lauantai 1. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 1

Täällä ollaan taas kenkäjoulukalenterin parissa! Viime vuonna pidin ensimmäistä kertaa blogijoulukalenteria ja se olikin todella suosittu, jonka lisäksi sain pyyntöjä jatkaa kalenterien tekemistä myös tänä vuonna. Vuoden 2017 joulukalenterista paljastui joka päivä erilaiset kengät tarinoineen tänne blogin puolelle, mutta tänä vuonna on vähän jotain erilaistakin tiedossa. Toteutan joitain toiveita kalenterin suhteen ja olen myös itse halunnut tehdä joitain muutoksia tähän kalenteriin, joten luukuista paljastuu välillä jotain erilaistakin. Näiden lisäksi tulee toki normaaleja postauksia, jotka tulisivat ilman joulukalenteriakin tänne eli aika paljon luettavaa on tiedossa!

Ensimmäisestä luukusta paljastuu inspiraatiota pikkujoulukauteen - voiko mitkään muut kuin glitteriset korkokengät sopia pikkujouluihin paremmin? Nämä pääsitte näkemään ensimmäisen kerran Espanjan ostoksiin keskittyvässä postauksessa, mutta tässä postauksessa kengistä on enemmän kuvia ja yksityiskohdista myös.

Glitter_heels_from_Botticelli_gold

Botticelli_glitter_heels_gold_kengat_Espanjasta

Nämä Botticellin korkokengät ovat Espanjassa valmistetut ja nämä löytyivät La Marinan ostoskeskuksesta noin 35 euron hintaan. Kengät vaikuttavat laadukkailta niin materiaaliensa kuin työnjälkensä puolesta, mutta näitä en ole valitettavasti päässyt käyttämään vielä ulkosalla. Espanjan helteessä uusien kenkien sisäänajo ei houkuttanut, eikä Suomessa ole ollut kovin otollisia kelejä kenkien sisäänajoon. Mahtaisikohan sattua jotkut sopivat juhlat minullekin, mihin voisin nämä laittaa? Pikkujouluja ei pahemmin ole tiedossa, mutta ainakin sisätiloissa näitä on ilo käyttää.

Botticelli_kultaiset_korkokengat_remmikengat

Botticelli_golden_heels_kengat_pikkujouluihin

Näissä kengissä minua miellyttää eniten väri, kimallus ja jalkapöydän yli menevät remmit. Minusta nämä viistossa jalkapöydän ylittävät remmit ovat kauniit, mutta myös käytännölliset - nämä eivät varmasti tipahda jalasta, vaikka koko olisi hieman liian väljä.

Pidän kultaisesta värinä todella paljon, kun se on näin kimaltavaa tai näin kiiltävää kuin Guccin korkokengissäni. Koruissa suosin kuitenkin valkokultaa tai hopeaa, mutta kengissä ja laukuissa saa olla kullan tai punakullan sävyjä! Näillä kengillä on hyvä aloittaa kenkäjoulukalenteri, varsinkin kun pikkujouluaika on kuumimmillaan.

Botticelli_golden_glitter_heels

4 kommenttia:

 1. Uu mitkä korot, ihanat sellaiset ;) Nuita voisin jopa minäkin käyttää, kun on ihan pikkaisen päkiän allakin korkoa näissä. Ehdottomasti pikkujouluihin täydelliset kengät! Harmi ettei juhlia sisätiloissa, joissa voisi kenkiäkin käyttää, oikein paljoa oo meilläkään. Sellaiset ois kivoja :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! <3 Kultainen on ihana väri kenkiin, näyttävä ja sopii monen asun kanssa yhteen. :) Nämä ovat aivan ihanat, kuten myös ne kultaiset Guccitkin! <3 Joo, saisihan nämä toki joihinkin juhliin laitettua, kun ulkona käyttäisi joitain muita kenkiä ja vaihtaisi nämä paikan päällä. :)

   Poista
 2. Onpa herkut ja kuinka edulliset ovat olleet!😍 Oon pitkään etsiskellyt kultaisia korkkareita kans (ehkäpä just niiden sun guccien innoittamana🤣), harmi kun kesällä en tilannut eräitä moschinon korkkareita, jotka ois ollu hyvässä alessa ja just sopivan kimaltavat!😢

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, nämä oli aika hyvässä alessa! :) Toki Espanjassa oli muutenkin edullisempia nämä kengät, varsinkin paikalliset. <3 Jos muistat mallin nimeä tai varmaan Moschinollakin saattaisi löytyä samat jostain verkkokaupasta? Kannattaa tsekata ainakin! <3 Myös Tori.fi kannattaa tsekata, sieltä tekee löytöjä. ;)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)