perjantai 16. joulukuuta 2022

L.K. Bennettin korkokengät / Kenkäjoulukalenteri, Luukku 16

L.K. Bennett on yksi todella laadukkaiden kenkien valmistajista ja heidän design- filosofiaansa kuuluu suunnitella tuotteet, sekä materiaalit niin, että asiakas käyttää tuotetta vuodesta toiseen eli laadun on oltava mahdollisimman korkea. Sain L.K. Bennettin kengät lahjaksi aviomieheltäni vuosia sitten ja tällä parilla on edelleen tärkeä paikka sydämessäni! Näihin olen vaihdattanut korkolaput useasti ahkeran käytön vuoksi ja lähes jokaisella kerralla suutari on tunnistanut kengät ja kehunut kenkien laatua, harvoin kuulemma näkee yhtä taidokkaasti tehtyjä kenkiä. Laadun huomaa myös käytössä, sillä ohuesta korosta huolimatta nämä eivät notku tai tunnu kiikkeriltä jaloissa, vaan kengät ovat todella tukevat jalassa ja kävellessä. 
 

Rakastan näissä kengissä tortoise shell- printtiä, joka näyttää kauempaa katsottuna ihan tavalliselta, tummalta kiiltonahalta, mutta lähempää printti erottuu edukseen. Erityisesti auringossa värisävyt tulevat upeasti esiin, kuten alla olevassa kuvassa ja yllä olevassa kuvassa kengät ovat varjon puolella kuvatut, jolloin printti ei erotu yhtä selvästi. Printti kiiltonahassa on todella elävä ja kaunis sävyltään, joka on upea yksityiskohta korkokengissä. 

L.K. Bennettin kenkien muotokieli on naisellinen ja valikoimasta löytyy myös klassisia korkokenkiä, ei pelkästään erikoisempia. Minusta on mielenkiintoista, miten monella eri tavalla Bennettillä suunnitellaan remmien asettumissa eri kenkämalleissa. Näissäkin kengissä remmit menevät limittäin ja joissain kengissä remmi voi ikään kuin kiertää päkiän vierestä nilkkaan asti. Hieno yksityiskohta ja luovaa suunnittelua! Nämä ovat yhdet mukavimmista korkokengistäni, suosittelen. 


Onko L.K. Bennett teille brändinä tuttu? Ihanaa viikonloppua teille kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)