lauantai 22. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 21

Pedro García suunnittelee upeita naisellisia korkokenkiä, joissa käytetään muun muassa paksua satiinia ja mokkanahkaa. Nämä kengät oli todella hyvä alelöytö ja näiden kautta tutustuin merkkiin paremmin. Lesti on näissä todella hyvä, kuten monissa muissakin espanjalaisissa ja italialaisissa kengissä. Näissä kengissä ihastuttaa savunharmaa väri, iso rusetti kenkien kärjessä ja kaunis muotoilu.

KorkokengätBlogi

PedroGarciaTyyliblogiKenkäfriikki

KorkkaritKenkäfriikki

Platformia näissä kengissä on aika mukavasti, kun korko on noin korkea. Laadultaan nämä ovat erinomaiset - satiini on paksua ja tiivistä, kenkien sisä- ja ulkopohjat ovat nahkaiset sekä tikkaukset kunnolliset.

Tästä yrityksestä pitää myös sanoa, että heiltä tulee nopeasti vastaus sähköisesti! Tämä jos mikä on todella hyvä juttu, kun usein vastauksia saa odottaa viikkotolkulla tai vastausta ei tule firmalta ollenkaan. Erottuu edukseen ja jätti niin hyvän kuvan brändistä, että heidän kenkiään tulen käyttämään ja ostamaan jatkossakin!

KorkokengätPlattarilla

PedroGarciaDesignerShoes

HighHeelsLoveIt

Pedro Garcían satiinikengistä löytyy tämän savunharmaan värin lisäksi myös smaragdinvihreää, violettia, punaista ja klassisemmista väreistä pitäville mustaa sekä beigeä. Nämä ovat ehdottomasti karkkia silmille ja esimerkiksi nämä Colette-, Calista- ja Ana- kenkämallit kelpuuttaisin itselleni koska vain. Tällä hetkellä Garcían kenkiä on 40 prosentin alessa, eli kannattaa käydä tsekkaamassa, mikäli näidenkin kenkien muotoilu miellyttää!

Tämä kenkäfirma on pysynyt perheessä kolmen sukupolven ajan ja kengät valmistetaan omassa tehtaassaan Espanjassa. Täältä löytyy kenkien jälleenmyyjät ja Pedro Garcían kenkäliikkeet sekä jälleenmyyjät ympäri maailmaa. Verkkosivuilta löytyy myös inspiraatiota erilaisiin tyyleihin firman kengillä. Olen näistä kengistä kertonut aiemmin viime vuoden joulukalenterissa, täällä, mutta asukuvia emme ole tainneet ottaa näiden kanssa sen jälkeen, kun kuvat katosivat aikoinaan blogista. Pitääpä korjata asia, näitä kuitenkin olen käyttänyt tänäkin vuonna useampaan otteeseen!

LaadukkaatKengät

KorkokengätTummanharmaaSatiini


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)