torstai 20. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 20

Tästä luukusta paljastuu aika harvoin käyttämäni kengät. Poetic Licenceltä löytyy todella erikoisia kenkiä, suurimpaa osaa en jalkoihini laittaisi, mutta nämä olivat minusta niin ihanat, että nämä ostin aikoinaan. Jos kärki olisi mantelinmuotoinen, niin käyttäisin näitä varmaan useammin.

Poetic_license_high_heels-8

Näiden yksityiskohdat kuitenkin viehättävät ja materiaalien erikoisuus. Pääosin kengät ovat mokkanahkaa, mutta näissä on myös villakangasta, virkattuja kukkia, glitteriä ja käsintehdyn näköinen tikkaus villalangalla. Pohjat ovat myös yhtä koristeelliset rusettikuvioidensa kanssa, mutta ovat käyttökertojen aikana kuluneet. Näitä käytin tiiviimmin noin kuusi tai seitsemän vuotta sitten, mutta nykyään ehkä kerran vuodessa tai pari kertaa, mikäli käytän useammin violetin sävyjä.

Poetic_license_high_heels-7

Poetic_license_high_heels-6

Poetic_license_high_heels-4

Poetic_license_high_heels-2

Poetic Licencen kenkälaatikot ovat yhtä koristeellisia kuin nämä kengätkin - näidenkin laatikko oli kuin kassi, jonka sisältä vedettiin kenkälaatikko ulos. Kokonaisuus on siis viimeisen päälle suunniteltu laatikkoa, kengän sisä- ja ulkopohjia myöten! Myös Iron Fist kiinnittää huomiota kenkien sisäpohjiin, joissain malleissa on todella koristeellisia samettipintaisia pohjia ja linkin kengissä on kultainen säihkyvä sisäpohja.

Poetic_license_high_heels

Näissä kengissä värit ja yksityiskohdat ovat ihanat, mutta tylppä kärki on ainoa, joka mättää eli jonka takia en näitä kenkiä käytä niin usein. Useimmiten suosin mantelinmuotoista kärkeä, se on mukavin jaloille ja on yksinkertaisen kaunis. Mutta tylpästä kärjestä huolimatta en näistä kengistä luovu, sillä tällaisia ei tule ihan jokaisella vastaan kun malli on niin erikoinen.

Poetic_license_high_heels-9

2 kommenttia:

  1. Oi miten suloiset nämä kengät! Näistä tulee mieleen ihan joulu jostain syystä, väriltäänkin kävisi jouluun. :) Mukava nähdä välillä tällaisia erikoisuuksia <3 En oo tainnut koskaan näitä nähdä sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! <3 Joo, totta. Ainakin matskujen puolesta tulee mieleen? Nää on tainnut olla asukuvissa viimeks jonkun pari vuotta sitten, eli on kyllä aikaa. :D :D

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)