keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 5

Käytin yhdessä välissä vuosia sitten usein Iron Fistin kenkiä, sillä näiden suunnittelussa on sitä jotain - ihanaa naisellisuutta, rock- henkisyyttä ja rosoisuutta. Tältä merkiltä minulla on ollut todella monia kenkiä, mutta osan olen myynyt syystä tai toisesta eteenpäin. Näistä Iron Fistin kengistä minulla on sellaiset edelleen käytössä, jotka ovat mukavampia käytössä ja erityisen kauniita. Nämä kengät ovat ihanat niin sähäkän värinsä kuin muutenkin mallinsa puolesta!

Iron_fist_lace_high_heels-2

Iron_fist_lace_high_heels

Kenkien T-remmi on yksityiskohta, josta pidän kengissä, sillä se huokuu vanhaa aikaa ja naisellisuutta. Näin korkeissa kengissä remmistä on myös hyötyä, mutta onhan se söpö yksityiskohta rusetin lisäksi.

Tämä kuosi on Iron Fistilta lemppareitani - pitsin seasta löytyy sydämiä ja kukkia, joiden lisäksi kuviosta saattaa bongata muitakin yksityiskohtia. Vastaavalla kuosilla minulla on kengät ja iltalaukkumainen lompakko, joissa mustan pitsin alta pilkottaa klassisempi beige.

Iron_fist_lace_high_heels-3

Iron_fist_lace_high_heels-5

Iron Fistin kengät ja muut tuotteet valmistetaan sillä ideologialla, että useammilla olisi näihin alternative- tuotteisiin varaa, joten mitään superlaadukasta ei ehkä kannata odottaa. Kengissä ei käytetä nahkaa tietääkseni vieläkään, aiemmin ainakin kaikki kengät ovat olleet keinonahkaa tai tekstiiliä. Näissä on kuitenkin aivan upeita kuoseja ihmissusihenkisestä kuosista pallokuosiin ja niin edelleen. Hintataso on kohtuullinen, uudet saa 50 eurosta ylöspäin ja käytettynä näitä löytää helposti halvemmallakin. Malleja ja kuoseja on niin erilaisia, niin näistä uskoisin löytyvän sopivia kenkiä niin pin up- tyyliä ihasteleville kuin myös muille rokkareille ja gooteille. Ja heille, jotka tykkäävät käyttää erikoisia katseenkiinnittäviä kenkiä!

2 kommenttia:

  1. Ihanat! Mulla löytyy tonkuosiset beiget kiilakorolla :) Mulla on ollut Iron Fistin takki käytössä jo kahdeksan vuotta, ja ainakin kolme hupparia löytyy eikä niissäkään ikä näy, joten heidän vaatteensa ovat aika laadukkaita, korkkareihin tulee helposti kulumaa tms. En ole kyllä ikuisuuksiin enää tilannut heidän tuotteitaan, joten en tiiä onko tilanne muuttunut. Joku päivä selasin heidän nettisivujaan, ja tosi tylsäkuosisia vaatteita oli! Harmi. Jos jostain löytyis se ihmissusikuosinen laukku, mulla on semmonen mutta alkaa olla jo niin kulunut että pitäisi raaskia luopua :D mut se on ollu vuosikaudet mun lempparilaukku nyyh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Miulla ne beigepohjaiset ovat samanlaisella korolla, mutta niissä on varpaiden päällä organzakukka ja satiininauhat, joita voi sitoa eri tavoilla. :) ^^ Kuullostaa todella hyvältä - itsellä ei ole muistaakseni heidän vaatteitaan ollut, mutta ihana kuulla että siulla on kokemusta vaatteistakin! <3 Joissain kotimaisissa verkkokaupoissa on niitä vanhojakin tuotteita ja kuoseja, kannattaa tsekata löytyisikö tuo laukku jostain. Tai jos googlaat Wolfbeater (muistaakseni tuo oli kuosin nimi) mallistoa, niin luulisi jostain löytyvän uusi vanhan tilalle. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)