keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 12

Postauksessa on yksi mainoslinkki, joka on merkitty kahdella tähdellä (**). Luciano Barachinin kenkiä ei myydä ihan joka liikkeessä, vaan malleja saa hieman etsiä. Talvimallistosta löytyy ihania kenkiä rusettikoristeilla, järkevillä koroilla ja myös miehille on oma mallistonsa. Naisten remmillisistä korkokengistä löytyy tällaisia sirompia malleja, mutta näiden lisäksi löytyy tolppakorkoa, matalaa paksuhkoa korkoa ja ihan matalia. Nämä minulta löytyvät kengät ovat Espoon Sellon Haloselta löydetyt, mieheni bongasi nämä reilut nelisen vuotta sitten ja sovituksen jälkeen nämä lähtivätkin matkaan.

Luciano_Barachini_heels

Luciano_Barachini_heels-3

Näissä kengissä parasta on strassien säihke, mutta myös lesti on todella hyvä jalkaan. Tämän merkin kenkiä olisi mukavaa löytää lähempääkin, hinta- laatusuhde on erittäin kohdillaan ja mielelläni ostaisin lisääkin tämän merkin kenkiä sopivien tullessa vastaan. Spartoolla** on jonkin verran Barachinin kenkiä myynnissä ja itseasiassa alessa tällä hetkellä, mutta valikoima voisi olla toki suurempi.

Hassua kyllä, merkistä ei pikaisella googlauksella löytynyt paljoa tietoa, eikä nettisivuiltakaan löytynyt tarkempaa yritysesittelyä. Harmi sinänsä, kun kengät ovat niin laadukkaita ja silti järkevän hintaisia - olisi kiva ollut tietää taustoista enemmän! Heidän Instagram- profiilinsa on kyllä kaunis, kannattaa käydä tsekkaamassa ja inspiroitumassa.

Luciano_Barachini_strassikengat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)