tiistai 4. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 4

Postauksessa on yksi mainoslinkki, joka on merkattu kahdella (**) tähdellä. Olen nuorempana ollut melkoinen alehaukka, joten silloin tuli ostettua paljon edullisia kenkiä ja joitain kenkiä jopa useammat eri värissä. Näitä Sugarfree Shoessin korkokenkiä tuli aleen Members.comille**, jossa vaihtuu viikottain tarjoukset eri merkkien tai erilaisten vaatteiden kesken. Esimerkiksi naisten, lasten ja miesten vaatteita voi tulla tietyltä merkiltä, mutta joskus myös tulee pikkujouluvaatteita laidasta laitaan myyntiin. Tuolloin vuosia sitten näitä Sugarfree Shoessin kenkiä tuli myyntiin hyvään hintaan, joten tilasin neljät (!) kimaltavat korkokengät itselleni ja hintaa taisi jäädä koko setille postareineen joku 60 euroa. Membersiltä tekee siis löytöjä, jos vaan viitsii seurata suht aktiivisesti viikottain muuttuvia tarjouksia!

Sugarfree_Shoes_glitter_heels-2

Kaikki neljä paria eivät olleet samanlaisia, mutta kahdet olivat samanlaiset - tämän mallisia peeptoe- kärkisiä kenkiä tilasin violetit ja hopeat. Kolmannet ovat nämä kirkkaanpunaiset paljettikorkokengät ja neljännet ovat vihreät kimaltavat tekstiilipintaiset korkokengät. Kaikki neljä ovat niin kauniita väreiltään, että en ihmettele yhtään, että tilasin silloin kaikki neljä paria kerralla.

Erityisesti nämä violetit ovat upeat, sävy on juuri täydellinen ja kukapa voisi vastustaa noin kimaltavia korkkareita? En minä ainakaan.

Sugarfree_Shoes_glitter_heels-4

Näitä olen käyttänyt viimeksi varmaan keväällä, joten pitääpä yhdistää nämä taas johonkin päivän asuun, mikäli lumet vielä sulavat. Nämä ovat sellaiset hyvän mielen kengät - nämä ovat yksinkertaisuudessaan niin kauniit ja näihin liittyy hyviä muistoja.

Sugarfree_Shoes_glitter_heels-5

2 kommenttia:

  1. Wow todella kauniit, värikin iskee kun nyt oon niin hurahtanut viininpunaiseen 8) Nää ois kauniit pikkujouluasussakin. Mulla taitanee olla myös yhdet Sugarfreen korot, sellaiset ihanan pastellisen keltaiset 8) Hyvän tarjouksen oot bongannut jos neljälle parille jäänyt hintaa vain 60 euroa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Nämä ovat kyllä aivan ihanat, sopisi hyvin pikkujouluasuihinkin. :) Pastellikeltaiset korot kuullostavat ihanalta! <3 :) Joo, nuorempana tuli seurattua verkkokauppoja ja alennusmyyntejä todella aktiivisesti, usein tuli tehtyä tuollaisia tarjousostoksia. ;) :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)