sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Päivän asu jouluaatolta / Pinkkiä ja pigmenttisiä meikkejä

Kyselin Instagramin puolella, haluatteko ennemmin asupostausta vai matkapostausta seuraavaksi, joten nyt palataan blogin ääreen asupostauksen merkeissä! Tämä asu on jouluaatolta ennen joulusaunaa, mutta saunan jälkeen asu oli melkein sama - paita vaihtui, hiukset menivät sotkunutturalle ja meikit lähtivät. Otimme kuvat matkan varrelta, kun olimme menossa Outokummun puolelle isomummolassa käymään.

Numph_cotton_blouse_leather_skirt-14

Puuvillaneule - Nümph* / DefShop
Villakangastakki - Ril's
Nahkahame - Ompelimo Rokita
Saappaat - Dame Rose (löytö Italiasta)
Lapaset ja huivi - teetätetty
Kaulakoru - Kalevala Koru
Laukku - Cobblerina

*Saatu blogin kautta.

Numph_cotton_blouse_leather_skirt-24

Nuorempana ostelin yleensä jouluksi uuden mekon, yleensä jonkun pitsisen unelman, mutta se perinne on jäänyt itseltäni pois kulutustapojen järkeentymisen kautta. Eli tänäkin vuonna valitsin kaapista jotain nättiä, mutta rentoa jouluksi uuden hienon mekon sijaan. Paitavalintaa mietin sen osalta, että käymissämme paikoissa on huomattavasti lämpimämpää sisällä kuin meillä eli mitään liian lämmintä ei kannattanut päälleen laittaa. Sain tämän reikäisen puuvillaneuleen vuosia sitten blogin kautta ja tälle on kyllä tullut kiitettävästi käyttöä - malli on kaunis ja rento. Toppi toki kannattaa olla paidan alla, kun taitavasti tehdystä neuloksesta näkyy hieman läpi.

Numph_cotton_blouse_leather_skirt-23

Numph_cotton_blouse_Winter_Style

Numph_cotton_blouse_leather_skirt

Muuten asun osalta päädyin tuttuihin suosikkeihin - sellaisiin, mitkä ovat aina mukavia päällä ja jotka sopivat talviseen tyyliin. Poronnahkahame on suosikkejani, kuten varmasti vakituiset lukijat ovat huomanneet, nahka on ihanan hengittävä ja lämmin materiaali talvella. Viime aikoina on ollut todella liukasta kelien lämmönvaihteluiden takia, joten pitää aina miettiä, mitkä kengät pitävät parhaiten ja suojaavat jalkoja tuulelta. Muutamiin kenkiin laitatan vielä puolipohjat paremman pitävyyden vuoksi ja muun muassa näihin Italiasta löydettyihin saappaisiin on pakko laitattaa kumipohjat, sillä nämä alkavat näyttää käytönmerkkejä siihen malliin. Tietysti näitä tulee käytettyäkin vuoden ympäri, joten onko ihmekään, että keinomateriaaliset saappaat kuluvat nopeammin kuin nahkaiset.

Sunset_December_2018_Finland

Styleblogger_finland_winter_look_2018

Cobblerinan_kotimainen_nahkalaukku

Rils_villakangastakki_talvimuoti

Jouluaatolle osui vähän vahingossa normaalia vahvempi meikki - kokeilin uusia glitterluomivärejä, eikä pinkki glitter häivyttynytkään niin kuin luulin, vaan jämähti ihan kunnolla siihen mihin sitä laitoin. Tästä syystä meikki oli tummempi kuin yleensä, en viitsinyt aloittaa koko meikkiä enää alusta, kun olimme lähdössä Outokumpuun. Näiden pigmenttisten luomivärien käyttäminen taitaa vaatia harjoittelemista, kerron näistä meikeistä lisää myöhemmin omassa postauksessaan! Pinkki meikki kyllä näyttää kivalta pinkkien asusteiden ja takin kanssa, mutta vähän häivytetympi lopputulos olisi ollut enemmän omaan makuuni.

Rils_villakangastakki_talvitakki_pinkki

Outokumpu_tie_joulu_2018

Winter_fashion_numph_blouse_leather_skirt

Meillä pyhät menivät hyvin, paremmin kuin viime vuonna ja olimme tänä vuonna mieheni porukoilla, kun lapsi toivoi niin. Meille kotiin ei siis joulua pahemmin laitettu, joulukuusi koristeineen löytyy ja jotain pientä jouluista syötävää, mutta muuten ei ihmeitä. Tavallaan ihan mukavaa vaihtelua, kun ei syö jouluruokia montaa päivää, vaan palaa arkeen nopeammin ja osittain tähän vaikutti myös se, että molemmilla oli töitäkin Joulupäivän jälkeen. Nyt odotellaan innolla uutta vuotta ja koko ajan valoistuvia päiviä!

Numph_cotton_blouse_leather_skirt-17

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana toi meikki! Ei haittaa yhtään ettei oo ehkä niin häivyttynyt, musta näyttää aivan ihanalle ja jotenkin hauska nähdä myös sulla vähän erilaisempaa meikkiä ;) Todella kaunis asu ja kaunis tausta kuvissa <3
  Mekään ei laiteltu kotiin tänä vuonna mitenkään kummemmin joulua, ennen on ollut kuusi mutta tänä vuonna ei jaksettu laittaa. Ihan hyvä vaan, koska pääsimme nopeammin myös palailtua arkeen kun mäkin menin jo Tapsana töihin :D Ihanaa vuodenvaihdetta sinne kaunokainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla et sie pidät! <3 Siulla on usein vahvemmat meikit kun miulla, mutta ehkäpä tämä on tottumiskysymys - tuntui jotenkin omaan makuun niin vahvalta. :D Tuo tausta oli kyllä ihana, ihan tästä meidän läheltä on ja pitää jatkossakin käydä tuossa kohti kuvaamassa. ^^<3 Joo, mitäpä sitä kun töihin pitää kuitenkin mennä jo Tapsana, niin ei kovin pitkään ehdi jouluisista jutuista nauttia. Ja mukavahan se on palata arkeen nopeammin! Kiitos, toivottavasti sielläkin meni vuodenvaihde hyvin ja paljon kaikkea hyvää tälle vuodelle! <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)