenkiä saa viidelläkympillä. Miltä kuulostaa esimerkiksi pinkit metallinhohtoiset maiharit tai sitruunankeltaiset niittikorkokengät? 

Pidän Maddenin yllätyksellisyydestä ja värien käytöstä, vaikka kokoelmastani löytyy vain kolmet kengät tältä suunnittelijalta. Sähkönsiniset Fringlyt, musta- neonkeltaiset superkorkeat korkokengät ja ruusukultaiset sandaletit. Näistä kolmesta kenkäparista suosikkini ovat nämä Fringly- hapsukengät, joissa väri on upea! Sähkönsininen on paras kaikista sinisen sävyistä. Pidän hapsujen liikkeestä kävellessä ja siitä, että hapsujen kanssa ei olla säästelty, vaan niitä on runsaasti kuten ylläolevasta kuvasta näkee. 


Näille pitäisi ommella kaveriksi mekko ja hame samaan sävyyn, vaikka pari minulla ennestään olevaa vaatetta on lähes samaa sävyä näiden kanssa. Mekot ja hameet ovat kuitenkin niin monikäyttöisiä, että ne eivät varmasti jäisi käyttämättä, jos sellaiset ompelisin samassa sävyssä. Näiden sävy on niin intensiivinen ja kaunis. 

Mukavaa torstaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)