lauantai 5. joulukuuta 2020

Parhaat juhlakengät talven juhliin - Kenkäjoulukalenteri, luukku 5

*Postaus sisältää mainoslinkkejä ja kaikki kollaasien alla olevat linkit ovat kaupallisia, muut linkit tavallisia. Tunnistat mainoslinkit tuttuun tapaan kahdesta (**) tähdestä, linkkien kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. 

Joulun aikaan ja pikkujoulujen aikaan on jo lunta ja mahdollisesti jäiset tiet, joten kengiltä pitää vaatia hieman enemmän. Usein toimivin vaihtoehto on se, että vaihtaa kengät sisätiloissa juhlakenkiin, mikäli niiden kenkien pohja ei ole kuminen tai muuten karhea. Karheutta juhlakenkien pohjaan voi saada myös erillisillä liukuesteteipeillä tai ihan vaan ronskisti vetämällä saksien terällä karheampaa pintaa muovipohjiin. Kuminen puolipohja on kuitenkin pitävin talvella, sekä se tavallinen versio, että myös varsinainen talvipohja, joita suutarit laittavat kenkiin pyydettäessä. 

Keräsin tähän postaukseen ihania juhlakenkiä joulun juhliin, toivottavasti saatte tästä vinkkejä ja inspiraatiota! Tällä hetkellä tilanne maailmalla ei ole paras juhlien pitämiseen, mutta aina on mahdollisuus juhlistaa pikkujouluja etänä tai pienemmällä ystäväporukalla annetut suositukset huomioiden, varsinkin jos on muutenkin esimerkiksi työn kautta jatkuvasti tekemisissä.

Glitterkengat-Sugarfree-shoes-korkokengat


Steve Maddenin niittikorkokengät ovat must have- hankinta! Aivan upea pari, ihan samanlaisia minulla ei vielä olekaan. Steve Maddenin korkokengissä on vielä hyvin kokoja ja hintaa niillä on 113 euroa. Tämän brändin kengät ovat hintansa väärtejä, laatu on kohdillaan ja useimmat kengät ovat nahkaisia, mutta nämä ovat napakkaa keinonahkaa. Niiden alla myös toiset Steve Maddenit kultaisina sandaletteina - nämä kannattaisi vaihtaa vasta juhlapaikalla jalkaan näin talvella. 

Saappaat alareunassa oikealla ovat aitoa nahkaa ja niissä on pitävä pohja, eli tämän kaltaiset saappaat voisin itse valita juhliin mekon kaveriksi. Yläreunan Gattinoni nilkkureissa on erittäin kohtuullinen hinta - kuusikymmentä euroa ei ole ollenkaan paha näin kauniista parista! Näissä on myös rouhea pohja ja malliltaan kengät sopisivat muuallekin kuin juhliin. Alaan vetoketjusaappaat ovat upeat, mutta niitä on enää yhdessä koossa, mutta alennus on huikea kun katsoo alkuperäistä hintaa. Aivan ihanat luksussaappaat. Bourne Laura- leopardikuvioisissa kengissä on kauniina yksityiskohtana kimaltava korko ja hintaa korkokengillä on hieman yli sata euroa. Kengät ovat nahkaa ja tekstiiliä. 

Mustat-saappaat-korolla Mustat-saappaat  

Kaksi verkkokauppavinkkiä - Vamskon vastuullinen kenkämallisto ja KipKopin upeat saappaat


Moni teistä on ihastellut näitä yllä olevissa kuvissa näkyviä Dame Rosen saappaita, jotka löysin Italian reissulla pienestä Gargnanon kylästä. Saappaita en ole nähnyt missään muualla myynnissä, mutta törmäsin KipKopin verkkokaupassa vastaaviin saappaisiin ja nämä olisivat ihanat myös juhlakenkinä talvella ja syksyllä! Tällä hetkellä siellä on vielä ainakin yhdessä koossa punaisia saappaita, mustat lähes samanlaiset olivat jo loppuneet, mutta kannattaa siitä huolimatta tsekata KipKopin saapasvalikoima. Pitkät varret lämmittävät sääriä ja punainen väri olisi upea katseenkiinnittäjä muuten tummien asujen ja pikkumustien kanssa, jonka lisäksi tämä korkomalli on aivan upea. Platformia näissä saappaissa on hieman eli päkiä ei ole ihan kiinni jäisessä maassa, joten varpaat eivät palellu yhtä helposti pakkasilla kuin ohutpohjaisempien saappaiden kanssa. 

