perjantai 23. joulukuuta 2022

Yhdet talvinilkkurit, 9 erilaista asua / Kenkäjoulukalenteri, Luukku 23

Tämän päivän luukun aihe vaihtui vähän lennossa, sillä piditte todella paljon aiemmin julkaisemastani "yhdet saappaat, 14 erilaista asua"- postauksesta. Siitä syystä sisällytän kalenteriin myös toisen luukun samalla idealla, sillä myös talvinilkkureilla löytyy kymmeniä asuja täältä blogista. Nämä Calvin Kleinin nahkanilkkurit ovat olleet vuosia ahkerassa käytössä ja nämä ovat ehdottomasti pehmeimmät nilkkurit mitä minulla on. Erittäin hyvät jalassa, lämmittävät jalkoja pakkasilla ja pohja on kuminen, joten nämä pitävät niin jäällä kuin lumellakin. Minusta tämän tyyliset mukavat ja lämpimät nilkkurit kuuluisivat jokaisen kenkäkaappiin, sillä nämä sopivat arkeen ja juhlaan. Musta on värinä tyylikäs ja sopii kaiken kanssa yhteen, vaikka useimmiten minullakin näkyy värikkäitä kenkiä jaloissa. Luottonilkkurit ovat helppo valinta, varsinkin jos ei osaa päättää, mitkä kengät haluaisi tänään laittaa jalkaan. 

Löysin nämä Calvin Kleinin nilkkurit aikoinaan Joensuun Carlsonilta alennusmyynneistä, mutta ymmärtääkseni brändiä ei enää myydä siellä, vaikka Kleinin kengissä laatu ja materiaalit kohtaavat erittäin hyvin hinnan kanssa. Netin kautta onneksi löytyy, jos kivijalkaliikkeistä ei löydy sitä mitä etsii. Kieltämättä yllätyin, että näitä kenkiä olen käyttänyt ehkä eniten kapeiden kynähameiden ja midihameiden kanssa, kun taas saappaita eniten minihameiden ja kellotettujen hameiden kanssa. Näissä asuissa on monta ihanaa vaatetta, jotka ovat unohtuneet arjessa kaapin pohjalle. Siksi on ihanaa käydä vanhoja postauksia läpi, koska se inspiroi myös minua pukeutumaan monipuolisemmin ja joskus tuleekin sellainen vaate vastaan, mitä en muistanut vaatehuoneen hyllyltä löytyvän enää. 

Valinnanvaraa vaatehuoneestani kieltämättä löytyy, mutta olen ihmisenä sellainen, joka käyttää vaatteet loppuun asti. Joskus harvoin myyn kirppiksellä eteenpäin vaatteita ja kenkiä mitä en ole käyttänyt vuoteen tai kahteen. Talvikengissä minulle tärkeintä kenkien ulkonäön lisäksi on pitävä pohja - joko tällainen maiharipohja kuin näissä tai suutarin laittama talvipohja tai muu kuminen puolipohja. Haluan, että kengät näyttävät hyvältä myös arkena, vaellusreissut sun muut voi sitten tehdä käytännöllisemmillä ja tarkoitukseensa sopivilla kengillä. Monesti kauniimmat talvikengät tehdään jossain ihan muualla kuin Pohjoismaissa, joten niiden pohjat eivät ole ihan Suomen oloihin sopivat, mutta onneksi suutareita on olemassa. Monista kengistä ja ihan avokkaistakin saa talvikengät, kunhan laitattaa niihin kumipohjat suutarin avulla. 

Tsekkaa ihmeessä myös eilen tullut jouluhaaste, mikäli et sitä huomannut vielä! Osa teistä tulee tänne blogin puolelle Blogit.fi- sivun muoti- kategorian kautta, mutta jos julkaisee kaksi postausta yhden päivän aikana, niin pelkästään toinen tulee tuonne blogisivuston syötteeseen. Blogin omalla sivulla sitten näkyy kaikki tulleet postaukset. :) 

Ihanaa aatonaattoa teille kaikille, huomenna nähdään viimeisen luukun parissa. 

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta joulukalenterista! Tämä joulun odotus tuntui menevän nopeasti ja nyt onkin jo jouluaatto. Viimeisen luukun taidankin avata lämpöiseen kääriytyneenä ja lämmintä glögiä juoden. Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi! 🎄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Loppuvuosi on mennyt kyllä nopeasti, vastahan oli syksy. Kuulostaa mahtavalta! Täällä heräiltiin jo kuuden maissa, kun kukaan ei saanut enää unta ja avattiin ekat lahjat aamulla. Pian tulee viimeinen luukku, käyhän tsekkaamassa. Ihanaa joulua myös sinnepäin ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle 2023! <3 :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)