sunnuntai 11. joulukuuta 2022

Minna Parikan Thumper / Kenkäjoulukalenteri, Luukku 11

Jos pitäisi kuvailla, millaiset kengät kuvaavat kenkämakuani parhaiten, niin vastaisin noin 10-11 senttiä korkeiden piikkikorkojen olevan suosikkejani pienellä, lähes olemattomalla platformilla. Siitä huolimatta minulta löytyy muutamat kengät, jotka ovat sirojen piikkikorkojen vastakohta. Aivan kuten tämän luukun kenkäpari on - paksut kiilakorot, korkeampi korko ja jykevä ulkomuoto. Minna Parikan Thumper- kengät ostin kaveriltani viime vuonna ja nämä ovat aivan ihanat! Kerroin kengistä aikoinaan tässä postauksessa ja todella moni teistä piti myös näistä kengistä. 


Voiko pinkillä glitterillä, metallinhohtoisilla terenauhoilla ja pupunkorvilla mennä vikaan, kun suunnittelijana on Parikka? En tiedä, mutta todennäköisesti ei, sillä nämäkin kengät ovat niin herkullisen näköiset. Rakastan näiden pinkkiä sävyä, joka taittaa fuksiaan! Glitter on myös hieman suurempaa, eikä ihan hiekkamaisen hienoa glitteriä. Tähän postaukseen halusin ottaa nämä kesällä otetut kuvat, sillä minusta näissä tuo värisävy, sekä glitterin kimallus tulee upeasti esille. Pinta on rosoinen ja elävä, ihan täynnä pientä paljettia. 


Parit toisetkin kiilakorkokengät löytyy kokoelmastani, mutta ne eivät ole niin hienot kuin nämä Minna Parikan Thumper- kengät. Ihan ihka ensimmäiset kenkäni olivat kiilakorot, mutta aika pian siirryin kiilakoroista tolppakorkoihin ja siitä pikkuhiljaa piikkikorkokenkiin. Yhdet ensimmäisistä saamistani kiilakorkokengistä minulla on edelleen käytössä ja toiset barbimaiset kiilakorot ovat olleet jalassa ehkä kaksi kertaa, mutta ne ovat niin erikoiset, että en ole niistä luopunut ainakaan toistaiseksi. Toisaalta - nämäkin ovat todella erikoiset, mutta minusta hienommat ja mukavammat jalassa. 

Näissä on sitä jotain, vaikka muuten olen sirompien ja kevyempien kenkien ystävä. Näissä ilahduttaa muotoilu värin ja kimalluksen lisäksi! 


Mitä mieltä olet kiilakorkokengistä, sopivatko kiilakorkokengät omaan tyyliisi? 

2 kommenttia:

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)