sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 9

Calvin Kleinin kenkien lesti on omalle jalalleni loistava ja saman merkin kenkiä minulta löytyykin useampia. Nämä kengät taisin ostaa käytettynä jostain merkkikenkäkirppikseltä tai Tori.fi:stä, muut ovat löytyneet ihan kivijalkaliikkeistä. Calvin Kleinin kiiltonahka on huomattavasti pehmeämpää kuin Christian Louboutinin tai Minna Parikan kenkien kiiltonahka, eli materiaali mukautuu jalkaan huomattavasti nopeammin ja tuntuu paremmalta jalassa. Kleinin kengissä on ylipäänsä pehmeämmät materiaalit kuin monissa muissa merkkikengissä, joten näitä on ilo käyttää.

Calvin_Klein_shoes

Käytin näitä korkokenkiä viimeksi häissä tämän vuoden elokuussa, mutta jossain välissä otin nämä pois ja siellä sitten tanssittiin muiden kanssa ihan sukkasillaan. Hauskaa oli, mutta jalat väsyivät loppuiltaa kohden niin, että mies huolehti kengistä kun minä kipaisin ilman kenkiä autoon. Muuten olivat kyllä loistava pari asuni kanssa, juuri sopivan korkeat, ettei iltapuvun helma laahannut maata pitkin!

Calvin_Klein_shoes-2

Näissä kengissä on aika hauska piirre tuo, että varpaiden päälle tuleva somiste näyttää ihan arkulta. Tai minulle ainakin tulee ekana mieleen sellainen vanhan mallinen arkku. Yksinkertaisen tyylikäs yksityiskohta tämä on siitä huolimatta, tuo vähän persoonallisuutta muuten simppeliin avokasmalliin. Calvin Kleinin kenkiä tulen hankkimaan jatkossakin, hinta- laatusuhde on todella hyvä ja lesti istuu omaan jalkaan todella hyvin.

Calvin_klein_peeptoe_heels

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)