torstai 8. joulukuuta 2022

Kenkäunelmia / Kenkäjoulukalenteri, Luukku 8

Pari vuotta sitten julkaisemaani kenkähaaveiden listaan on tullut muutamia pareja lisää tässä parin vuoden aikana. Haaveita on hyvä olla, suuria ja pieniä. Osa helposti toteutettavissa olevia ja osa sellaisia, mitkä on mahdollista saavuttaa joskus tulevaisuudessa, jos tekee paljon töitä sen eteen. 


Sophia Websterin Delicia Marabou Mule kengät pääsivät vasta hiljattain tälle listalle, aivan upea kenkäpari! Mules- malliset kengät eli pistokkaat eivät ole koskaan ollut oma juttuni, kuten tässäkin postauksessa kuvaan, mutta nämä ovat todella kauniit ja värikkäät pörröineen. Näistä Delicia Marabou Mule- kengistä valitsisin ehdottomasti Emerald- värin, vaikka muutkin sävyt ovat upeita. Yksiin tiettyihin Sophia Webstereihin olisikin jo säästettynä rahat, mutta en taida tässä energiakriisissä uskaltaa laittaa yhtään säästöistä kenkiin. Ehkä tulevaisuudessa, jos Suomen talous alkaa näyttää paremmalta ja suomalaisten ostovoima olisi parempi kuin mitä se on viimeisten vuosien aikana ollut. Jimmy Choon Aveline 100 -kengät olisivat aivan mahtavat pinkkinä tai mustana! Näihin kenkiin ihastuin heti löytäessäni nämä ja olisi kieltämättä todella vaikea valita kummassa värissä nämä ostaisin. Todella kaunis ja persoonallinen kenkämalli, joka näyttää ettei edes kenkien tarvitse olla keskenään täysin samanlaiset. Yksinkertaisesti upeat. 

Tälle päivitetylle kenkähaaveiden listalle pääsee myös Minna Parikka Blondie eli käytännössä pupumaiharit tolppakorolla. Näitä olen miettinyt jo kauan, mutta synteettinen lämpövuori vähän mietityttää ja en ole varma, ovatko nämä kengät hintansa arvoiset uutena ostettuna. Malli ei ehkä ole eniten omaa tyyliäni, koska korko on niin jyhkeä ja aika matala, mutta muuten nämä kengät ovat todella kauniit puuterin ja mustan sävyissä! Uskoisin, että nämä toimisivat omassa tyylissäni niin sanottuina "järkevinä talvikenkinä". Blondiet ostan todennäköisesti second handina tulevaisuudessa, jos oma koko sattuu vastaan - kerran jo sattuikin, mutta myöhästyin muutamalla sekunnilla. 

Minna Parikka pupukorvalliset korkkarit ovat olleet jo vuosia haaveissani, mutta hankalaa on löytää omassa koossa varsinkaan niitä harmaita pupukorkokenkiä. En enää muista minkä vuoden mallistossa näitä oli, mutta näissä oli ihana korkea korko ja näyttävät pupunkorvat. Materiaalina mokkanahka. Nämä toivottavasti tulevat joskus vastaan second handina oikeassa koossa! 


Tässä postauksessa lueteltujen kenkien lisäksi kannattaa tsekata aiempi listani unelmakengistä, joista löydät mm. Manolo Blahnik - Hangisit sähkönsinisenä, Jimmy Choo Ari tai Avril- kengät ja Sophia Websterin Chiara- kengät sinisillä peilisiivillä. Nämä kaikki kengät haluaisin joskus saada kenkäkokoelmaani. 

Mistä kengistä sinä haaveilet? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)