lauantai 22. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 22

Kengät ovat blogin kautta saadut. Tämän päivän luukusta paljastuu vähän juhlavampi kenkäpari, joka on jäänyt harmillisen vähälle käytölle. Nämä kengät ovat Kipkop Storesta, jossa myydään kenkien lisäksi ihania Fioren sukkatuotteita ja nykyään Kipkopilta saa myös vaatteita ja laukkuja.

Korkokengat_kipkop_Store-5

Nämä kengät ovat osittain satiinia, mutta satiinin sijaan minua sykähdyttävät ennemminkin etuosan strassinauhat ja kultainen kiiltävä korko. Korkoa näissä on sopivasti ja plattaria myös arkikäyttöön, mutta näiden yksityiskohdat sopivat paremmin juhlia ajatellen. Nämä sopivat erään pikkumustani kanssa loistavasti ja sen kanssa olenkin käyttänyt näitä.

Korkokengat_kipkop_Store-4

Korkokengat_kipkop_Store

Kuten ylläolevasta kuvasta näkee, niin korot kiiltävät kultaisina - pidän tuollaisista yksityiskohdista todella paljon ja kenkäjoulukalenterin alussa nähtiin vähän erilaiset metallinkiiltoiset korot näissä kengissä.

Täältä löydät tämän hetkisen valikoiman Kipkopin korkokenkien osalta ja nyt kannattaa myös saappaat tsekata, saapasviikoilla alennusta saa -15%. Ruskeat saappaani, joista olette kyselleet ovat Kipkopilta vuosia sitten ostetut. Esimerkiksi nämä saappaat eivät ole lähellekään samanlaiset, mutta ovat todella kauniit nahkaiset ylipolvensaappaat. Muistuttavat ennemminkin niitä Italiasta löytämiäni saappaita, joita näette asukuvissa aika usein. :)

Korkokengat_kipkop_Store-3

Korkokengat_kipkop_Store-6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)