Toisena verkkokauppa vinkkinä otin mukaan myös Vamskon, joka lanseerasi vastuullisesti valmistettujen kenkien malliston. Käykää ehdottomasti tutustumassa siihen täällä, varsinkin te, jotka pidätte matalammista kengistä, tarvitsette hyviä talvikenkiä ja panostatte myös vastuullisiin valintoihin. Vamskolle myös suuren suuri peukku asiakaspalvelusta ja sähköposteihin vastaamisesta, suosittelen! Heidän valikoimastaan löytyy aivan ihania maihareita, korkokenkiä ja saappaita - myös matalina, sekä edullisemmilta brändeiltä eli varmasti löytyy jokaiselle jotakin. 


Spartoo, kenkävinkit ja kenkäkollaasit suosikeistani

Mitäs joulunaika olisi ilman glitteriä, strasseja ja sähäkkää väriä? Molemmat kuuluvat jouluun kuin nenä naamaan, joten tässäpä olisi hieman kimallusta ja juhlavampia vaihtoehtoja talven juhliin. Alla olevasta kollaasista ylärivin ruskeat karvapintaiset ovat Ted Bakerin Sagsa- korkokengät, jotka ovat nahkaa ja klassisesta väristä huolimatta kenkien karvapinta tuo jotain erikoista näihin kenkiin. Hopeiset kengät vasemmalla sopivat pienempään budjettiin, mutta niistä on enää pieni koko jäljellä - samalla brändillä on saman mallisia kenkiä myös muissa väreissä. 

Yläreunassa oikealla on Michael Korsin ihanat Keke- strassikengät, joita saa vielä jokaisessa koossa. Nämä olisivat aivan ihanat, mutta Michael Korsin kengissä lesti on todella kapea eli se kannattaa huomioida näiden kenkien kanssa. Kapeille jaloille ovat kuitenkin hyvät jalassa, mutta leveämmälle jalalle eivät mene mukavasti jalkaan. Oma jalkani on leveydeltään aika keskiverto ja kapeahko, mutta ei näin kapea mitä näihin kenkiin tarvitsisi, mitä olen Korsin kenkiä sovitellut. 



Irregular Choicen kimaltavat kengät rusetilla sopivat pikkujouluihin ja jouluun täydellisesti, mikä kimallus molemmissa pareissa! Keskellä on vähän hempeämmän sävyiset klassiset avokkaat ovat Dumondin valmistamat nahkaiset korkkarit. Dumond on laadukas brändi, sitä myytiin aiemmin pienessä kenkäliikkeessä Joensuun keskustassa ja itsellänikin on varastossa yhdet Dumondin kimaltavat hopeat korkokengät. Spartoon valikoimassa todella monia kenkiä on pieniä määriä, joten jos jostain parista haaveilee, niin kannattaa olla nopea liikkeissään.


Paco Gil Bestone- korkokengät ovat aivan ihanat, vaikka malli on erikoinen. Jotenkin tuo "bensamainen" väritys viehättää, sillä väri näyttää aina erilaiselta eri kulmista ja eri valoissa. Ai että, miten kaunis pari! Tähän kollaasiin kokosin myös budjettivaihtoehtoja eli näistä Tamariksen korkokengät (kirkkaanpunaiset ja kultaiset) ja alareunassa olevat punaiset Shellys London Starr- kengät ovat edullisempia kenkiä.


