lauantai 8. joulukuuta 2018

Kenkäjoulukalenteri, Luukku 8

Muutamia vuosia sitten kenkämuoti oli korkeampaa ja minusta kauniimpaa kuin nykyään, joten myös Joensuun kivijalkaliikkeistä löytyi kauniita kenkiä. Enää en kovin usein käy kiertelemässä kenkäliikkeitä, kun todella harvasta liikkeestä löytyy enää itseäni miellyttäviä kenkämalleja. Nämä bongasin kuitenkin pari-kolme vuotta sitten alennusmyynneistä!

China_girl_high_heels_kookenka

Joensuun Kookengästä löytyi China Girlin mokkanahkaiset avokkaat korkealla korolla. Näitä oli hieman hankalaa kuvata ja muokata, kun värisävy on vähän sellaiseen vanhaan roosaan taittava punainen. Nämä olivat todella edulliset alessa, muistaakseni maksimissaan parinkympin seutuja, kun olivat viimeinen pari tätä mallia.

China_girl_korkokengat

China_girl_high_heels_kookenka-2

Vaikka en kovin usein kivijalkaliikkeissä enää käy kenkiä ostelemassa, niin pitää sanoa, että Joensuun Kookenkä on yksi niistä liikkeistä, joissa on ilo käydä. Palvelu on aina hyvää ja myyjillä on aikaa asiakkaille, eli ei tarvitse yksinään kierrellä apua etsimässä. Täältä myös saa lapsille kenkiä ja tietenkin kenkien huoltoon tarvittavia välineitä. Kookengällä myydään muun muassa Högl-, Gabor-, Tamaris-, Timberland- ja Tommy Hilfiger- merkkien kenkiä. Nyt vaan toivomaan kenkämuotia korkeampaan suuntaan, mutta te matalien tai matalakorkoisten kenkien käyttäjät varmasti löydätte sopivia kenkiä talveen ja kesään nytkin!

China_girl_high_heels_kookenka-3

2 kommenttia:

  1. Mulla itselläni taitaa olla saman sävyiset punaiset korot Biancosta ja tykkään kovasti, näissä on todella paljon samaa näköä :) Harmittaa kun Bianco lähti, sieltä löysin ainakin itse korkeita kauniita korkoja. Nykyään en osta tosin ihan niin korkeita korkoja mitä muutama vuosi sitten ostin himona, mut en osaa kuitenkaan ihan matalahkoillakaan mennä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa, hauska sattuma. :) Biancolla oli upeita kenkiä, miuta kans harmittaa, että lopettivat liikkeet! Ainoita paikkoja, joista sai nättejä korkokenkiä hyvillä matskuilla. :O Sanoppa muuta, kyllähän ne korot tekee paljon asuun ja ryhti pysyy parempana kuin matalilla kulkiessa. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)