Mustissa korkokengissä on samantyyliset yksityiskohdat kuin Manolo Blahnikin Hangisi- korkkareissa, jotka ovat Sinkkuelämistä tutut. Näistä Dune Betti- kengät maksavat reilut 70 euroa, mutta Sebastianin Arpiki- korkokengät nahkaisina kustantavat jo 450 euroa. Menburin kenkien samettipinta olisi kaunis juhlapukeutumisessa ja muutenkin miellän sametin enemmän syksyn sekä talven materiaaliksi nukkapintansa takia. Menburilta löytyy myös upeita kenkiä ja laatu on niissä kohdillaan, vaikka hinta ei ole korkea verrattuna moniin muihin saman laatuisiin kenkiin.


Pakko myöntää, että tuli monet aivan ihanat kengät vastaan nettikauppoja selatessa, mutta onneksi tällä hetkellä muut hankinnat ja korjaustyöt menevät kenkien ostamisen edelle. Muuten saattaisi tulla jouluna aika monta kenkäpakettia tähän talouteen...



Toivottavasti teille oli tästä iloa ja Spartooltahan** saa tällä hetkellä alennusta normaalihintaisista tuotteista käyttämällä koodeja "JOULUKUU5" (ilman ostosumman alarajaa, 5% alennus) tai "JOULUKUU10" saa 10% alennuksen 100 euroa ylittävästä tilauksesta. "JOULUKUU15" koodilla saa -15% 150 euroa ylittävästä ostoksesta. Alekoodit ovat voimassa 1.1.2021 asti. Spartoon valikoima on uskomattoman laaja, sieltä löytyy merkkikengät, lenkkarit, korkokengät ja edullisempia kenkiä myös. Tässä postauksessa näkyvät tuotteet ovat pelkkä pintaraapaisu siitä, mitkä tuotteet itseäni miellyttivät eniten ja selaamista olisi riittänyt vielä todella pitkäksi aikaa.

Mukavaa viikonloppua teille! 

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Indeed, just thinking that should I order one pair of these... :) Thanks for commenting <3

      Poista
  2. Oijoi aivan ihania korkoja tässä postauksessa <3 Mä rakastan juhlia, joten tää postaus oli kerta kaikkiaan herkullinen. Vaikka nyt tänä vuonna ei meillä juhlita ja eipä varmaan moni muukaan :D Edes varovaisesti ei valitettavasti tänä vuonna päästy juhlimaan, mutta ehken ensi vuonna sitten 8)

    Mä rakastan nimenomaan glitter avokkaita ja ylipolvensaappaita juhlakautena, mutta ainokaiset glitter avokkaani pistin hetki sit myyntiin kirpparille. Koin ne jo liian korkeaksi itselleni, kuten monet muutkin todella korkeat avokkaat aion pistää pian kiertoon kirpparille. Jännä sinänsä että avokas malleissa koen liian korkeeksi todella korkeat, mutta saappaissa ja nilkkureissa korkeampi korko sit menee :'D

    Ihanaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla, että nää on siunkin makuun! <3 Juhlissa on sitä jotain, on huippua laittautua vähän enemmän eri rientoihin. <3 Varsinkin nyt tuntuu spesiaalilta, kun vuosi on ollut mitä on. Ehkä meidän pitää ottaa joku videopuhelu tyttöporukalla ja viinitellä etänä nyt tämmöisenä aikana? <3 :)

      Hassua kyllä, mut jos tuntuu, että pitää kiertoon laittaa, niin eikun vain. Mie mietin, että möisin nuo miun nudet Louboutinit, tulee nykyään niin harvoin käytettyä. Ihanathan ne on, mutta esim. Parikan kenkiä ja Gucceja käytän enemmän kuin niitä, niin ehkä voisi olla aika luopua.

      Kiitos samoin sinne! <3

      Poista
  3. Upea kattaus ihania kenkiä! Ekan kuvan Korkkarit ovat upean väriset. Muistakin moni olisi kelvannut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pihla! <3 Näitä kenkiä on toooodella suuri valikoima tuolla Spartoolla, meni hieman aikaa selaillessa kauneimpia. :) Ekan kuvan korkokengät ovat Sugarfree Shoessin korkokengät, sitä brändiä saa esim. Brandosalta nykyään. ^^ Ihana kuulla!

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)